Evet, güzel bir jest
Hayır, demode bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmaya çiçekle gitmek hala güzel bir jest olarak kabul edilmektedir. Ancak, bu durum kişisel tercihlere ve buluşmanın atmosferine bağlıdır. Eğer buluşacağınız kişi çiçekleri seviyorsa ve romantik bir jest olarak görüyorsa, çiçeklerle gitmek hoş karşılanabilir. Öte yandan, bazı kişiler için bu tarz geleneksel jestler demode gelebilir.
Eğer emin değilseniz, buluşmadan önce hafifçe konuyu açarak karşı tarafın düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Kimi insanlar çiçek hediyesinin romantik olduğunu düşünürken, kimi insanlar ise bunun sadece gereksiz bir jest olduğunu düşünebilir. Önemli olan, karşı tarafın beklentilerini ve tercihlerini anlamak ve buna göre hareket etmektir.
İlk buluşmaya çiçekle gitmek güzel bir jest olabilir ancak bu konuda karşı tarafın tercihlerini ve buluşmanın atmosferini göz önünde bulundurmak önemlidir. Eğer emin değilseniz, karşı tarafın bakış açısını öğrenmek için nazikçe konuyu açabilirsiniz.
Ben bu durumun gayet güzel bir jest olduğunu düşünüyorum çünkü ilk buluşma nezaket gerektirir karşımızdaki insanın davranışları hareketleri bizimle ilgili düşünceleri önemli, özellikle kadınlar ince düşünen erkekleri dikkat eder acaba çiçek almış mı ya da benimle ilgili görüşlerine davranışları nasıl diye merak eder o yüzden ben önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden ilk buluşmaya giderken ufak bir çiçek almak faydalı olur.
Bence güzel bir jest. yani demode de denebilir aslında ama demode olmayan bir şey kalmadı zaten neredeyse ne yaparsak yapalım yaptığımız şey zaten herkesin daha önce yaptığı ya da denediği bir şey olacağı için de pek takmam. ben ilk buluşmada mutlaka centilmenlik yapıp çiçekle gitmek isterdim.
Çiçek vermek nezaket göstergesi olduğu için hiç bir zaman demode olmaz güzel bir jest olur karşı tarafa verdiğin değeri gösterir efenim 🌺💐🍄💐🌹🌺🌷🌻🌸
Cevap
24Cevap
Devamı gelecek mi o önemli detay yoksa çiçekle gelse ne gelmese göz boyamaya gerek yok biz uzun vadeli icraata bakalım icraat ))
Hayır ilk buluşma için giderken çiçekle gitmek gereksiz bir jest ama beraber dolaşırken çiçekçiye denk gelirseniz alabilirsin.
Üstünden milyon yıl geçse bile çok nazik bir hareket..
Çiçek hediye edilmesine karşıyım ben.. Kimseye almadım almam.. Verılırse de nezaketen alırım ama hıc mutlu etmez benı.
O bir canlı karşımızda ki kişi iki koklayacak, mutlu hissedecek diye insanların oyuncağı olmuş.
İlla hediye edilecekse saksıda toprağıyla hediye edilsin.. O zaman daha şık ve insana yakışan bir hareket olur.
Demode ve zero bir hareket. Kadına çiçek vermek, iltifat etmek bunlar erkeğin muhtaçlık hissiyatını ele veren şeyler. Kadınlar, bundan mutluluk duyabilir ama şunu iyi bilin ki bu klasik şeyler kadınlara çekici gelmiyor artık.
Çünkü kadınların zihinsel algoritması şöyle çalışıyor. Bu adam beni ilk günden ilgiye, iltifata, hediyeye boğuyorsa benden cinsellik almayı düşünüyor. Bu içten pazarlıklı bir erkek diyor.
İlk görüşme için güzel bir detay olsa da esasında bu gibi jestlerin daha içtenlikle görüşme fırsatlarımız olduğunda yapılması en azından bana daha samimi geliyor. İlk baştaki nezaketen olur ama bana biraz mısır ekmeksiz yoğurt gibi yavan geliyor ne yalan söyliyeyim. 🤷♂️

Şununla gelsin en azından karnımız doyar 💫
Tek bir çiçekle gitsin bence ve hafif gülüşmeler halinde sohbet ederken erkek çiçeği kadının saçına yani kulak arkasına koysun. Kadın başını eğsin erkek gülümseyerek baksın. Kadın başını kaldırsın. Erkek elini çiçeği koyduğu yere götürsün. Tekrardan gülüşmeler tebessümler kalp çarpıntıları derken. Etkileşim başlasın.
İlk buluşmada yüzyüze ilk tanışma ve ilk intiba gerçekleşir.. Bu süreçte birbirinin kâlbini fethetmek kadın ve erkek arasındaki birincil hedef ve amaç olur ki, ikinci buluşma da gerçekleşsin, karşılıklı olarak sevgi hissedilsin.. Doğal olarak çiçek olması en azından bir buket taze beyaz papatya bile, çok güzel bir tavır ve incelik olacaktır.. Kırmızı gül de olur ama onlar için önceden duygusal iletişim gerekiyor..
tavuk dürüm neyine yetmiyor ya çiçek miçek şimdi
İlk buluşmaya çiçekle gitmek nedir ya?
bana göre çiçek dediğin kızı istemeye giderken kıza verilir. Birde ilk buluşmada veriliyor bu çiçek, yok artık çok saçma🤦🏿♀️
Açıkçası çiçeği dalında sevdiğim için bana çiçek sürprizi yapmasına hiç gerek yok Koparılmış buket haline getirilmiş bir çiçek mutlu etmez Bir ağaç ya da çiçek fidanı hediye edebilir
Dünden hevesli gibi bence samimi gelmez bana ya, daha dur belki anlaşamicaz zorlama gibi. Kibar, nazik bir beyefendi olsun yeterli.. çiçek samimiyet artınca alınsa daha hoş olur.
Ne ilk buluşmaya, nede 1 seneyi doldurduğumuz buluşmaya çiçekle giderim.
Solan şeylerle jest olmaz.
Bu nacizhane benim fikrim.
Bi kutu soğuk baklava ya da eklerle gelse daha çok mutlu olcak olmam çok da anormal yapmasa gerek beni.
Eski usül güzel jest ama günümüzde bu moda değil şimdi kim kimi dkerse modu var anında net görüntü 🤣🤣
Olabilir pek çiçek vermem. Onun yerine ufak tefek şans bilekliği olur. Dilek tutma bilekliği olur vb. şeyler verme taraftarıyım.
Yüzümü gülümseten bir soru. Benim için çiçeklerin farklı bir anlamı var. Onları çok severim. İlk buluşma da bana çiçek getirirse "Unutmamış." diye düşünürüm. Burada farklı anlamda olan bir şey daha var. Ne sevdiğimi umursaması.
Karşındaki insana değerli ve özel olduğunu hissettirirsin ve mutlu olur
Demode olacak bi sey degil. Bu bi hosluktur onemli olan sey dusunceli davranmak
Bizzat ben gidiyor, nezaket göstergesi olarak görüyorum
aradaki samimiywte bağlı ama bence demode değil ben düşerdim kdkfkdk
Her zaman özelliğini koruyacak güzel bir jest.
Ayyy ben çok mutlu olurum ve özel hiss ederimm🌺 ama alınmayada bilir mecburiyet yok🤗
Kim ne derse desin bence bu çok kibar bir hareket
İlk buluşmaya çiçekle gelinmez. Bana saçma geliyor... Ve sıradan bence...
Ben isterdim şahsen tek bi beyaz gül… 🤭
İçimde uktedir…
Çok guzel bir jest bence insallah benimki de getirir 😂
"Seni tanımıyorum ama olsun bana yeter ki karı olsun" kafası bu, nezaket filan değil😂
Kızların getirmesi lazım artık demode olmaması için
Bence gereksiz
Bilemedim ikinci veya üçüncü buluşmada daha iyi olur gibi geldi.
Güzel bir jest.
Çiçeğe çiçek götürülmez
Bana göre güzel ve tatliş bir jest olurdu
Jest bence her erkek yapmaz bunu
Güzel bir tercih olur.
İlk buluşmaya çiçekle gitmem
Çiçekle gitmek saçma egosu artmasın ilk buluşmadan
Benim yapacağım bir şey değil...
Demode diyen çiçeğin değerini bilmez
Herkes cicek sevmiyor
En güzel jesttir ama tabi değer bilen bir kız ise
Oldukça hojjj :D