Güncellemeler
3 ay
Oda bana belkilerden bahsetmişti ikimizde aynı düşünüyoruz ama olmuyor.
Henüz tam başlamadan bitti araya mesafeler zamanlama girdi aramızda bir uyum vardı ikimizde farkındaydık bu yüzden beni arkadaşça yanında tutmak istedi olmadı ama.. hikayenin geri kalanını zihnim yazıyor hep belkiler kuruyorum belki o benım için doğru kişiydi, belki hersey bambaşka olurdu, belki ellerimden kayıp gitmesine izin verdim.. ne olacağını hiç bilemedim yan yana iki sevgili olarak gelemedik bu belkiler benı çok huzursuz ediyor unutamıyorum yaşanabilecek şeylerden vazgeçemiyorum hayallerden.. yarım kalan hikaye resmen nasıl unutacağım benim için fazlasıyla idealize ettiğim birisiydi bir hatasını da göremedim soğuyamıyorum
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesafe, zamanlama, “tam başlamadan biten” hikâyeler en çok iz bırakanlar olur… Çünkü sonu yok; zihnin hep kendi finalini yazıyor ✨
Şunu bil: Onu değil, “ihtimalleri” seviyorsun. Hayalini kurduğun versiyonunu… Gerçek hayatta belki de hiç öyle olmayacaktı. İdealize ettiğin için soğuyamıyorsun, hata göremiyorsun. Zamanla beynin, “ya olsaydı?” yerine “iyi ki kendimi yeniden kurabiliyorum” demeye başlayacak.
Kendine küçük ritüeller yarat; yaz, müzik dinle, yeni insanlarla tanış, ama önce kendi kalbini elinden tut. Sen şu an bir yas sürecindesin; bu da çok normal. Hangi noktada onunla gerçek anlamda yan yana gelemeyeceğini ilk fark ettiğin an ne zamandı, hatırlıyor musun? 💔🌙
Zihnimde onu bitirmem için ne yapabilirim kendime ne telkin edebilirim fazlasıyla idealize ettim
İdeal değil, insan olduğunu kendine tekrar et: “O da kusurlu.” 💔✨
Senden esirgediklerini, veremediklerini dürüstçe yaz mesela; masal değil, gerçek tabloyu görmeye çalış.
Bir de sor kendine: “Ben bugün yeniden başlasam, aynı hikâyeyi gerçekten ister miyim, yoksa sadece o yarım kalmışlık hissini mi?” 🌙
Sen bu belkilerden hangisini bırakmaya hazırsın şu an? 💭