İkili ilişkilerde nerede hata yapıyorum?

vakti olanlar okursa çok sevinirim.. yurt odasında tek başıma ağlıyorum sınıfımdan beş kişi kyk da kalıyor, ilk başta tanışmak için yanlarında kaldım gece 10 a kadar, ertesi sabahta kahvaltı yapmıştık ama sınıf arkafaşımla tesadüf eseri misafir olarak aynı odada denk geldiğimiz için olmuştu bunlar, kahvaltıdan sonra ikimizide yurt çıktı ve bloklar ayrıldı, o diğer kızlarla aynı blokta ve ben başka bir bloktayım, neyse o günden sonra ben eve geldim, pazartesi akşamı tekrar buraya geldim ve bu sabah günaydın falan dedim okula kadar eşlik ettim ben kantine gidiyorum dedim onlarda lavobaya gidecekti, öyle sınıfa çıktım ama ben kimseye yapışmakta istemiyorum, çağırılmayı da beklemiyorum aslında ama çokta üzgünüm, koskoca şehirde yapayalnızmış gibi hissediyorum, az önce balkonda tek başıma oturup film izliyordum, kızlarda geçiyordu biri bana doğru baktı, onu fark edince minik bir el salladım ama önüne dönüp gitti karşılık vermedi, bence beni gördü ama neden böyle oldu anlamadım, beni samimi buldular mı bilmiyorum ama kimse görmüyor çağırmıyor, her şey üst üste geliyor, hepsinden büyüğüm, liseden mezun olduktan sonra 2 yıl mezuna kaldım, 1 yıl online, son yılım.. ama herkes online olduğunda tanışmış zaten. ben ne yapabilirim? 3 senedir herkesle aram açıldı iletişim kuramıyorum kimseyle, biri akıl verebilir mi bana ağlamaktan gözlerim şişti
İkili ilişkilerde nerede hata yapıyorum?