Daha önnce bana yürüdü çapkınn olduğunu düşündüğüm için yüzz vermedim aradan iki günn sonra birr kızla çıktı sonra başka kızlar böylee gidiyor ama beni görünce çokk heyecann yapıyorr
Daha önnce bana yürüdü çapkınn olduğunu düşündüğüm için yüzz vermedim aradan iki günn sonra birr kızla çıktı sonra başka kızlar böylee gidiyor ama beni görünce çokk heyecann yapıyorr
Evet ya Gördün mü adamın etrafında kız dolu 1 ton kız da takılıyor ama sen söz konusu olunca bir anda adam Aşk Tanrısı oluveriyor değil mi görüyor musun Adamı ne hale getirdin gerçekten de sen de farklı bir Aura var farklı bir renk var gerçekten de adamı Sen çok etkiledin değil mi Adam onlarca kızın içerisinde mutlu olamadı Seni görünce mutlu oluyor değil mi görüyor musun bambaşka birisi oldu verdi Sen hangi Hayal dünyasında yaşıyorsun ya kimsin sen seninle özelliğin var demek ki ötekileri elde etmiş seni birazcık elde etmek zaman almış tek farkı bu sende kendini çok farklı bir insan mı zannediyorsun ya da sana aşık olduğunu falan mı düşün amacı nedir kullanırlar Diğer kızlar gibi sıradan kullanılan bir kız olmak mı
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?