İlişkilerimde nerede hata yapıyorum?

Sizlere daha önce danıştığım tüm konularda herkes yardımcı olmaya çalıştı hep, öncelikle bunun için teşekkür ediyorum ve yine aynısını rica ediyorum.

Ben 26 yaşında yüksek lisans öğrencisi bir kızım. Ailemden başka bir şehirde tek başıma yaşıyorum. Hayatımda hiçbir zaman çözülmeyecek ailevi, maddi sorunlar var. Ayrıca küçüklükte yaşadığım şeylerin karakterimi daha sert bir hale getirdiği çok açık. Tek bir ciddi ilişkim oldu liseden üniversitenin ilk yıllarına kadar süren, uygun değildik, bitti. Çocukluk aşkımdı ve kendisinden başka kimseye aşık olmadım. Zaten bahsettiğim ailevi problemlerden ötürü kendimi hiçbir zaman ilişki yaşamayı hak eden biri gibi göremiyorum. Ama yaş ilerledikçe acaba denemeli miyim, yıllarım geçiyor, biri olsa psikolojik olarak banada motivasyon mu olur düşüncesiyle birkaç kişiyle flört ettim. Okumuş, okumamış, genç, orta yaşlı, aynı şehirden, başka şehirden. Hiçbiriyle olmadı. Hareket ya da sözel olarak hep rahatsız eden ve eminim size de burada bahsetsem sizin de onaylamayacağınız aksiyonlarla karşılaştım, zaten susmayı, taktiksel şekilde hareket etmeyi bilen biri değilim bununla birlikte tepkilerim de çok yoğun. Ne kadar haklı olursam olayım zaten bu şekilde bir ilişkiyi yönlendiren kişi olma ihtimalim yok sanırım. Karşımdaki insan isteyen kişi konumundayken hem onların garip davranışları hem de benim beklenilmeyen tepkilerim sonrası bütün flörtlerim ilişkiye bile dönemeden bitiyor. Sizce ben hayatımı bir arkadaş yerine problemlerimle mi geçirmeliyim? Sorun bu mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca hepsi benim susmayı bilmemem sebebiyle oldukça kötü şekilde bitiyor bunu da eklemek isterim. İnsan gibi biten bir tane flörtüm olmadı. Hiçbir flörtümü öylesine yapmadığım için sürekli aynı hayal kırıklığıyla bitmesi beni daha da etkiliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
güncel...
İlişkilerimde nerede hata yapıyorum?