İlişkilerinizde kimin sözü geçer? Sizce ideali nedir? (Fotoğrafın soruyla alakası yok merak edenler için, site kendiliğinden fotoğraf koyuyor popüler olunca soru onun yerine kendimi koymak istedim🥳🥳teşekkürlerr)
Sevdiğim kadının sözü geçer elbette.. tabi ki de her ilişki farklıdır ama benim ilişkim de benim mutluluğum değil sevdiğim kadının mutluluğu daha önemlidir her zaman..
Bence iki tarafın da sözü geçmeli. Yani kim zaten o an haksızsa veya diğerine hal verirse o an susar otomatik olarak. Bence böyle olursa eşit bir ilişki olur.
Kim daha akıllıysa onun geçmeli.. erkek baskın değilse ilişkide söz kadında olabilir.. erkek ağırlığını hissettiremiyorsa pasif davranıyorsa söz kadınındır..
sor gayet açık madam tanrıça olduğuna göre sana tapacağım için senin sözün geçer adak olarakta ben size ponçik kalbimi sunuyorum konuşmak için dilek diliyorum
İlişkide main boss kadin, secret boss ise erkek gibi görünmeli. Yani kadının otoriter olmasına müsade edilmeli. Ama gerektiği durumda erkek son sözü söylemeli.
Konu alanında kim yetkinse onun görüşleri daha çok dikkate alınmalı. Erkek ya da kadından biri her şeyi ben biliyorum derse var olan şeyin adı ilişki olmaz