Evliliği çok zorlaştırmışlar. Bir kadınla bir erkek anlaşıp belediyeye başvurup cüz'i nikah harcını yatırıp nikah günü alarak ve o gün geldiğinde iki şahit eşliğinde evet diyerek olup bitecek bir iş için yüzbinlerce lira masraf, bir sürü yorgunluk, külfet vs. Erkek için bu maddiyata erişmek güç. Kadın da beğendiği bir erkeğe gidip benimle evlen diyemez. Onun işi de ondan zor. Velhasılı kelam, evlilik bu zamanda her iki cins için de zor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın, isterse 18 yaşında bile hem genetik, hem de maddi imkanları itibariyle kendi standardında birisiyle evlenebilir. Okuması, çalışması, kariyer yapması, evi, arabası olması gerekmiyor. Çirkin bile olsa, şişman bile olsa evlenir.
Kadın için evde kalmak diye bir şey yoktur. Kadın için zorunlu değil tercihli bekâret vardır. Erkekler, belirli maddi koşulları sağlayamadığı sürece evlenemez. Öbür türlü babası zengindir. 5 tane evi, 5 vardır. Bir tanesini oğluna verir ancak o şekilde.
Günümüzde evlenme oranları azaldı, boşanma oranları arttı. Dolayısıyla erkeklerde insel popülasyon arttı. Daha da artacak. Daha da artacak. Çünkü kadınların erkeklerde aradığı hem görsel hem de maddi standartlar yükseldi.
Günün birinde kadınların evlenmeyi kabul edeceği fizik, mental ve maddi yeterliliğe sahip bir avuç erkek kalacak %10 oranında. Devletler, Mecelle Hukukunu geri getirecek. Bir erkeğe , en az 5 kadını nikahlama hakkı verecek. Çünkü piyasada kaliteli erkek kalmayacak.
Kadınlar, ileride şunu diyecek.
""""Fiziksel ve maddi yönden yetersiz bir erkekle evleneceğime yüksek değerli alfa bir erkeğin 5. karısı olmayı tercih ederim."""
Bu söylediklerime tepki göstermeyin. Mağara döneminde de böyleydi. Erkeklerin sadece %40'ının, kadınların neslinin yüzde 80'i devam etti. Kadınların geriye kalan %20'si ise bedensel/zihinsel engelli olduğu için ya da çocuk yaşta olduğu için nesli devam etmedi. Yoksa çirkin/şişman olduğu için değil.
31 Yorumla- +1 yıl
*çocuk yaşta öldüğü için
+1 yılKadın, kadına günde 300 kişi yazar eder mesaj atar fakir olsun zengin erkek bile bakar,
erkeğe bak beklentiler yüksek bi annesi seviyor arıyor soruyor.19 Yorumla- +1 yıl
Ajitasyon paket :D erkeklere de yazıyorlar o yazdığın eskidendi
- +1 yıl
Ajitasyon diyorsunda gerçekleri görmüyorsun allah için, doğruları kabul etmemek ne zaman acıtasyon oldu la 😅 erkeklere yazıyorlar yine o çevresel bir etken ama değer bilmemezlik yine sizde
- +1 yıl
Değer bilmemezlik sizin göbek adınız 🙄
- +1 yıl
o senin tanıdıkların, ben tanıdıkların değilim biz öyle değer bilmeyecek insan değiliz arada ki farkı koru ve anlamayı bil derim ilk başta bana dediğini ve şimdi kendi yaptığını yapma.
- +1 yıl
Peki senin tanıdıkların değer bilmiyorsa bir de öyle düşün
- +1 yıl
Benim tanıdıklarım değer bilmiyor değildi, uyuşmazlık varsa anlaşmazlık olur samimiyetle çekilirsin. Bilmediğin noktada sor önyargılı olma.
- +1 yıl
Senin tanıdıklarını bilemem, bilmediğim noktadada konuşamam onun için iyi düşün.
- +1 yıl
İki üç yorumda çelişkilerinin içinde boğuldum :D iyi günler 🥳🥳
- +1 yıl
Aklı yormaya, çelişki adı vermekte sana yakışırdı eyv 👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın istesin şu saniye birini bulur. Erkek için bu hız sanıyorum paralı olması durumunda gerçekleşir sadece.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence her iki tarafta bulabilir yeterki evlenmek istesinler🙂🙂😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar daha kolay buluyormuş diye bir algı var dhjs
- +1 yıl
Yani evet oda var çünkü kadin güzeldir herkes güzel bir eşi olmasını ister yani 🙂🙂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılParası olan kimse o daha kolay evlenir.
11 Yorumla
+1 yılKadınlar çok rahat evlenebilir. Bizim gibi ülkelerde enayi de çok, bulurlar mülayim birini. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Aa ne kadar ayıp 🙄 sadece enayiler mi evleniyor
- +1 yıl
Evlilik mantık işidir bir yandan da. Bizim ülkede evliliklerin çoğunun kötü geçmesinin sebebi, evlenmeden önce yapılan " hatalar " oluyor genelde. :D
Enayi dediğim kişiler genel olarak, " Kadın olsun da, ne olursa olsun, eğitimi önemli değil, işi önemli değil, ailesi önemli değil, o önemli değil vs. " diye, her kendine yanaşana yeşil ışık yakıyor. Bu ülkedeki erkek profilinin yarısı kadarı böyle diyebiliriz. Seneler geçtikçe akıllanıyoruz belki ama yine de sıkıntılar çok. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKatranı kaynattık olmadı şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker.. 😃😃
11 Yorumla- +1 yıl
Ee yani
Güzel bir kadın kolay evlenebilir aynı şekilde yakışıklı bir erkek de öyle
12 Yorumla- +1 yıl
Yiooo Cansu dere niye bekar, Murat Boz peki sdjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zor maddiyat lazım bu kolaylaşırsa her iki cins için kolay olur bunuda sağlayacak çiftlerdir bukadar yormaya gerek yok bir nikaha bakar düğün bu devirde gereksiz harcama onun yerine ev eşyaları alınabilir güzel bir tatil yapılabilir
10 Yorumla Toplumumuzda erkek maddi açıdan eksiği yoksa kadınlardan daha kolay evlenebilir. Ancak maddi özgürlüğü olan kadınlar istedigi zaman dilediği kişiyle evlenme şansına sahiptir.
10 Yorumla
+1 yılKadının maddi gücü varsa seçen taraf olduğu için daha çabuk evlenir, eğer tam tersiyse erkekler
29 Yorumla- +1 yıl
Kadının maddi güce ihtiyacı yok. Kadın her zaman seçen taraftır. Kadın, istediği zaman evlenir. Kadın için evde kalmak yoktur, tercihli bekâret vardır.
- +1 yıl
Yannış düşünüyorsunuz erkekler daha toy değiştirebileceği kadınları seçer onun güce ihtiyacı yok zaten
- +1 yıl
Mağara döneminde de böyleydi. Erkeklerin sadece %40'ının, kadınların neslinin %80'i devam etti. Kadınların geriye kalan %20'si ise bedensel/zihinsel engelli olduğu için ya da çocuk yaşta olduğu için nesli devam etmedi. Yoksa çirkin/şişman olduğu için değil.
- +1 yıl
*çocuk yaşta öldüğü için
- +1 yıl
şu an yaşadığımız dönemde her şey maddi güce göre seçilir çıkar ilişkisi olarak bakılıyor evliliklere de
- +1 yıl
Son olarak şunu söyleyeyim.
KADININ SERMAYESİ DEKOLTE, ERKEĞİN SERVETİ CÜZDAN, SİYASETÇİNİN ZENGİNLİĞİYSE YALANDIR.
#FİKRETDOĞAN - +1 yıl
Fikrin yok hastagin var ama
- +1 yıl
Yazdıklarımın hepsi kendi öz fikirlerim. Beğenirsin beğenmezsin arkadaşım. Saygısızlığın lüzumu yok.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi Kadın her zaman seçen taraf mıdır? Abicim sen ne yaşıyon acaba kritersiz insanları anlatıyorsun sadece...
Sen ben erkeğiz diye karşımıza bir kadın çıksa ona kul köle olup muhtaç olacak taraf değiliz. ha sen ne olursan ol, ben kriterliyim en azından... Çünkü hayvan değilim insanım...
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kadın tabi ki, zengin koca bile bulabilir elini sallasa bin tane erkek peşinde olur ama erkek de öyle bir şey nasip olmuyor ne yazık ki 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha kolay evlenebilir. Kadınlar daha kolay sevgili bulabilir.
20 Yorumla Şartları yerine oturan daha kolay evlenir.
@fikretinmucadelesi Öyle bir anlatmış ki biz erkekler de evlenmek için ölüyorduk zaten.
111 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi fikri, saygı duyalım :D
- +1 yıl
Siz kadınlar da öyle düşünüyorsunuz zaten sürekli biz sizi kazanmak için çabalayalım da siz de kazanılması gereken olun, talep edilen olun, hep değerli taraf olun.
Erkekler de sürünsün dursun sizin için.
Düşünceniz bu. @Sosyetic_SheqiiL - +1 yıl
Bak kardeşim şimdi o bana çevirdiğin okları tek tek kırdırtma bana. Saygı duyalım derken tartışmaya girecek bir şey yok. O onun düşüncesi, bu senin. Beni hatta diğer kadınları “siz böyle düşünüyorsunuz böyle istiyorsunuz..” diye aynı kefeye sokmaya çalışma. Boş işler bunlar.
- +1 yıl
@beyazsah Tamam azizim. Biz kritersisiz, sen mükemmelsin. Biz kötüyüz aynen.
Bu ülkede feministler, beni kadın düşmanı olmakla suçlarken, ataerkil düşünce sahipleri de meriç olmakla itham ediyor. İki uç görüşü savunan kesim de bana saldırıp beni suçluyorsa ben doğru çizgideyim demektir.
Erkek doğası poligamiktir, yayılmacıdır. Devamlı olarak spermlerini devamlı olarak yayma eğilimindedir. Erkek, kendisini onaylayan her standartta kadınla uzun süreli duygusal ilişki kurmasa bile cinsellik yaşar.
Kadın doğası hipergamiktir, yani hem duygusal hem cinsel anlamda seçicidir. Kendi çevresindeki erkek popülasyonu içinde genetik varyasyonlar ve maddi sağlayıcılık açısından en kaliteli erkekle cinsellik yaşar. Diğerlerini eler. Bir kadın eskort değilse eğer b.. tan bir adamla cinsellik yaşamaz. Yani bii kadın seni duygusal ve cinsel anlamda tercih etmişse sen zaten kriterleri karşılamış bir erkeksindir. - +1 yıl
@beyazsah Erkekteki cinsellik hormonu kadınlardan 17 kat daha fazla salgılanıyor. Erkekler görsel uyaranlardan bile ziyadesiyle etkilenirken kadınlarda ise fiziksel temas oluşmadığı sürece cinsel uyarılma gerçekleşmiyor.
Bir kadın çirkin bile olsa, şişman bile olsa istediği zaman seks partneri bulabilir. En iyi erkeği bulur demiyorum. Kendi standartlarında ve hatta bir tık üzerindeki erkeklere ulaşabilir. Çünkü erkekte hipergami çıtası yoktur. Ama kadınların hipergami standartlarına hitap etmeyen bir erkek, ancak eskortlarla paralı seks yapabilir.
İlişkinin başında tercihi yapan, onayı veren kadındır ama ilişkinin kaptanı erkek olmalıdır. İlişkide erkeğin meşru otoritesi olmalıdır. Yoksa ortaya toksik bir ilişki çıkar ki bu da madalyonun diğer yüzüdür.
ERKEK, TEK BİR İHTİYACINI KARŞILAYACAK ÇOK KADININ PEŞİNDEYKEN, KADINLAR İSE HEM MADDİ, HEM DUYGUSAL, HEM CİNSEL İHTİYACINI KARŞILAYACAK TEK ERKEĞİ ARAR.
Evlenmeyebilirsin bu senin meselen. Beni ilgilendirmiyor, beni bağlamaz. Ben sana evlenmek zorundasın diye bir şey demedim.
Evlenmek isteyen her erkek, hem genetik, hem de maddi sağlayıcılık özellikleri itibariyle bir kadın tarafından onaylanmış olması gerekiyor. - +1 yıl
@beyazsah Peki bir erkeğin kriterleri olamaz mı? Tâbi ki olur. Güzellik arar, güven arar, sadakat arar. Ama bunu uzun süreli ilişkilerde arar. Kısa süreli ilişkilerde bir erkek yüzde 10'luk dilimde yer alan, kadınlara rahatlıkla ulaşabilen chad erkek grubunda değilse ulaşabileceği partner sayısı sınırlıdır. Ama özellikle 20'li yaşlardaki neredeyse her kızın ulaşabileceği partner sayısı erkeklerden fazladır.
Sen 23 yaşındasın. Sevgilinden ayrılsan kaç tane alternatifin var. 1,2... Hadi bilemedin 3. 20'lerindeki kızların etrafında hem reelde hem de sanalda her yaştan onlarca uydu erkek vardır. Yani kadınların seçenekleri çoktur. Arz talep meselesi. Yani cinsel talep, cinsel arzdan daha fazla. O yüzden kadın seçen taraf oluyor genelde. Özellikle kısa süreli ilişkilerde. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi sen benim sığ ve yüzeysel yaşayan bir erkek olduğumu ne biliyorsun?
Kendimi ispat etmek gibi bir amacım yok.
Sen veya bir başkası. Anattığınız şeyleri beğenmiyorum ve o davranışları sergilemeyeceğim. Ben seks ilişkisi aramıyorum. Takılmalık bir insan değilim.
Dolayısıyla senin anlattığın birçok şey beni ilgilendirmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin sırrını bir bilsem…
Bazı kadınlar daha hızlı evleniyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkekler daha kolay evlenir. Kadınlar dünden razı zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyom ki abla
211 Yorumla- +1 yıl
Ben de bilmiyom bücür
- +1 yıl
🥺🥺🥺 bana bücür dedin seni söylüycem
- +1 yıl
Selam da söyle
- +1 yıl
Söylerim onu daaa 🧡
- +1 yıl
Müq ✌️🖤
- +1 yıl
Çirkin 😒
- +1 yıl
Bal 🍯
- +1 yıl
Nazar değmesin diye çirkin dedik yalnıs anlaşılmasın he
- +1 yıl
Çirkin denmesinden hoşlaşıyorum, diyebilirsin yani, kaldı ki senin neyi hangi niyetle yazdığını biliyorum ufaklık :D
- +1 yıl
Ufalayim da cebine gireyim abliş 😂🧡🧡🧡🧡🧡
- +1 yıl
😘😘
+1 yılParası olan erkek ve kadınların hepsi
12 Yorumla- +1 yıl
Tek problem para yani
- +1 yıl
Erkekler için evet
+1 yılİrkekler. Kör topal birini bulup kolayca evlenebilirler
10 YorumlaKadinlar! Ama bu istedigi kisiyle evlenebilir demek degil
10 Yorumla
+1 yılHerkes kriterini 3 5 aşağı düşürse çat diye evlenir arkadaşlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kadınlar :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hangi taraf daha cinsse o hemen evlenir
17 Yorumla- +1 yıl
Komik değiiil 😅😅
- +1 yıl
Yok ne bu şimdi yazdığın
- +1 yıl
Çok kızdım 😠 aha bölee
- +1 yıl
😒 ok naş
+1 yılKadınlar kolay evlenir
20 Yorumla
+1 yılSeçici olmazsa her iki taraf da kolay evlenir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZenginler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlar daha çok kolay evlenir
10 Yorumla
+1 yılErkek isterse daha çabuk evleniyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılbence kadınlar
10 Yorumla
+1 yılNasip kısmet be nasipten öte köy yok demişler 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kadınlar kolay evlenir tabi ki 😁
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin sırtında cok yuk var. Kadınlar bence.
10 YorumlaTabiki kadın elini sallasa ellisi bosa dememisler
10 Yorumla
+1 yılKadınlar tabii ki de.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat size kolay; hayatta başarısız mı oldun, bul zengin bir tane lavuk kendini kurtar. Ama erkekler öyle mi? 😂
Kadınlar daha kolay bulur.
10 YorumlaErkekler daha kolay evlenir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. erkekler daha kolay evlenir bence 😐
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kadın daha çabuk bulur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar 😂🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler
10 Yorumla Erkekler
10 YorumlaErkekler daha kolay bulur
10 YorumlaCinsini bilmem ben istesem kolay evlenirim
10 Yorumla
+1 yılKadın bence
10 YorumlaErkekler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılErkek
10 Yorumla Kadınlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. kadınlar bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek tabiki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Kızlar tabi ki 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadin
10 Yorumla Her iki cins de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar tabi
10 YorumlaKadin
10 Yorumla
+1 yılNet kadin
10 YorumlaKadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar
10 Yorumla- Devamını Gör (1)