Aşk İlişkileri İlişkinizde kimin sözü geçiyor? SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En çok benim geçiyor diyebilirim kıyamıyor bazı şeylere ne kadar dışına sert olsa da bana karşı kedi gibi oluyor. Baskın taraf onun olduğuna eminim ama yinede sözümde nazımda geçiyor. 🐾🐈😅🤭 İlişkinizde kimin sözü geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. İlişkim olsaydı sevdiğim kadının sözü geçerdi. 1 0 Yorumla
yerçekimli_karanfil Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Gayet demokrat bir insanımdır, benim dediğim olur. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. İlişkiler de erkeğin sözü geçer kadın erkeğini dinlemek zorunda erkeğini dinlemeyen kadınlara 40 kırbaç cezası alır 🙄😳🤦♂️ 1 0 Yorumla
Benburadadeğilim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Benim tabii ki shdh zaten aynı fikirde oluyoruz çoğu zaman 2 0 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ben kendim yine ben 🤭🤭 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çoğunlukla eşimin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlişkim olsaydı sevdiğim kadının sözü geçerdi.
Gayet demokrat bir insanımdır, benim dediğim olur.
İlişkiler de erkeğin sözü geçer kadın erkeğini dinlemek zorunda erkeğini dinlemeyen kadınlara 40 kırbaç cezası alır 🙄😳🤦♂️
Benim tabii ki shdh zaten aynı fikirde oluyoruz çoğu zaman
Eşitlik dahilinde erkeğin sjsjsjsj
Kızların dediği oluyor çoğunlukla
Ben kendim yine ben 🤭🤭
Ilişkim yok
Çoğunlukla eşimin
En çok benim geçmeli