Annem hakkında negatif. Bunun ile yaşana bilirmi?

Şu an 3 aydır eşimden ayrı kalıyorum. Bir kavga sonra annem ve babamı yemeğe çağırdığımda yatakdan çıkmadı ve bunu 3/4 kere yaptı. Ve hep onlarla bir problemim yok seninle diyordu. Bugün ise ben dedim annem babamı kabul edeceksen, bu evin hanımı olacaksan yeniden deniyelim dedim. Bana zorbalik yapamazsın dedi. Sanki abnormal birsey istiyorum. Annem babama dusman gibi davranmasını istemiyorum sadece ve güler yüzlü olmasını bizim aramızda nolursa nolsun.

Simdik ise ilk kez ağzındaki bakla yi çıkardı. Annen zor kaldın dedi, onunla kimse geçinemez dedi, her kavgamız onun yüzünden dedi, tatile gidiyoruz annen ile uğraşıyoruz, annen problemli felan filan. Shock oldum annem öyle biri değil ve halen annem onca yaşanan dan sonra git al gel kızı diyor bana. Anneme çok üzülüyorum bir gelin nasıl bu kadar dusman olur. Demek ki kendi etrafında da benim annemi kötülüyor. Annem birsey yapsa ilk ben karşı çıkarım. Sadece yanlış yaptığını onun kendisiyle konuşması hoşuna gitmiyor herhalde iftira atıyor.

ben bundan ayrılmam gerek herhalde çok kinci. 3 ay olmuş ve halen annem ile uğraşıyor.

Annem hakkında negatif. Bunun ile yaşana bilirmi?