Aşk İlişkileri Seni Annen Kimin İçin Doğurdu? Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seni Annen Kimin İçin Doğurdu belli mi? Ayrıca sevmek için mi doğurdu yoksa sevilmek için mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Seni Annen Kimin İçin Doğurdu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Kimse için. 1 0 Yorumla
S1F1R-B1R Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ahanda bu yavru icin doğurmuş anam beni @The_Muallime ❤️ ❤️ ❤️Ömrümü ona adayim diye doğurmuş 💋💋 1 3 Yorumla The_Muallime +1 yıl Valla iyi ki de doğurmuş ❤️ her doğumgününde kendisine de bi teşekkürü borç bilirim 🥰 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl @The_Muallime çiçek yollariz 🥰🥰 Yorumla The_Muallime +1 yıl Ben hallederim iyi ki doğurmuşsun benim aşkımı yazarım üstüne de ❤️ Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Henüz evlenmedim. Evlendiğimde anlayacağım 😂 1 2 Yorumla Hoplatır +1 yıl Hadi bakalım hayırlısı Yorumla --Nightmonarch +1 yıl Hayırlısı 😀 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. @S1F1R-B1R için ❤️ 1 6 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Bunun icin özel olarak teşekkür edecem kayganama 🥰🥰🥰 Yorumla The_Muallime +1 yıl Kendi gibisini bulmuş desin 🥰😄 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Ne derse desin banane 🥰🥰 ben ömrümü alayim da ❤️❤️❤️ Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Babana neler yapacağımı biliyosun 😂😂 Yorumla The_Muallime +1 yıl @S1F1R-B1R ahh babam 😄 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Baban bitti aşkım bak diyim sana 🥰🥰 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kimse için doğurmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse için.
Ahanda bu yavru icin doğurmuş anam beni @The_Muallime ❤️ ❤️ ❤️
Ömrümü ona adayim diye doğurmuş 💋💋
Valla iyi ki de doğurmuş ❤️ her doğumgününde kendisine de bi teşekkürü borç bilirim 🥰
@The_Muallime çiçek yollariz 🥰🥰
Ben hallederim iyi ki doğurmuşsun benim aşkımı yazarım üstüne de ❤️
Henüz evlenmedim. Evlendiğimde anlayacağım 😂
Hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı 😀
@S1F1R-B1R için ❤️
Bunun icin özel olarak teşekkür edecem kayganama 🥰🥰🥰
Kendi gibisini bulmuş desin 🥰😄
Ne derse desin banane 🥰🥰 ben ömrümü alayim da ❤️❤️❤️
Babana neler yapacağımı biliyosun 😂😂
@S1F1R-B1R ahh babam 😄
Baban bitti aşkım bak diyim sana 🥰🥰