Sizce erkekler mi kadınlar mı istediklerinde daha kolay evlenir?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstediğinde erkekler evlenir. Kadınları bir şekilde elde edersin takı, çiçek, evlilik teklifi, eğlence, duygusallar ama erkekler mantıklıdır. Tamam dediği an kafasına yattığında ne kadar zor olursa olsun her şeye he der alır.
Evlilik konusun da kadınlar isterse daha kolay ve daha erken evlenebilir. Fakat sağlıklı bir evlilik olur mu bilemem. Bazen şans olarak da çok mutlu olabilir. Açık konuşmak gerekirse erkekler mantık yoluyla biriyle evlenmek ister, kadınlar ise buna biraz uzaktan bakıp beğendiği için düz mantık ile evleneceği için daha kolay evlenebilirler.
Not; Evlilik mantık olarak gidilmesi ve girilmesi gereken bir yol idir.
kesinlikle kadınlar. kadından kadın olması dışında ilk etapta beklenen bir şey olmuyor çoğunlukla. ama erkek başında her şeye sahip olmalı. fakat şu bir gerçek ki evlilikte en büyük kadına düşer.
en büyük yük
Cevap
33Cevap
Kadınlar tabi ki de.. çünkü bir kadına günde 50 erkek yazabilir ama erkek istediği zaman birini bulamaz. ama yine de genelleme doğru değil Bu konuda kesin bir genelleme yapmak zor olabilir, çünkü evlenme eğilimleri bireyler arasında farklılık gösterebilir. Evlenme kararı, kişisel tercihler, yaşam koşulları, kültürel faktörler, toplumsal normlar ve birçok başka etkene bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, erkeklerin veya kadınların evlenme eğilimleri bireysel deneyimler ve kişilik özellikleri ile de şekillenebilir. Bazı toplumlarda, kadınların evlilik konusunda daha fazla baskıya maruz kalabildiği görülebilir. Özellikle belirli bir yaşın üzerindeki kadınlar, toplumsal veya aile baskısı nedeniyle daha hızlı evlenmeye teşvik edilebilir. evlenme kararı her birey için farklıdır ve cinsiyetle doğrudan ilişkilendirilemez. Evlilik, bireyin hayatındaki önemli bir adımdır ve bu kararın alınması, kişinin kendi istekleri, değerleri ve yaşam koşulları ile uyumlu olmalıdır.
Erkekler evliliğe biraz daha zor ikna olurlar, sonucta sadece bir eş değil çocuklarına da anne olacak bir eş adayı olarak arayista oldukları için daha seçici daha mantıklı ve daha geniş açılar dan düşünürler, ama biz kadınlar daha duygusal baktigimiz için kolay evlenmeye açığız gibiyiz.
Yalansız yazıyorum..
17 yıl önce o beni farketti o daha çok istedi ama dönüp dolaşıp yine bana kaldı. Bence erkek daha çok sevmesi gerek şimdi burdan anlatamam
benimde duurm aynı biliyormusun lise 1 de fark ettim ilk kız arkadşaım ilk aşık olduğum idi ikimizde 35e geldik ne birisiyle evlendik nede uzun soluklu ilişkilerimiz oldu ama bir türlü buluşamıyoruz kaç kere gititm ona olmadı.
Şimdi çoğu insan kadınlar daha çabuk evlenir gibi bir yorum yapmış aslında tam tersine evlilik konusunda en kolay kararı erkek alır
Kesinlikle KADINLAR… Çünkü onlar istese rahatlıkla bulurlar. Erkeklerde o durum çok zor
Sanırım kadınlar. Ben 25 yaşından beri çok istememe rağmen evlenemedin 😎
Keşke istemeyle olsa o işler. Sadece istemek yeterli olmuyor..
Kadınlar tabiki... İsteyen kadın iki kişiyle bile evlenir
Kesinlikle kadınlar istediği adamı rezil de eder vezir de
Kadınlar hemen evlenebilirler, mutsuz olma pahasına.
Kadinlar tabi ama gidip öküzü bulurlar sonrada bin pişman olurlar
Kızlar daha duygusal erkeklere göre bence o yüzden erkekler
Kadınlar tabii ki de 😄
Çünkü kadınlar Dünya kadar malları olmasına gerek yok 🤓 dünya kadar maldan çok daha değerli bir hazineleri var oda kalpleri 🥰🌹🍯😅🤓
Yani kadının erkeğe istediğini yaptırması çok kolay sonucta
Evlilik bi süre sonra askerlik gibi oluyor yapayımda aradan çıksın diyorsun 😊
Erkekler daha basit bakarlar herşeye o yüzden kolay olur evlenmeleri
Kadınlar tabiki ama ne kadar istiyor evliliği
kadınlar istediklerini daha kolay elde diyorlar.
Kadınlar daha kolay evlenir çünki erkeklere bakan olmaz kadın çirkin olsa bile evlenir
kadınlar elbette
Kadınlar elbette
Net kadınlar.
Bu devirde evlenmek çoook zor iş.
Iki tarafta oyle sip diye evlenemez
Kadınlar daha kolay bulur evlenir
Bu ekonomik şartlarda parası olan 😂😅🤣🤣
Kadınlar
#Hükümdar
Kadınlar
Kadınlar tabikii 😃
Kadınlar