Ne yapmalıyım lütfen destek?

Bundan yaklaşık 1 buçuk yıl önce çok yakın bir erkek arkadaşımla tam olarak ne olduğunu bilmediğim bir ilişkiye başladık ancak uzak şehirlerde yaşıyoruz. Tam olarak 2 sevgili nasıl bir süreç yaşıyorsa bu şekilde yaşadık. Her gün konuşup mesajlaştık. Birbirimizin her şeyinden haberimiz vardı. Hayatımızla ilgili her şeyi paylaşıyorduk. Ama 2 tarafın karşılıklı anlaşması olarak başka kimseye bu ilişkiden söz etmedik. Bunun sebebiyse arkadaş grubumuzdan bir kişinin onun ikizi olması ve bu ilişkiyi onaylamayacağını düşünmemiz. İkimiz de onu veya ilişkiyi tehlikeye atacak bir durum olsun istemiyorduk. Her şey bundan 2 ay öncesine kadar çok güzeldi. Birbirimize karşı çok anlayışlıydık. Sürekli her şeyi konuşurduk. Birbirimize her zaman vakit ayırırdık. Eğer bir problem olursa birbirimizle konuşup bu problemi hallediyorduk, kimse kimseye ne küsüyor ne trip atıyordu. Ancak artık beni cepte gördüğünden mi yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum eski ilgisini kaybetti. Artık her fırsat bulduğunda değil de boşa düştüğü zaman beni aramaya başladı. Eskiden kalkar kalkmaz arar mesaj atar, gün içerisinde sürekli haberleşirdik. Şimdi bomboş gününde bile önce kardeşini arıyor günün ortasında aklına gelirse kardeşiyle 3ümüzün olduğu gruptan napıyorsunuz yazıyor. Bu benim ilk ilişkim. Hiçbir zaman bir beklenti içerisinde olan birisi değildim. Genel ilişkilerde kızlardan gördüğüm gibi onu yormadım. Hiçbir zaman başkalarıyla olan ilişkisine karışmadım. Ailesine öncelik vermesini her zaman anlayışla karşıladım. Ama artık eski dengeyi sağlayabildiğini düşünmüyorum. İyice geri plana atıldım. En son bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirip biraz soğuk davrandım. O zamandan beri özelden ne aradı ne yazdı. Yalnızca ortak gruplardan mesaj atıyor. Artık bu hareketiyle tak etti. Amacının ne olduğunu anlayamıyorum. Her şeyi bitirip hiçbir şey olmamış gibi arkadaş mı kalmalıyım? Başkalarıyla görüşüp tepkisini mi ölçmeliyim ya da yine alttan alıp bir şey yokmuş gibi mi davranmalıyım bilmiyorum. Sizce böyle davranmasının sebebi ne ve ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım lütfen destek?