Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bakıp geçmeyin lütfen 🙁🙁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
anlamı falan yok
Peki neyi ozlemistir diyorsun özlemiş neyi kimi özlemiş evinemi dönmüş
Derin anlamı falan yok. Sadece etkileyici olmaya çalışıyor. Tam bir ergen gibi.
Anlamı ne peki
Türkçe yazmış işte. Gönül: yürekte olduğu varsayılan nitelik, sevgi, istek, anış, düşünüş gibi duygu kaynağı, kişinin iç dünyası.
İyide gezdim gördüm diyor
Ee? 😅 Zaten yeterince yorumlayan çıkmış. Üzerinde kafa yorulacak bir şey değil.
Kanka kafayı yiyicem 😂😂çocuğun derdi ne bilmiyorum ya bu benle görüşmek istedigi söyledi çocuğu öyle yapmisim ki 8 yıldır beni görmüyor dedik ben seni görmek istiyorum istiyorum yanımda kal sadece ikimiz bende dedimki eskiden yaptıkları için biz sadece senle sınıf arkadasiyiz bu kelimenin anlamı bununla bir alakası ola bilirmi
Kanka cevaplarmisin
Karmakarışık yazmışsın açıkçası anlayamadım. Biraz anlaşılabilir yazarsan cevaplamaya çalışırım.
Ya biz bunla kavga yaptık 2019 ta annem kızımdan uzak dur dedi kardeşim hayla kavgali yani biraz onu sattım gibi oldu anneme söyledim onu benim yüzümden kavga ettiler 5 yıldan sonra bana adım attı eskisi gibi konuşuyoruz artık dün akşam bana görüşelim dedi benden nedenini sordum oda kaç yıldır seni gormuyorum okuldan gorduyumdu ondan sonra hiç bir zaman görmedim dedi 8 yıl oldu seni gormeyeli bende eskiden bana yaptıklarını düşündüm ve bir anlık kızgınlıkla dedimki biz senle sadece sınıf arkadasiyiz diyorum ki hani paylaşıp ya gezdim gördüm öldü gönlüm bu cümlenin anlamı eskiden olan olaylar ola bilirmi
Olabilir tabii. Kendince seni etkilemeye çalışıyor. İstersen açık açık konuşabilirsin, ikiniz de rahat edersiniz. Sonuçta istiyorsan bir adım atmış olursun. Olur veya olmaz. Yani ne demek istiyorsun burada falan de. Bunda yanlış bir şey yok. Bakalım ne yumurtlıycak?😉
Hangi sorumu cevaplayip ki bunuda cevaplasın zaten onun için buraya yazıyorum ya 😂hayır anlamadığım şu aşka inancı kalmamışsa neden benle görüşmek istiyor 8 yıldır yüzünü görmüyorum görmek istiyorum seni diyo ikimiz aynı şehirde kalalim yalnız senle ben diyo
yaa sttireyle salağı boşveeer 😅 çok takılma konuşmuyorsa deymez
Kankis ben onla 2019 ta kavga yaptim ya işte 5 yıldan sonra dedim neden benle öyle kötü konustun dedim hep bahane aradı ama doğruyu söylemedi yani bunu demek istiyorum 5 yılın sorusunu cevaplamayip bunumu cevaplayacak ama gerçekten bilmek istiyorum aşka inancı olmayan insan neden gorusmek istesin bir bilgin var mı
Yok. Tanımıyorum çünkü. Ama bana tam bir canım gibi geldi. Bomboş bi tip bence. Tabii bu benim fikrim.
Amaaan üzgünmüs kalbi kırılmış işte sende storynde napolyonu paylaş :D
Kalbi neden kirilmis anlamı ne ki
Ne bileyim beb
Kalbini çok kotü kırmişlar gezmis yani insanları tanimis görmuş yaptiklarini en sonunda öldürmuşler kalbini
Yani demek istiyor gezdim kizlari gördüm aşka inancım yokmu olnus
Aynen
Belkide eskiden olan kavgalarimizi diyo eskiden onla kavga yaptık ben anneme dedim ki ona söyle benden uzak dursun kardeşim kavga yapti benim için şu an konuşuyoruz ama belkide seviyor eskisi gibi değil bunu demek istiyo
Benimle görüşmek istediğini yazdı ama peki aşka inancı yoksa neden o mesajı yazdı bende eskiden yaptıkları için sevdiğim halde dedimki biz sadece senle sınıf arkadasiyiz belkide bunun içinde öyle soyleeye bilir. Kanka hangisi ola bilir
Eski bişy olabilir simdi geçmiştir belki aska inanci olmaga bilir sen inandir onu eğer seviyorsan
Eski derken yani eskiden olan kavgalarimizmi kanka anlamadığım şu aşka inancı yoksa neden görüşmek istiyo benle bana yazdiki 8 yıldır görmüyorum seni görmek istiyorum seni istiyorum aynı şehirde olalım sadece ikimiz
Kanka cevaplarmisin 🙁
Vallaha bilmiyorum
cevaplamasak :D
Ya yok ama ya lütfen çocuğun kalbin kırdım qaliba anlamı ne söylegin telafi ediyim