sevgilim oluyor paraya ihtiyacım olduğu zaman yardımcı olmasını istiyorum ama olamıyor aybaşı diyor ben böyle bi ilişki istemiyorum sizce normal değil mi
Zengin bir erkek senle neden birlikte olsun. Gerçi sen de haklısın (!) adamla beraber kazandın ya parayı. Bi avuç malınız var diye herşeyi elde edebileceğinizi sanmanız yok mu, beni çıldırtıyor. Adam emek versin, çalışsın, belki gecesini gündüzüne katsın para kazansın, sen de 250 Gr malın var diye git adama ortak ol. Ne güzel matematik. Satınalınabilen kadınlar, elde edilmeye değmezler.
paraya ihtiyacın olduğu zamanlarda yardım edecek sevgili mi arıyorsun? o zaman paraya ihtiyacının olmayacağı kadar kendi ayakların üzerinde durmayı dene
Sen ona yardimci ol o sana neden olacakmis sacmaliga bak. Hayir zaten kendi kazandigi belli ki yetmiyor yardim istedigine gore, sevgilin olmasa idare ettigine gore bu sekilde devam edecen sen sevgiliyi senin ihtiyaclarini karsilamak icin mi ediyorsun kim ister la bunu
Bence bu sordugun sorudan utanmalisin ben senin yerine burada utandım çünkü senin yüzünden tüm kizlar böyle zannediliyor zaten önyargılı erkekler çok sen yangına körükle gidiyorsun
Sadece fiziğin ile yola çıkarak kısıtlı bir kitleyi etkilersin Bu kitlede fiziğine ihtiyaç duyduğunda sana ödeme yapar Biraz daha zekice ve derin bakış lazım
Şöyle bir sorunun 40 yorum almasından anlaşılıyor çok boş beleş toplum olduğumuz. Allahın fakirleri şu karıyı doyuramıyorsunuz, et yemeyin yumurta yemeyin paraları karılara yedirin.
Sizin istediğiniz metres olmak. Bedava vermek istemiyorsunuz. Madem veriyorum bari karşılığını alayım diyorsun. Haklısın canım. Günümüzde kızların çoğu artık senin gibi düşünüyor.