AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne istediğini bilen insan istikrarlı olur. Ekler adım atar olmaz ise çıkartır. Bu sekilde yapinca siz kadınların kafası karışıyor merak duygusu oluyor ve maalesef ona odaklanıyorsunuz.
Konu ben değilim :) Seneler once sevgilim vardı, onun telefonunda benden gezdiğimizden çekilen yüzlerce foto varken aralarında çıp/ak bir kızdan foto gördüm, çok kötüledi işe affetirmeye çalışı kendisi ö falan sen öyle değilsin. Fakat ayrıldık yapamadım.2 seneden fazla geçti hayatımı düzene soktum fakat hayatıma bir şekilde geri dönmeye denedi, aramızda bir şey yok fakat o kızı görünce oyle hala takipleşip çıkartmana çok şaşırdım, ve merak ettim neden yani. Bide kız uzak yaşıyor aynı yerre değiller
Konu sen sandım pardon, taksit bir durum aman salla
Yok ama işte merak ediyorum :) sonuçtw yıllar once ben o kızın yüzünden onu terkettim, orada kızı kötüleyip de 2 sene boyunca takipleşip çıkartmasına ne diyim ne düşüneyim bide bana yeni yaklaşıyor...
Demekki iyi yapmışsın ama hala niye terkettigini arastirıyorsun ? boş ver, geriye bakarsa ilerisine odaklanamaszssın
Değişik biri belki platonik
Sanal gibi mi? Yani aralarında çıplak fotolar geçmiş diyelim :)
O zaman sanal bir şeyler olmuş olabilir evet
O kadar şaşırdım ki, eski sevgilim kendisi bundan dolayı ayrıldım o fotoyu gördüm diye, seneler sonra geri geldi ve o kızla hala takipleşik çıkartıpını görünce şok oldum.. Aramızda bir şey yok şimdi da yine çok merak ettim çok tuhaf bir şey. Bence anca bir insanı seversem senelerce yanına tutarsın.. ama işte
Aralarında o zaman baya karşılıklı cinsel çekim var ama yaşamıyorlar bunlar başka birileri ile de evlenseler akıllarında yine olur hep bence o kişiden sen uzak dur sana da zarar verir
Evet o zamanlar o yüzden ayrıldım fakat hala sürüyor olmana çok şaşırdım, hem ör.. de kız için hem yıllarca tekipleşip çıkart..
Değişik bir durum
Sana karşı bir şey yaptı mı o kişi
ya da istedimi
O bir sene once görüşmek istedi reddettim. Hani seni artık sevmiyprum dedim. Sonra bir şekilde denk geldik oturduk yaklaşmaya denedi ama yine reddettim. Sonra merak ettm yine bi baktım o kız hala orada sonra yoktu sonra hala takibe almış, tuhafıma gitti
O kişinin amacı sadece seks olabilir genel olarak sana bile öyle yaklaşım yaptı ise ilk buluşunca böyle saçma siz netten nasıl konuşyrdnz sanal olarak konuştnz mu seks
Yani biz 2 sene beraberdik falan, ama ben öyle biri olmadığım için kendisi denese de ben yapamadım hani herşeyimiz oldu normalde ama instada oturup da şey yapmam. Kendisi galiba buna düşkün ve o kız sabit duruyor o da istekli o yüzden şey isteyince hep oraya dönüyor. Bana sen farklısın sen masumsun laf anlatsa da demek ki şeyi istiyor
Anladım bence artık o kişiyi geride bırak ve umursama kendi hayatını yaşa derim boş ver
O geride kaldı da yeni gelince daha çok kurcaladım açıkcası, o kız ne ona ne oluyor da o zamanlar benimle her şey varken gidip onunla sanal konuşup çıplak fotoğraf armışlar falan.. Sonra ne diye geliyorsun ona gitseydin
Yani saçmalamış gerçekten bi insanda neden böyle bir şey yapar ki
Belki de cinseliğe düşkün, o kız hep sabit sanal olsa da egosunu tatmin ediyor bırakamıyor..
Belki de olabilir böyle şeyler normalden konuşmk istrmsn
Yzdım sana :)
Toxic oldukları için
Sanal bir şey mi, aynı yerde bile yaşamıyorlar
Toxic olmasından belliydi sanal olduğu
Nasıl belli oluyor? Ben çok şaşırıdm bu duruma çok tuhaf yani
Uzaktan ilişkilerde bu durum hep vardır. Onların sanırım bir ilişkisi var ve hep kavga edip barışıyorlar. Her kavgaların da takipten çıkıyorlar yani çocukça ve toxic
Eski sevgilim kendisi bundan dolayı ayrıldım o fotoyu gördüm diye, hani onun telefonunda benden yüzlerce foto varken normal çekilmiş fotoğraflar gezerken vs, aralarında o kızının
çıplak fotosunu gördüm, seneler sonra geri geldi ve o kızla hala takipleşik çıkartıpını görünce şok oldum.. Aramızda bir şey yok şimdi da yine çok merak ettim çok tuhaf bir şey. Bence anca bir insanı seversem senelerce yanına tutarsın.. ama işte
Dediğim şeyin doğru olduğu ortaya çıktı. Onlar uzaktan iliski yürütüyordu.
Nasıl yani? Uzaktan ilişki nasıl yürütüyorlar sanal mı? Bu normal sevgililik bir şey değil çünkü. Bide benim kıywfetime bile karışan adam yani anlamıyorum, o kıza nasıl karışmıyor da her yeri açık foto paylaşıypr. Benim okadar üstüme geliyordu ki şimdi bu duruma şaşırıyorım
Neler neler oluyor sen buna çok takılma. Bizi şaşırtacak çok şeyle oluyor. Uzaktan ilişkiden başka bir seçenek yok.
Adam ilişki yaşıyorsa eğer onunla o saman oraya da giderdi kızla da beraber olurdu, da sanal bambaşka bir şey hiç anlayamadım ama bu kada üzün süreni de ne bilim, her insan yorulur, ya da o kadar boşlukta düşüyor ki sabit limana gidiyor hep
Belki gidip beraber oldu
Hiç yatması demiyorum zaten.. Ama aşk gibi bir şey olmadığını net olsaydı demek ki sevmiş derim ama merak ettim sevmediği insanla 2 sene sanal yapıp arada belki görüşüp sürekli silip tekrar takip eder mi insan yorulmaz mı.. bide İstanbul'da kim bilir kimlerle yazışıyor o başka bir konu
Yani bilemezsin ama durum bu, gerçek bu gerisi nasıl işler neler yapar bilemem
İşte kız İstanbula gelmiş birkaç gun baktım illa bu akşam bir restoranda beraberlerdi. O oraya giderdi. Öröspü ise neden götürmüş? Neden hala konuşuyor. Seviyorsa neden bir sene önce bana yazdı? Yaklaştı? Neden daha yeni yine denedi isteseydim beraber de olurdu? Ne oluyor o zaman yaşadığım şey neydi ya bu kızın anlamı ne
bacım demedim ki uzaktan ilişkisi var dedim. Yemek yiyebilirler
Peki kız boyna adam takip ediyor ona da takip ediyorlar, her fotoda boyna like atıyorlar, adam like atmıyor. Acık foto video atıyor, adam nasıl kızmıyor? Adam bana bile karışıyordu ki acık giymiyorum, deli oluyordu? Bşr kere bir influeseri tekip ettim like attım diyr demediği şey kalmadı? Nasıl oluyor bu Ve neden bana geldi daha yeni eğer değer veriyorsa
Demek ki ona karşı baskınlik kuramadi, sesini çıkaramadı.
Offf nasıl bir adamdan bahsetğimizi bilseniz. O adam orada boyna adam gorecek, hepsi kıza like atacaklar, kız hep yenileri takıp edecek o da köşede oturup susacak. Bu kadar seviyor evet sonra da bana geliyor. Gece onunla otururken hikayelerimi izliyor. Biraz geniş bakalım bakıyoesak eğer. Yakışıklı ve kaba biridir. Kadın kadındır ve benimse benimdir. Başka adama yer yok anlamında :) orada hem kadında adam var hem onda boyna kadın var :) ne desem artık neyse
Ufak detaylar ne olduğunu değiştirmez. Sen kendin görmek istediğini görmeye çalışıyorsun. Sonuçta o adam onunla birlikte ne olduğunu önemli değil
Tam bir kıro yani ya bejimsin ya kara toprağın ?
Kendim görmek istediklerm görmüyorum. O adamı istesem her gün evime getrirm benimle de gezer büyük resmiyi gör. Ben istemedim diye olmuyor. Daha geçenlerde benimle çıktı ve yaklaşmaya denedi ben istemedim. Anladın mı? Adamla beraber olmak zateeeeen kola şeyini ver koşar o kadar aç
Ben getiremezsin demiyorum ki adam başkasiyla da beraber diyorum.
İşte ben o kızın anlamını anlamak istedim. Sonuçta duygusal bir şey olmadığını belli. Adamda neler neler var daha sadece kurcalamayip görmedim.
O kurcalama boş ver
işte umrumda değil çünkü przevenk olduğunj biliyorım sadece yıllar once csnımı yaktığı şeyi yeniden görmek hoş olmadı
Eskiye dönmek hep üzer boş ver
Hele ki boş beleş adamsa... vicdansız
Aynen öyle sonunda o yüzden gerek yok
İnsan yaşatığını yaşamadan ölmezmiş derler, inşallah
Beddua etme
Ben o akşam o fotoyu gorunce adamda beraberdim aynı yatakta. orada nekadar kırldım ne kadar uzuldum nasıl masıl seviyordum kendisi çok iyi bilir da hep dile getirirdi. Ben ordaki yaşadığım şeyi yine gözümün önüme görmek zorunda değildim. Zaten seni terk ettim ne gerek var yeniden yaklaşmaya birşeyler denemeye. Bu artık vıcdansızlık. O yüzden artık ona değer de vermem saygı da vermem, yaşatığını yaşasın. Bedua ise bedua olsun. Yeterince iyi kızdın saygılıydım zarar vermedim biraz da kendimi düşüneyim malum verenler daha değerli sevenler değil.
Maalesef bu devirde öyle. Verenler değerli, s! kenler değerli oluyor. Sen unut artık eskiyi üzülme
Konudan bağımsız bir şey anlamadım ama okuyacağım akşam cevaolicam kesinlikle
İste düt ne için değerli ne zaman kadar da yine başka şeyleri kurcalıyorla. Gel özledim desem koşar gelir da insan boş beleş şeyler istemiyor
@Oelwoeowpwpw Bakalım açıklayalım 😁