Güncellemeler
+1 yıl
Guncellllll
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Yani adam yerine koymadigi icjn ez k gordugu icin uzaktan kosturmak icjn ugrasip taktik falan o erkek kostukca egosu tatmin olur adam yerine koymadigi icinn dogrumu sizce tecrubeli kisiler yorumlayabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenecek erkek maskulen olmayan sessiz sakin hayır demeyen *mcı birini tercih eder. Tabi kullanılmış kızdan ne hayır gelir.
Yok kosturmak isteyen kizdan bahsettim
Psinden kosturup uzaktan baglamak hic tanisma yok hani kiz taktik yapip kosturmays calisiyo uzaktan kendince taktikler
Niye birini ezik görelim ve peşimizden koşturalım bunu yapan ruh hastası falan mı?
Adam yerine koysa niye kosturmaya calissin adam. gibi tanismaya calisir bence siz kadinlar su zamanda bitiksiniz
Şuana kadar hiç böyle bir düşüncem olmadı.
Sana bise demedim zten yapiyon diye herkes senjn gibi kaliteli olsa keske
Evet, aynen öyle yaparlar. Onların uydusu olursun.
Neden boyleler peki
Amac egomu
Amaç şey, bunlar genç yaşlarında beğendikleri erkeklerle birlikte oluyorlar, onların her dediğini yapıyorlar ama onların beğendiği tipteki erkekler onlar yapıp bıraktığı için uzun ilişki kuramıyorlar. Bunu 30 yaşlarına kadar yapıyorlar sonra da evde kalmamak için dediğin tipte erkeklerle evlenip onların paralarını yiyorlar ama evlendiği erkeklerle sadece para için evlendikleri için de cinsellik bile yaşamak istemiyorlar onlarla. Sadece dışarıya "Bak, evde kalmadım!" diye beğenmedikleri adamlarla evleniyorlar sonra onları beğendikleri erkeklerle aldatıyorlar.
30 a kadar bcede 30 dan snra bi * yaramiyolar ama artik yas geciyo albenilik bitiyo snra depresyon falan noldu egon sondumu ors derler snra degilmi
Aynen öyle. Onları erkek yaşta yapıp bırakan erkeğin derdini anlatırlar bir de sana. Onlar öyle bir becermiştir ki onları, unutamazlar. Derdini de sen çekersin eğer ki dikkatli tartıp biçip öyle evlenmezsen. Mesela yatakta sen becerirken o aklında o gençlik yıllarında onu yapmış erkekleri düşünür.
Cokdogru cok saol bilgin icin peki son olarsk sunu sorsam bi kiz bi erkegi uzaktan kosturmaya calisip baglamaya calisiyo ona nasıl davranmak lzm taviz verilirmi sen olsan napardin uzaktan sinsice seni kosturmaya calisiyo taktik yapiyo sende taktigini anladin napardin?
Ya ben taktik maktik anlamam. Bir kızı beğendiysem yanına gider konuşurum. Bir yere davet ederim, müsait değilse de telefon numarasını alırım. Sosyal medya teklif ederse asla kabul etmem, telefon numarasını isterim. Telefon numarasını verirse uygun bir zamanda ararım ama telefonda 10 saat konuşmam, 5-10 dk sohbet ederim ama onu hemen bir yerlere davet ederim. Sonra buluştuğum yerde de olay ileri gider zaten. Anlaşamazsak da başka kızla konuşurum yani, dünyanın sonu mu sanki? Bir sürü kız var etrafta yani.
Valla ckok haklisin bi tanesine takili kalmamak lazim ama bu dedigim kiza hani tam acilacakken gibi olurken soguk atiyo yuz vermiyo gibi snra uzaktan kosturmaya calisiyo o anda acilmami istemiyo gibi davraniyo ama psinden kosturmak istiyo uzaktan taktiklerle
Ya sen kızı okuma. Direkt git konuş. Yüz versezse de yoluna bak.
Bi ara eskiden acilacak gibi davrandim bisey demedim ama baktim soguk yapiyo surati yani istemiyo ciddi bisey belli e madem niye psinden kosturmak istiyon dimi khpe
Ya işte o anlim yuz vermiyo snra uzaklasip pesinden kosturup kendine baglamaya calisiyo uzaktan
O anlim istemiyo yuz vermiyo konusmaya calissanda tipinden anladim o gun
Yani bunun yptigi ksarlik dgilmi kalbi bzuk mk
Sen kızın soğuk vermesine bakma. Git söyle. Kabul etmezse de başka karı mı yok sana, kral. Dünya karı dolu.
Hklisin ama o an soguk atti soylememi istemedi snrada uzaklasti psinden kosturmaya calisiyo bende anliyorum blasini skyyimi simdi taktigini basina kakalıyimmi bunun ne diyorsun
Kacan kovalanir yapiyo ya o taktigini bozuyimmi psimde cnku cok belli ediyo
Ya kimsenin başına bir şey kakma. Git adam gibi söyle, derdini anlat. Olmazsa devam et.
Ya anlamadinki soylemem beni goruncr kaciyo uzaktan psimde gizlicr oyun yapmaya calisiyo kacan kovalanir vs kizi gormuyorum hic gostermiyo kendini anladinmi knk
Ya nasıl kaçıyor anlamadım ki. Seni görünce depar mı atıyor? Bir kere yakala işte yalnızken. Seviyom seni de. Kabul etmezse yoluna bak, kovalama.
Evet beni gorunce kaciyo bilerek taktik yapiyoya işte gostermiyo kendjnj kaciyo ama gzlice psimde kendini birileriyle takip ettiriyo biktim artik takip edilmekten uzun zamandir ayni hem kaciyo hem psimde biktim vallla bunlarin taktiklerinden
O zaman bırak, uğraşma.
Hklisin taviz verilmez dimi benden haber alamasin sogusun yoluna baksin ben illaki baska kzla tanisirim
Ya senin aklın da kalmasın o karıda. Sen yoluna bak, düşünme beni düşünüyor mudur falan diye.
Anladim cok dogru bu dedigin gibi yapmak lzm
Kızı hiç tanımıyorsun karakterini de bilmediğin halde çok emin bir şekilde konuşuyorsun. Belkide taktik falan yapmıyordur. utangac biri olabilir mi? Daha önce bu tarz şeyler yaşamamıştır nasıl tepki vereceğini bilmiyordur. Utandığı icin istemsizce kacıyo gibi görünebilir. sadece kıza sürekli bakıp bakıp duruyosan açılmadiysan kız ne yapabilir mesela? Ne yapmali sence?