Şu an 3 aydır eşimden ayrı kalıyorum. Bir kavga sonra annem ve babamı yemeğe çağırdığımda yatakdan çıkmadı ve bunu 3/4 kere yaptı. Ve hep onlarla bir problemim yok seninle diyordu. Bugün ise ben dedim annem babamı kabul edeceksen, bu evin hanımı olacaksan yeniden deniyelim dedim. Bana zorbalik yapamazsın dedi. Sanki abnormal birsey istiyorum. Annem babama dusman gibi davranmasını istemiyorum sadece ve güler yüzlü olmasını bizim aramızda nolursa nolsun.
Simdik ise ilk kez ağzındaki bakla yi çıkardı. Annen zor kaldın dedi, onunla kimse geçinemez dedi, her kavgamız onun yüzünden dedi, tatile gidiyoruz annen ile uğraşıyoruz, annen problemli felan filan. Shock oldum annem öyle biri değil ve halen annem onca yaşanan dan sonra git al gel kızı diyor bana. Anneme çok üzülüyorum bir gelin nasıl bu kadar dusman olur. Demek ki kendi etrafında da benim annemi kötülüyor. Annem birsey yapsa ilk ben karşı çıkarım. Sadece yanlış yaptığını onun kendisiyle konuşması hoşuna gitmiyor herhalde iftira atıyor.
ben bundan ayrılmam gerek herhalde çok kinci. 3 ay olmuş ve halen annem ile uğraşıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acıdım kral sana, Allah hayırlı eş nasip etsin böyle insanlarla yaşanmaz.
İlerde anne olacak, beddua etmek bize yakışmaz lakin gelini olur da aynı muameleyi görürse kafasına dank eder.
Cok üzülüyorum daha bugün annem dedi yine. Git kızı al gel, o kızı sen öyle kızdırdın o iyi bir kız. O da bana aynı akşam annen kötü insan kimse onla olmak istemez felan. Ama gerçek bu ki annem bir öğretmendir ve çevresi seveni çoktur. Kendi annesinin kimsesi yoktur ve yalnizdir. Bana dedikleri gerçekten çok uzak ve sürreal geliyor. Hasta herhalde. Bundan kurtulmam lazım. 1,5 yıldır düzelir diye sabrediyorum.
Annene konuyu baştan sona anlat ve karşılıklı oturup konuşmalarını sağla.
Meseleyi nihayete kavuşturmadan boşanma. Belki yanlış anlaşılmalardan ibarettir.
Dedikleri çok ağır ve kötü. Mesela annem babam öğretmen tatile bizden 1/2 gün önce gidiyor ve biz sonra gidiyoruz. Mesela bugün diyor ki niye bizden 1 gün önce gidiyormuş önceden gidip gelinini ve oğlunu güzel karsilamiyormus. Arkadaş o kadim da çalışıyor ve tatil yapacak ve o halde bile kahvaltımızı o yaptı üstümüzü o yıkadı. Böyle şeyler kalbimi kiriyor ve çok soğutuyor. Sonra diyor annem benim gibi egoist mis, Vallah annem hep bize alışveriş yapar arar sorar ne yapıyorsunuz diye, o kapıyı ve telefonu açmadığı günler bile oldu ve bu yakıştırmayı anneme yapıyor. Böyle insana annemi üzdürmem. Anneme bu dediklerini okursam ağlamak hasta olur. Cok kötü bir insan nasıl şeyler diyor. Kendi annesi yasgununu kutlmaz iken benim annem salon tuttu ve ne hediyeler aldı. Demek şımartmış ve üstüne çıkıyor. Mesela annemin arkadaslari gözün aydın güzel gelinin var dediğinde bile bana derdi ki annen beni arkadaşlarına kullanıyor diyor. Cok kötü niyet
Tamam bilader anlaşıldı, senin karıdan bir cacık olmaz. Sen eğitimli bir ailenin çocuğusun kendine uygun eğitimli başka bir insan bulursun. Boşa gitsin
Nerden anladın biraz açıklarımısin..
İnsanların arkasından konuşandan, dedikodu yapandan bir b'ok olmaz. Hele ki annen kötü bile olsa senin için katlanması gerekirken bu şekilde hal ve hareketlerde bulunması çok yanlış bir insanla birlikte olduğunu gösteriyor
Kötüsü ise benim annem öyle biri değil sevilen okumus bir insan. Kendi annesi yazı hergun evde hiç bir sosyal aktivitesi yok ve babası hergun kahvede okey oynar bunların hiç biriyle ilgilenmemiş. Ama ben hiç bir zaman hor görmedim ve bile bile evlendim ama dezavantaj larini Şu an yaşıyorum. Cok eğitimsiz ve şuursuz bir kız yetiştirmiş.
Anlamıyorum abi senede 4/5 kere tatil, kocaman ev, araba istediğini alıp giyiyor. Annem babam alıp ediyor hersey daha halen bu hareketler. Insan mı bu?
Sal gitsin diyemiyorum çünkü başıma gelse izmaritten dağ yaparım. Vahim bir durum, umarım ömür boyu nafaka ve yüklü tazminat saçmalıkları ile uğraşmazsın -ki eşin uğraştıracak bir tipe benziyor- ve hayatına temiz bir sayfa açarsın.
Sen yine de kimseyi mukayese etme, büyüklük sende kalsın.
Buna yeniden şans verip aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Hiç de güven vermiyor 3 ay ayrı kaldık halen annemle uğraşıyor ve böyle düşünüyor. Annem benim öz hastalığında bakmanı istediğim annem. Allah kimsenin başına vermesin. Cocuk olmaması beni bir anda rahatlatiyor.
Ama 27 yaşında ben bunu artık değiştiremem. Resmen anneme babama karşı kini var. Ben böyle bir insan ile ömür geçiremem.
Ne annenizin doldurursun, ne eşinizin doldurusuna asla gelmeyin. Ikisinin yaninda da siyaset yapın. Su anda eşiniz bir taktik uyguluyor bakalım ne diyeceksiniz diye zarf atıyor. Kimi tercih edecek diye
Ayrıca kavgalı zamanınızda aileyi çağırmayın daha mutlu olduğunuz bir zamanda çağırın. Anne baba kendilerine saygısızlık yapıldığını zannedebilir. Esiniz gerçekten daha kırgın olup duzelememis olabilir o anda zamana ihtiyacı olabilir
Resmen annemi kötülüyor. Daha bugün annem o kız iyi git al gel uzatma dediği akşam o benim anneme neler neler sayiyor. Sanki Allah bunları görmem için uğraş veriyor sanki.