Duygusal bir erkek sayılır çok üstüne gittim ağır argo cümleler derken ağlayarak ses attı bir süre yanlız kalmak istiyorum diye biraz uzun sürdü yaklaşık beş gün felan bu hiç mantıklı değil ya benden uzaklaşmak için yapıyor ya da konuşmaya hazır hissetmiyordur
@Clasrite bunu düşünmedim değil özür diledim ama günlerdir vatsapta aktif değil ulaşamadığım için iletişim kuramıyoruz sorunları konuşarak çözme taraftarıyım bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Joker haklarınızdan biri olan sevgili değiştirme joker hakkınızı kullanabilirsiniz.
Kalbim okadar geniş değil maalesef bu hiçbir şekilde mutluluk getirmez mutluluk bir kişinin kalbinde birden fazla ilişki sapkınlık boyutunda
Kapı kulu ol bekle. Şahsiyet, karekter, gurur halt getire.
Tabi Ya kalbimizde yolgeçen hanıydı sanki herkese açalım beklerim gerekirse baktım tersi bir durum var ben kendim şutlarım ya çocuğunu
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Ayrılmışız zaten sadece bana haber vermemiş zalımın oğlu
Geçerli bir sebebi yoksa bitmiştir
Yanlız kalmak istediğini söylemişti bu yüzden önyargılı olmamaya çalışıyorum
Böyle bi yalnız kalma şekli yok
Duygusal bir erkek sayılır çok üstüne gittim ağır argo cümleler derken ağlayarak ses attı bir süre yanlız kalmak istiyorum diye biraz uzun sürdü yaklaşık beş gün felan bu hiç mantıklı değil ya benden uzaklaşmak için yapıyor ya da konuşmaya hazır hissetmiyordur
Üzmüşsün çocuğu kabahat sende daha ondan dönüş bekliyorsun senin adım atman gerek
@Clasrite bunu düşünmedim değil özür diledim ama günlerdir vatsapta aktif değil ulaşamadığım için iletişim kuramıyoruz sorunları konuşarak çözme taraftarıyım bende
Direk numarasını silerim
Okadarda değil be birkere de silip atmak kolaymı öyle
Ben direk siliyorum
Sen aşk adamı değilsin ozaman
Ne alakası var bana değer vermeyen birine ben niye değer vereyim
Eee o ayrılmış zaten :)
Bu Kadarmı milyon olasılık varken bumu yani önyargılısınız
Milyon olasilik hayaller o
Neden aramıyor, seks sonrası soğuma mı?
isim gucum yokta ona mi kafa yoracam a q
Ayrılırım yaa
Ayrilmis zaten