Selâmlar!
Aldatanı affeden aşık mıdır, yoksa aptal mı...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Aldatanı affeden aşık mıdır, yoksa aptal mı...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Aldatmak varsa işin içinde, geriye kalan tek şey "hiç bir şey" dir. Bir hiçliğin ortasında yaşayanlar kendine varoluş sebebi ararlar. Kimi bedenen aldatır, kimi de bütün ruhu ile aldatır. Ki buna aldatmak mı denir ondan emin değilim. Bence aldatmak vazgeçiştir..
Konu başlığının bize getirdiği aldatmak eyleminde çokça yalnızlık gizli. Bir tükenişin başlangıcını düşünürsek, bir eylemde bulunmak gerekiyor haliyle.
Kimi terk eder gider. Kimi gitmeden terk eder.
Bu meşru olmayan ve halk arasında adı "aldatmak" olan eylemin tarafları ya birbirlerini severler, ya da birlikte oldukları şeyi.
Not: Cevabımda meşrulaştırmak yok, hak vermek yok. Seçimlere saygı var..
Aptalldır evet.. çünkü aldatan insan zaten karaktersizdir sevgi nedir aşk nedir bunları bilmez.. ayrılmak varken aldatıyorsa hiç sevmemiştir baştan. ve bunu bile bile bir kişi aldatanı affediyorsa kendisi hatalıdır. ve aldatılmayı da hak etmiştir. . ve bunun aşık olması ile de ilgisi yok tamamen takıntı olduğunu düşünüyorum.
Aptal değildir, çünkü bilir olayın ne denli büyük olduğunu ama işte kalbi... Kalbi onu istiyor ve kalbine engel olamıyor. Bu, kimine göre basitlik; kimine göre aptallık; kimine göre de aşktır... Bana kalırsa, biraz saplantıya da girmiş olsa, en nihayetinde aşktır. Ama affetmeyin, olan yine size olur!
Bir kadının sizi aldattığını farkettiğinizi, asla ona farkettirmeyin.
O kadın artık sizin hayat kadını.
Aptala yatın; seksinize bakın.
Sizi senelerce aldatıp, sonra kapağı atacak güzel kardeşim olarak görsün. Son dakikaya kadar seksinizin keyfini çıkarın ve iyi birine denk gelince terk edin.
Cevap
34Cevap
Aldatan birini affeden kişinin Zeki olduğunu düşünüyorum zira bir çıkarı var ve o yüzden de ilişkiyi duyguları ile karıştırmadan yürütüyor
Aptallıktır... aşık bile olsan..
İkisi bir arada. Yani aptal aşık denilendir.
seni aldatmış
ne affetmesi allesen..
buna aşk denmez
Bende onu soruyorum işte ne denir.😄
ne diyeceğimi bilemedim
içimden bir sürü saçma sapan kelime geçti..
saftirik diyleim bari en masumu :)
Geçen bi arkadaşımın başına geldi üzüldüm adına affetmiş… ama bi şey demek hatta üzülmek istemiyorum o enerjiyi duyguyu çekmemek yaşamamak için… her şey bizim için büyük konuşmak istemem bazen demek ki basiret bağlanıyor… gerçi onun durumunda bambaşka faktörler var… yine de herkesi güzel insanlarla karşılaştırsın bu devirde her şey çok çok çok zor… korkutucu…
İnsan kendisine olan saygısını herkesin üzerinde tutmalı. Her olayın önünde tutmalı. Hiçbir insanın onuru, izzet-i nefsi, itibarı, gururu, hiçbir şekilde aldatılmaya boyun eğdirilemez.. Aldatma varsa her şey bitmiştir çok net ve kesin olarak anlaşılması zorunlu bir durum. Bittiyse, bitmiştir o kadar..
Bakın aldatmanın hiçbir şekilde bir karşılığı yok hani aldatmadan kasıtlı cinsel bir ilişki olacak diye bir şey değil eğer bir partneri bir partnerini yani eşini aldatıyorsa bu iş bitmiştir devam Eden kişi aptaldır diyemem ama kendine saygısı yoktur saygısı yoktur bakın köpek gibi sevseniz bile devam etmeyin arkadaşlar
Çıkar ilişkisidir o.. Terkedemeği kişinin ruhu değildir. onun sunduğu luks hayat, cevre, vesaire dir.
Kimse kendını kandırmasın benı aldattı ama onu hala sevıyorum dıye... Aşk o kadar ucuzmu beee
Aşktan gözü kararmıştır, sevdiği kişi gidince herkes gidecek gibi geliyordur, birdaha onun gibi birisini bulamayacağını düşünüyordur, anılara kıyamıyordur, sevmeyi ve sevilmeyi o kişiyle öğrenmiştir...
Net aptaldır fazla söze gerek yok çünkü aldatmanın hiç bir kabul edilir yanı yok.
“Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur. İkinci defa aldanırsanız bilin ki suç sizindir.
Sürekli aldatılıyorsanız, bu gönüllü bir tercihtir ve sonuçlarına ‘kader’ diyemezsiniz" demiş Sarah Bernhardt
Hem aşık hem aptaldır aşk insanı mantıklı düşünmekten alikoyar bugün haberde gördüm adam hem kızı hem kendini vurup intihar etmiş mantıken bu doğru değil ama aşk bunu sana yaptırıyor demek istediğim asik olmak mantıktan uzaklaşmak demek not seven aldatmaz nokta
Bir kez affedilir belki benim de hatam olabillir diye düşünülür ama bir kez aldatan bunu tekrarlayabilir dolayisiyla bir noktadan sonraki aptallık olur
Dışarıdan baktığınızda aptalca görünebilir oysa o kişi için hem hayal kırıklığı hem de onu kaybetmeme arzusu sevgi bazen insanlara seçenek sunmadan pas geçirtebiliyor esas önemli olan duygularınla mantığının dengesini kurabilmek ve koruyabilmek bence ne çok duygularına kapılacaksın ne de çok mantıklı hareket edeceksin bile bile de göz yummamak lazım bazı şeylere sonucu ne olursa olsun.
Bahsettiğin kaybetmeme korkusu var ya ha işte o korku psikolojik bir rahatsızlıktır uzun yıllardır merakımdan okuduğum psikoloji kitaplarından biliyorum
@Soylu_Orgun evet oda bir olasılık veya tamamen rahatsızlıktır
Bu gözler neler gördü adam başkasını tercih etmiş gitmiş aldatmis seni geri göndükten sonrada kız affediyor ve nişanlaniyorlar ama kız aşik olduğu için diye düşünüyorum 1 haftalık yalan söyleyen sevgilisini affeden bile var bu aptallık işte yalan söylemekte bir ihanettir sonuç olarak
İhanet affedilmez. Affediyorsa çok aşıktır, aşk insanı aptallaştırır. Battığı çamurda çırpınmaya benzer.
Aptal ya da asik demem kontrolsüz bağlanan ve sevdiğini sanan, kaybetme korkusuna engel olamayan, sevgiye aç ve sevgi yoksunu derim.
Hayır kendin sevdigin için affediyorsun onun için afetmiyorsun. Belli bir süre sonra sevgin geçiyor güveneiyorsun uyine bitiyor
Affedip uğurlayamayan sorunludur. Affedemeyip zarar veren de affedip kabullenen de bir şeyleri sorgulaması gerekir.
Ben hiç bir şekilde affetmem çizerim üstünü direk
Net birsekilde apt@ldir affet demek gel ikinci defa beni üz demenin başka boyutudur
Aşk aptallaştırdığına göre ikiside mevcuttur.
Aptal tabi ki ama en büyük aptallarda zaten aşıklar değil midir al sana çıkmaz sokak :))
Kişinin kendine yapacağı en büyük hakaretlerden biri. Affetme ki ikiniz de özgürleşin…
Bu aşk olamaz olsa olsa bağımlılık olur ki o da zararlı. Aptallık olduğu açık…
Aldatanı affetmek "beni yine aldatabilirsin" demek gibi.
Aşıktır çünkü bu beyinle verilen bir karar olmaz 🖤
Ne desem olmaz şimdi, en iyisi Allah her halde olana yardım etsin diyeyim🙃
İkisi de değil intikam alacaktır. Şahsen öyle yapardım.
Böyle bir soruyu sorman da ayrı apt*llık, mezhebi genişmisin ki aldatan birini affedeceksin... Aldanmanın affı olmaz
Soruyu benimle bağdaştırman da sizin aptallığınız.
Doğru özür dilerim aptallık ettim... Anlatmak istediğimi yanlış ifade ettim seninle bağdaştırmak niyetim yoktu
Aldatanı affetmenin bende kelime olarak ya da cümle olarak bir karşılığı yok böyle şeylerde söyleyecek söz bulamıyorum
Aldatani affetmek hatadır pişmanlıktır affetmeyin Yapmasaydi
Aptaldır bence aldatmanın ne şekilde olursa olsun kesinlikle affı olmamalı.
Ahh bee çok var böyle aldatanı yalan söyleyeni affeden kızlae nolcak bizim bu kızların halı jdjdjdj
1 kez aldatan yine aldatır
Büyük konuşmayın çok aşık napsin
Aptallıktır. Denenmişi bir daha denemem.
Kendine saygısı yoktur, gurursuzdur.
Bence kesinlikle aptal
Aşık olduğu aptallaşanları ne yapalım?
Enayidir😀
Aptaldır
Aptaldır aldatan affedilir mi 🙄
Hem aşık hem aptal aşk ztn aptallık değil mi
Enayi artı neyse gurursuzdur işte
Aşık olsa dahi yaptığı şey aptallıktır
Aptalldır bana kalsa
Dene gör aşık olup olmadığını
Aşıktır
Aşık diye aldatılmayı da göze alanda ne biliyim.😄
Yaptık be zamanında. Aşıktır ama aşk aptallıktır. İnsanı aptala çevirir
Aldatmanın bahanesi olmaz, affedilmeyecek hatalar katagorisinde ilk sırada yer alır.
Aptaldır net
Aptallıktır. Aldatma ve yalan asla affedilemez.
aşıktır gözü kör olmuştur aştan
Aptaldır
Aptal
Aptal aşık
aptallıktır
Aptaldır...
aptal
Aptaldır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?