Kadınların erkeklerin romantik olmadıklarına dair hikayeleri duymuşsunuzdur? Peki hiç bir kadının erkeğine yaptığı romantik sürpriz hikaye duydunuz mu?
Duymadınız çünkü YOK. Kadınlar romantizmden bahsedecek son canlılar.
Tabiki Yalan
Gerçek ama sadece temiz kalplilere görünür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gerçek ama sadece temiz kalplilere görünür
Erkekler romantiklik sever mi ki yapalım ayrıca yumurta spermin peşinde koşmaz bide üstüne makyaj malzemesi de alalım size
"sen yap onlar sevmesin bir defada sen ök. z ol"
Sevmeyeceği şeyi neden yapayım benimki gecelik takımı ve jartiyerli çiçeğe böceğe bin kere tercih eder onu yaparım en azından mutlu olur
iyide nereden biliyorsun sevmeyeceğini kim söyledi bunu sana?
Sevgilimi tanıyorum?
sevilin tüm erkekleri kapsıyor mu? ayrıca sordun mu hiç kendisine?
ek olarak madem erkekler sevmiyor romantizmi siz neden adamlardan sevmedikleri bir şeyi yapmalarını istiyorsunuz?
Biz de sevmediğimiz bir çok şeyi yapıyoruz. Herkes ben ben derse olmaz ayrıca sevgilim tüm erkekleri kapsamıyor evet ama sorunda tekil sorduğun için tekil cevapladım
sana bir öneride bulunayım "sevmediğin şeyleri yaptığın bir ilişkiden kimseye fayda gelmez"
Tüm ilişki dinamiği sence sevmediğin işler yapma üzerine mi kurulu? O zaman ben de sana yüzde 80 kuralını hatırlatayım.
ooo sen sevgili döneminde böyleysen kesinlikle evlenme çünkü aynı çatı altına girince o %80 en iyi şartlarda yarı yarıya düşecek.
Sen anladın mı acaba ne dediğimi?
ben anladım da asıl sen anlamadın ne yazık ki
Yok canım anlamamışsın
he anam he 80+20 kuralını anlattığını zannediyorsunda ben sana ne diyorum?
o senin 80 zannettiğin aynı çatı altında 40a düşecek çünkü görmediğin bilmediğin bir sürü kötü huy ya da alışkanlık göreceksin diyorum ama anlamıyorsun.
neyse sana kolay gelsin bu adamla mutsuz olunca demişlerdi diye beni hatırla
Hayır ondan bahsetmiyorum 😂
bi yazsanda ne anlatmak istiyormuşsun öğrenelim o zaman
kendi kendine konuşup birde gülüp söven yaşlılar gibisin
Öncelikle sakin ol bu kadar duygusal olmaya gerek yok ben kavga etmiyorum. Sen olayı benim sürekli alma ve daha az vermek istemem olarak anlamışsın ondan bahsetmiyorum senin söylediğin şeyin adı sömürmek. İlişkilerde tabii ki bazen mutlu olmadığımız şeyleri yapacağız karşı taraf mutlu olsun diye. Yüzde seksen kuralı ilişkide yüzde 20’lik mutsuz ve eksik olma payı bırakır. Eğer yüzde 20’nin peşinde koşarsan yani mükemmelliyetçiliği, hep mutlu olmayı arzularsan elindeki yüzde seksenden de olursun. Olay bu gayette aslında bilindik bir durum bu. Bahsetmek istediğim buydu.
eee ben ne dedim sana
bende diyorumki senin %80 zannettiğin şey aynı çatı altına girince %40a düşecek.
Hay Allahım hala anlamamışsın iyi günler iyi akşamlar iyi geceler
Çiçekte ister misin prenses xjdkxudkdj
Ben çok romantik sayılmam ama
duygusalim