Zengin erkekleri Ankara 'da nerde ve nasıl tavlarim, bana saçma tavsiyeler vs vermeyin , soruyu begenmediyseniz görün geçin, hem çalışan hem üni okuyan kizim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kanka kimseyi tavlamadan İnternet üzerinden günlük 3k falan kazanırsın zaten
Nasıl olur
Çok fazla uygulama ve platform var ama sana bağli gerçi zengin birisini bulup gönlünü yapmaya çalışmaktan daha iyidir
İşte nasıl ohret bana
Burdan nasıl yazayım yoruma
Askim yazsana
Gizlisin ya hani
Takip ettim bana mesaj at
Yaptım
.
bende zenginim allaha sukur ama sizin gibi s urtuklere para yedirmedim bizde hep alman usulu benim takildigim kizlarda bana denk sizin gibi varoslari anca s ikmek icin kullaniriz yoksa bi s ike yaramazsiniz :D :D :D
Para varsa sklebilorsin
yok canisi saol İzmir'de dolu zaten İzmir'e gel takiliriz Ankara soguktur gelemem valla degisiklik olur sana da
sustun canisi :D gelmiyormusun İzmir'e :D :D
Yok
o zaman bos muhabbet canim ama Ankara'ya geldigimizde goruselim abd vizesi icin ya Ankara ya İstanbul'a gidecem cunku
y a z bana
eee ne oldu asko :D takilmiyormuyuz
tablayamazsın. fakir fukaraya düşmez onlar gerçek hayatta
Kalınlığıni kullanana duserler
onlar sen gibi yüzleri yaklaşıyor. hepsini max bozuk para gibi harcarlar. gider kendi statüsünde biriyle evlenir sonra. haklılar da
Ama bilgim kültürüm vs fazla , cilveliyim , burada bu soruyu sordum ama normalde elegant takılırım, hem daha 20 yaşındayım
ülkenin en sosyetik tavanın gittiği özel ğnilerden birinde okudum. fabrikatör çocukları, yaşlılarda oturanların kızları vs vs.. Emin ol senden benden daha zeki ve daha cimriler 😂 üst sınıf asla kendinden olmayanla evlenmez. Hatta takılmaz.
Eee sosyal medyadan veya ordan burdan gördüklerimiz yalan mi , okumuş kesim evlenmeyebilir ama ticaret zengini okumamış adam evlenir ya
bacım sosyal medyada gördüklerin zengin değildir. zengin rolü yapıyordur. zenginler sosyal medyaya girmeyecek kadar meşgul. üniversiteyi bile hobi olarka okuyorlar yılda birkaç kere uğrayıp on sene on beş sene aynı üniversiteye para ödüyorlar
Peki ben nasıl zengin olabilirim , bir kadın olarak fikrin nedir
olamassın. Bu köklü ailelerin işi. bize düşen kendi ayaklarımız sütünde duracak ve ekonomik özgürlüğümü elde edecek bir yaşamla daha iyiye ulaşmaya çalışmak.
Ya sabancı olamayız zaten , ama son model mersoya binen ticaret adamını nasıl tavlarim
sabancı değildi konum. o dediğin adamlar da ailesi köklü. sabancı kadar olmasa da aileden gelir zenginlik. tablayamazsın emin ol. git dene, ama bir işe yaramaz.
Sen çok karamsar çıktın, ne fakir varoşlar var zenginleri tavliyor
Örnek?
Zengin sevgili buldumda soymayi beceremiyorum nasil para koparabilirimsence
Kadinligini kullanaxaksin , ben biliyorum ama erkek bulamiyorum , Ankara'da yaşıyorsan güçlerimizi birlestirelim
Yurtdisindayim ☹️ iyi olurdu birlesseydik ama telefon aldirdim ona biraz para verdi harcarsin diye cinsellik istiyor onuda vermiyorum ondanmi acaba beceremiyorum
Kızım canım misin , sana o kadar harcama yapmış adam , terbiyesizlik yapıyorsun,
😂😂😂😂 bide evliyim bacim kendisi buldu beni kocama okadarini yapamam
Keşke evlenmessydin , neden kendini bi erkeğe mecbur ettin ki
Ailem verdi simdide mutlu degilim o geldi bana hayat verdi
Esin iyiyse aldatma ya yazik
Aynen kanka
Zengin erkek peşinde koşma para pul herzaman bulunur insan olması önemli seni sevip değer vermesi önemli ama illa arayacagim diyosan Çayyolu - Batıkent taraflarına bak
Şöyle söyliyim benim de maddi durumum çok iyi beni bir kızın tavlamak için kız güzel olmalı fiziği falan
Zengin erkekler sana vurup kaçar ciddi olmax
Para yedirsin yeter
Onada razı sin yani
Hayatın maaf olur ilişki yaşarsan
Zaten bakkre degilim
Ooo öyle desene ver gitsin ne diyim onun için önemsemiyorsun
Heralde
Neden önemsiz bi erkeğe verdin o zaman bırakacak madem
naptım
Canım çekti
Canın çekti ama en azından akıllı olup zengin birisi ile evlenebilirdin ilk
Erkek * evlenmez , erkeği cnssllikls baglarsin
Alakası yok istediğini verirsen erkeğe seni terk eder genelde ama gösterip vermez isen evlenir
Abi sen 1990 da mı kaldin
Ne alaka sen bilmiyorsun erkekler ptlak kızla evlenmiyor evlense bile gene boşanıyor erkek olarak erkeklerin içinde olarak ben diyorum
Hee öyle, o kadar evlenen para içinde yüzen kadın gorduk
Gördün ama erkek sevmiyor ki ahaha siz çok safsınız erkeklerin en modern olanı bile ptlak kızı takmasa evlense bile içinde ukte kalır bakire olsaydı diye ama gene sks için evlenir sevdiği için değil sjsjs
Yuru
En açık hali ile anlattım ne diyim sjsjs erkekler sizden daha sinsi parasını yesen bile gene senden fazlasını alır sjsjsjs
Ne alabilir ki benden neyim var ki , sadece sever
S*ker
Bide hastalık kapıyormuşsun Ahaha valla çok gülerim sjsjsj
ya da hamile kalıyorsun erkek bakmıyor olur mu olur
Sen kesinlikle real de hiçbir kadının bakmadigi o erkeksin
Ahaha merak etme seni ezicek kadar param var sadece ucuz kadınlardan hoşlanmam ptlk sevmiyorum oldumu ahahah 🤣🤣🤣
Kesinlikle bi eziksin eminimmm
Evet eziğim paramla seni ezerim ahahaha senin gibi kızlardan teklif geldi ama ucuz etin alıcısı çok olur biz yemiyoruz o tuzakları ahahaha ptlk seni ahaha modern kız mı demeliyim ptlk olunca helal olsun be bu devirde normal yap gitsin ahahaha bunu mu bekledin benden cidden sjsjsjs
Senin gibi hiçbir kızın bakmadığı bi ezikle konuşacağım yerde gideyim de s*çayım, daha faydalı ,
Ben ne diyorum ben sana bakmam ptlksın ben sevmiyorum bana göre değil seda sayan olmuşsun
Zaten erkekler beleşe hayat kadını gibi seni yapar hastalık kaparsın sonunda anlamazsın oh mis bi kız yazmıştı geçen senin gibi biri hastalık kapmış vajina hiv sjsjsj
Mal
beysukent civarında
Çukurambar da ya da çayyolunda takıl
Bilkent, çayyolu, cukurambar takil
Onun yatak odasına mı gideceksin?
Olur
Doğru adrestesin
Çukurambar tarafında
Cay yoluna git