Erkek arkadaşım sevgilisine döndü?

Erkek arkadaşım eski sevgilisine geri döndü ben 22 o 34 yaşındaydı eski sevgilisi 23 yaşında 3 yıl berabermişler benle de 3 ay beraberdi seviyormuş gibiydi vaatler verdi falan sonra sen ilgisizsin benle buluşmuyorsun diye benden ayrıldı eski sevgilisine döndü 25 gün oldu döneli ara ara bana yazdı işte senin yüzünden oldu falan sen beni insan yerine koymadın falan dedi sonra yine yazdı işte sende eski sevgiline dön zaten başkası da karşına Çıkmaz dedi işte kimse seni istemez falan muhtaçsın sen ona dedi işte senin hakkında çok şey konuşulur falan ben sevgilimle yurt dışına çıkacağım çok seviyorum onu dedi sonra hiç yazmadı bir hafta önce çalıştığım yere geldi yarım saat durdu çorap aldı falan gitti 2 gün önce de sevgisiyle fotoğrafını paylaştı sonra benim onu çektiğim fotoğrafı paylaştı kafam çok karışık aklımla oynuyor sanki üzülüyorum da başıma ilk defa böyle bir şey geldi ve sürekli benden iyisini bulamazsın îmâsı veriyor ama sevgilisiyle de çok mutlu evleniyormuşlar ben ne yapmalıyım bilmiyorum ama artık psikolojim bozuldu zaten sorunlarım var birde onun sözleri beni daha da kötü hal getiriyor

Erkek arkadaşım sevgilisine döndü?