Eşim beni işyerinde istemiyor sebebi ne olabilir? Çocuğumuz var bazen işyerine o götürüyor bazen ben ve o gün eşim götürmüşse gidip çocuğumu alıp eve dönüyorum bir kahve ikram etmemek için kırk takla atıyor şimdi de çocuğu ben getirip sana bırakcam sen bundan sonra gelmeyeceksin diyor kadın vs olayları olduğunu sanmıyorum erkek yoğunluklu bir yer sebebi ne olabilir sinir ediyor bu tavrı beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKıskanç erkek cinsi.. kafa yapıları.. sanki hayatındaki kadını ayakta götürecekler sanıyor.. tüm bunların dışında.. nasıl bir işyeri bilemiyorum tabi ama.. sonuçta iş yeri orası.. iş yerine çoluk çocuk gitmenize de gerek yok.. aslında ben patron olsam.. aile boyu çalışanların orada bulunmasından rahatsız olurum.. bu da ayrı bir mevzu tabi..
03 Yorumla
Soran+1 yılmecburuz ikimizde memuruz çocuğu bırakcak kimsemiz yok burada bakıcı kreş vs hiçbişey yok zorunlu hizmet bölgesi ayrıca yönetmelikte de buna engel bir durum yok ama eşimin kafası farklı çalışır o kesin bazen dinlediğim müzklere bile takılır ben zaten biliyorum onun karakterini ama anlayamoyprum anlamaya çalışıyorum anlamak için de dışardan bi yorum okumak iyidir diye düşündüm
- +1 yıl
Pinpirikli bir tip desene..
Soran+1 yılevet bazen komplex mi ediniyor die bile düşünüyorum yakışıklıdır aslında bende güzel olduğumu düşünüyorum bana göre tam birbirimize göreyiz ama bazen ben onun kendini daha alçak gördüğünü düşünüyorum bu durumla nasıl baş ederm bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Güzelliğini ispatlaman için böyle sorular sormana gerek yok. Güzel kadınım deyip durmuşsun, bir fotoğrafını koysaydın biz de o zaman sorularına sağlıklı cevaplar verebilirdik. Ayrıca erkekler güzel kadınları da aldatırlar. İş yerinde az kadın var deyip durmuşsun, iyi de ona bir tanesi yeter. Ne saçma bir savunma bu. Aslında eşinin seni aldatıyor olma ihtimalini küçültmek istiyorsun, beni kıskanıyor ondan beni iş yerinde istemiyor demeye getirmek istiyor, inanmak istediğine inanıyorsun. Eşinin neden böyle davrandığı konusunda hiçbir fikrin yok, eşini tanımıyorsun ama onun ettiği yemine de büyük oranda inanıyorsun. Neredeyse herkese ama yemin etti şeklinde cevap vermen mide bulandırıcı yani beyni olan ve çok ilgilenen okusun yani, herkese tek tek aynı cevabı vermenden ve bütün bunlardan, en başta da eşinin seni iş yerinde istememesinden çok da akıllı bir kadın olmadığın ve onun senden utandığı izlenimini uyandırdı. Nihayetinde bu benim fikrim. Sadece kıskandığı için de böyle davranmış olabilir.
Gelelim ne yapman gerektiğine. Ona bu konuda boyun eğmiyor ve iş yerine gitmek istiyorsan gidiyorsun. Bol bol kitap oku ve gidip arada okuduğun kitaplardan bahset. Hatta o seni istemiyorsa orada arkadaşlarıyla sohbet et. Silik ve ezik olmadığını, bir şahsiyetin olduğunu göster. Adam gibi yanında dursun, seninle gurur duysun. Yoksa defolup gitsin kendisini senden akıllı zanneden o herif.
020 Yorumla
Soran+1 yılcanım güzelliğimi kıskanmana gerek yok özgüvenim yüksek diye sana batmasın bu kadar uzun vakit ayırmış yorumları okumuşsun tek tek ben senin yazının sonunu getiremedim açıkçası daha boş vaktim olursa okurum eşimin beni aldattığını düşünsem gider boşanırım buraya yazmam çünkü özgüvenim yüksek foto koymuyorum senin gibilerin gözü kalır bende malum çevremde yeterince popülerim bu yeterli sen bakmasanda olur evet herkese aynı yorumu yazdım çünkü kimse sen gibi milletin yorumlarını açıp tek tek okumuyor herkese tek tek dert anlatmak zorunda kalıyorum kopyala yapıştır yaptım bende ama anlamadığım şu sana neden battı benim özgüvenim yardımcı olamıycaksan başka sularda yüz bu şekilde düşüremezsin beni sanırım sende kötü anılar yaşadın özgüvenli kadınlarla ilgili zorbalığa falan uğradın ondan saldırma gereği duydun
Soran+1 yılgünceli takip et yazmışsın yeni okudum senin takip ettiğin güncel KS yani hani konumuz bahsettiğin üzre siyaset falanda değil sende takip o kısımları benim ne iş yaptığımı nerede çalıştığımı bilmiyorsun kitap okuyup okumadığımı da ha eğer benden de sana tavsiye almak zor gelmezse bir tavsiye sana erkekleri okuduğun kitapları konuşarak etkiyelemezsin bunu sakın yapma çok yapmışsın görseli yüksek kadınların altında ezilmişsin belli her daim bakımlı ol hep kıskanan ol kuğul ol içinde dert ettiğin şeyleri dışarı yansıtma zaten seni saklarlar bebeğim
Soran+1 yılkıskanılan
- +1 yıl
Fotoğrafını koymani istememden kasıt adam seni gerçekten kisakniyor mu yoksa sende başka bir şey mi var onu görmek için. Sonuçta canım ya da zeki bir kadın da aşağı yukarı görüntüden kendini belli eder. Sağlıklı bir değerlendirme için dedim ya sana. Yorumların çoğunu okumamın sebebi sorunla ilgili daha çok veri toplayıp sağlıklı bir değerlendirme yapmak istemem. Ben genelde böyle yaparım bu sadece senin sorunla ilgili bir şey değil. Mide bulandırıcı olan şey senin farklı veriler vermek yerine hep aynı şeyi söylemen ve seni üzen bir adama körü körüne inanmak istemen, kadınlık gurunu ayaklar altına sermen. Bıkmadın mı ama yemin etti demekten? Bu adam seni üzmese, seninle iletişimi kötü olmasa gelip buraya onunla ilgili sorular sormak zorunda kalmazdın. Yara almışsın, canın o kadar yanmış ki seni iyileştirmek için uzanan ele istemsiz bir şekilde saldırıyorsun. Ama unutma iyileşmen için canının aynı yerden tekrar acıması gerekir. Dost acı söyler lafını hiçbir zaman unutma. Zararlı çıkmazsın.
Soran+1 yılpsikolojik danışmanlık hizmeti verebilmen için iyi bir psikolojide olman lazım sizde sıkıldınız mı gibi boş sorular soran birinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum heleki bana kitap okuma siyaset takip etme tavsiyesi veren biri böyle boş boş oturup sıkılıyosa ciddi boşlukları vardır Allah yardımcın olsun diyebilirim ancak
Soran+1 yılcinsellik sorunca beni takip et diyenler neyi amaçlıyor sorunu da es geçmeleyelm tamam tamam sana da cinsellik sorunca seni takip etmek isteyen erkekler var anladık canım sen bence çok yalnızsın erkek arkadaşın falan yok böyle kpcası tarafından sevilen kadınlar hedefin haline gelmiş hani yazmışsın ya beni analiz etmek için fotomu istemişsin vs hayırdır beni analiz etme merakın nerden geldi ben böyle bişey istemedim ayrıca çabaların yanlış sonuç vermiş özgüveni yüksek kadınlar kendinden emin konuşur mesela güzelim ki güzelim diorum kendimi biliyorum ama senin gibi komplexlilerde bundan rahatsızlık duyar benim verilerimi toplamak isteme sebebin de bu açık aramaya çalıştın arayan bulur ama canım umarım sende bi gün aradığını bulursun kocam beni üzmüyor üzse çocuk yapmazdım sadece bazı davranışlarını yorumlamak konusunda yorum istedim ve erkeklerin çoğu eşimin beni kıskandığını söyledi bu yabancı olduğum bir durum değil hep kıskanır dinlediğim müzikleri bile başka şeylere yorar alışkınım yani midenin bulanması da normal hazmetmek zaman almış bu arada bıkmadınmı yemin etti demekten yazmışsın iyi analiz edememişsin adam kıskanmadım die yemin ediyor tekrar oku her ilişkide iyi kötü kavgalar olur bu evliliğin kötü gittiği anlamına gelmez aksine bir evlilikte hiç kavga yoksa korkcaksın çakma psikolog çünkü orada yaşam yoktur ihtiras yoktur bunları sakla sana bir gün bi adam aşık olur da evlenmek isterse dediklerimi kullanırsın ayrıca herkes evlenmek zorunda da değil bebeğim sen ben yalnızlığı tercih ettim de geç bunu sana soran insanlara psikoloji alanında ilerliycem de mesela kscandan da ihtisasımı yapcam de
Soran+1 yıldanışmanlık hizmeti almak istesem merdiven altını tercih etmem insanığlunun ne zaman danışan ne zaman danışman olacağı belli olmaz seninde rolleri sürekli değiştiğin gibi ayrıca yazdıklarımı tek tek inceleyip kendince bunu analiz edeyim de olumsuz yorum yapayım diye bunu ödev edinen sensin canım saldıran sensin mesela psikolojik danışmanlıkta iletişime saldırı ile başlama gibi bi durum yoktur sana diplomayı köpek eğitmenleri mi verdi anlamadım tekrar kontrol et
Soran+1 yılkıskançsın gayette kudurmuşsun kocamın beni kıskanmasından ve erkeklerinde kocan seni çok kıskanıyor yorumlarından aşşşırı rahatsız olmuşsun sevilmemişsin hiç böyle belli ki saç rengimden bile kıskanılacak kişisel bakıma sahip bi kadın olduğımu anlayabilirsin kızıl yani kırmızıyı tutkulu kadınlar kullanır onun için sen kullanma sakın bir de dikkat çekmekten korkmayan kadınların rengidir kırmızı cesurların senin gibi aaaaa cinsellik konuşunca hemen bana yazıyolar acaba nedeeeen diyen komplexlilerin değil feminizm kadına saldırmak değil kadınların hakkını savunmaktır bence kitap oku biraz entellektüel klavye ile olunmuyor hem sıkılman geçer bebeğim muck
Soran+1 yılkadınlık gururumu aşşırı düşündüğün için sağol bebeğim ama ben yatakta tatmin ettiriyorum o kadınlık gururumu merak etme iyiyimdir istersen bende sana bu konuda danışmanlık verebilirşm ancak yastıkla olmaz onu söyliyim önce bi adam bul hahahah
- +1 yıl
Psikolojik danışman falan değilim. Sorduğum sorular gibi bunu da ciddiye aldın. Sen gerçekten iyi değilsin. Gözün kararmış. Okuduklarını anlamadan yardırıyorsun. Boş yapma. Ben kendi tarzımda tavsiye veriyorum sen ise çirkefleşip duruyorsun. Ne mal olduğunu belli ettin zaten. Daha da ağır konuşmak istemiyorum çünkü kaldıramazsın. Allah o çocuğu senin gazabından korusun. Şu an eşine acıdım ya. Neler çekmiş adam. Bir ruh hastası gibi anonim bir profile saldırmak nedir. Neredeyse bu site kurulduğundan beri buradayım, senin gibi ruh hastalarını çok gördüm. Senin gerçek bir psikologa ihtiyacın var. Yemin etti deyip durmandan belliydi işte hasta olduğun. Bir kere senin algıların bozulmuş, aynı şeyleri söyleyip sonra ben farklı bir şey söylemişim. gibi tepkiler veriyorsun. Bir insan seni buradan neden kıskansın ya sen iyi değilsin, özelden yazmışsın zaten. Burada herkes sallayıp atıyor. Yazılan her şeye inanacak olsak... Aklını yitirme kendine gel diyorum hala çıldırıyor... Seni tanımıyorum etmiyorum seninle ne derdim olabilir, hele ki şu yatak muhabbetlerin yok mu iğrenç... Senin erkek olduğunu düşünmeye başladım şimdi.. Gerçekten sorunların olsaydı özelden yazardın herhalde...
Soran+1 yılpsikolojik danışman olmayan biri danışmanlık hizmeti veremez canım bi de ücretsiz veririm yazmışsın sen danışman değilsen senden kim ücretli danışmanlık talep edecek Allah aşkına okuyun bi yazdıklarınızı ayrıca çocuğumun hangi şartlarda olduğunu bilemezsin benim ona hangi şartları sağladığımı Allah da seni alacak adama sabır versin diyecem ama evde kalırsın sen anana babana sabırlar diliyorum bir insan neden beni kıskanır anlatym özgüvenli olduğum yazdığım yorumlardan belli sende de özgüven olmadığından kıskanman normal ee sürekli kocam kıskanıyo yemin etti vs yorumlarını da tekrar ediyosun çok takılmışsın oralara belli illa da tutturmuşsun özelden bana yaz die benim buraya kadar konuşcak çok arkadaşım var burası birazda eğlence yeri arkadaşlarımla vakit geçirmediğim zamanlarda giriyorum bu siteye seviyemin düşük olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin ol önemli değil senin gözünde ben seviyesiz olsam nolur
İstemiyorsa vardır bir bıldıgı neden kadınlar illa soyle anlat der anlamam bazı durumlar cok fazla ısrar edilmez belki esiniz soylemek istemiyor
Başı iş yerlerinde sapık tipler vardır dişi sinek gorse cahil cahil bel altı konuşmalar yapan erkekler vardır herkes İcin gecerlı degıl ama bu tur insanlar varsa ondan gelmenizi istemiyordur şöyle düşünelim sız geldiniz ve o tipte ve düşünce de olan kişi sızı suzse baksa sorun ve sıkıntı olur diye dusunuyorum
Arkadaşlar kadında veya erkekte farketmez bazı insanlar insanı duygularını edep erkan saygı hosgoru yok bunlar adamlar sapık varsa yoksa ne gorse ne izlese adamın aklı cınsellıkte sapıklıkta demez benimde eşim var bacım var anam var boyle empati yetenekleri yok
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Uygun görmüyordur. Profesyonelliğe yakıştıramıyordur. Kıskanabilir. Korumaya çalışıyor olabilir. Kötü bir şey düşünüyorsanız deliliniz olmalı. Bu konuyu çok gündemde tutarsanız sinirlenebilir veya iletişim seviyenizi düşürebilir. Darlamayın adamı.
10 Yorumla
+1 yılÇalısırken rahatsız olmak istemiyordur bazen insanın dikkati dağılıyor ya da işyerinde manitası vardır.
10 YorumlaOrdaki arkadaslarindan kıskanıyordur buyuk ihtimal
14 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmıyorım die yemin etti
Soran+1 yılutanılcak bi kadın değilm çok gğzel ve bakımlıyım
+1 yılişyerinde sıkıntılı tipler vardır yan gözle bakar adam katil olur dikkat et.
17 Yorumla
Soran+1 yılkıskanıyomusun diyorum hayır diyor neden istemiyosun dediğimde gerek yok diyor
- +1 yıl
abla neye zorluyorsun işyerinde vardır bir s3refsiz olabilir illa öğrenmekmi istiyorsun vardır adamın bildiği
Soran+1 yılkıskanıyosa eğer o çok gıcık bi durum karını kıskandığın adamlarla arkadaşlık yapma o zaman yapıyosanda kıskanma
- +1 yıl
İşyerinde arkadaşlık yapmak gibi bir şey yokki üstü vardır altı vardır mecburdur olabilir yani
Soran+1 yılpeki son bi soru kıskanmadığına yemin etti
- +1 yıl
abla seni korumak istiyordur ordakilerden bu kıskanmak değilki sen bilirsinsin gitmeye devam et ve olacakları gör
- +1 yıl
Öyle demesi kolay. İş hayatı bu. Delikanlılık raconu kesilip de ikili ilişkiler bir kenara atılamıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Senden utanıyor olabilir
2. İş arkadaşlarının seni görmesini konuşmasını istemiyor olabilir
3. Seni kıskanıyor olabilir
4. Bi çok sebep olabilir ama seni ve eşini tanımak lazım20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldattığından şüpheleneceğin bir durum yoksa iş arkadaşlarının ne kadar fesat ve kötü gözle baktıklarını bildiği için seni korumak istiyor olabilir. Bence bunu açık bir şekilde tartışmadan sor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGelde kafada kurma😂 sorduğun halde söylemiyorsa kafada kurmaya başla😂
21 Yorumla- +1 yıl
Yooo atamam sorma
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılne saçma bi olay eşinin iş yeirne gelip bi kahve içmemesi hayır ne saklıyo olabilirki gay dicem çocuk yapmış :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen neden bu kadar gelmek istiyosun dio bana kendini mi göstercen dio
- +1 yıl
ruhsuz herif ya :) düşman başına :)
Soran+1 yılamin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin arasından senin geçip odaya girmeni istemiyor. Konuşmasın seni iş yerindekiler diye olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mantıklı bir yorum ama bunu sorduğumda kıskanmıyorum diyor neden istemiyosun beni diyorum gerek yok senin amacın kendini göstermek diyor pantolon ve kazak var üstümde de kazağı mı göstercem anlamıyorum
- +1 yıl
Kendini göstermekten kastı fiziğini değil. Bak karısı gelip gidiyo dedirtceksin millete. Yenge hanım da hiç göz açtırmıyor çok sık geliyor diye konuşulur. Bunları istemiyor. Öte yandan inkar etse de kıskanç eşin var
Soran+1 yılçok sık gitmiyorum ayda bir falan çocuğu almaya o kadar
- +1 yıl
O zaman gereksiz bi kıskançlık. Güzel kadınsın seni beğeniyor. Bu senin için güzel de hissettirebilir
Soran+1 yılbenimle gurur duymasını isterdim bakın benim karım böyle güzel demesini
- +1 yıl
Ben eşimin güzelliğiyle gurur duyuyorum. Ama o kıskanmıyosun diyor
+1 yılbazı erkek muhabbetleri gerçekten çok farklı yerlere sonuc alabiliyor sahsen bende bir sürü kız arkadasımın yanındayken sevgilim de yanımda olsun istemem bana denileceklerden de çekinirim iş yerinde hiç tanıdığın yokmu sevgilin dısında sorabileceğin
10 Yorumla
+1 yılAradan uzun yıllar geçtikten sonra bu tip bir lokantaya Malta'da gidiyordum. Genellikle öğrenciler takılırdı ve yine bir grup kadın işletirdi. Herkes daha ucuz olsun diye az porsiyon söylerdi. Ama kadınlar az desen de çok verirlerdi. Bir öğrenciye bundan büyük hizmet olmazdı herhalde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani o kadar erkeğin içine sokmak istemiyor olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyemin etti kıskanmıyorum die ama bana da kendini göstermek mi istiyosun dio
- +1 yıl
Tamam işte kıskanma meselesi değil bu görunmeni istemiyor gayet normal abartma
Senin yanindaki hali ile iş yerindeki ortamındaki hali başka, rahat edemiyor.
00 YorumlaRahat bırak adamın işleri zor demekki size kazanıyor batmasın sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek yogunlukla oldugu için kendi agzınla söylüyorsun erkeklerın cok oldugu yerde senin ne işin var ahaha kocanı evde görürsün zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılyemin etti kıskanmıyorum die ama bana da kendini göstermek mi istiyosun dio
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıyor adam belki
18 Yorumla
Soran+1 yılkıskanıyomusun diyorum hayır diyor neden istemiyosun dediğimde gerek yok diyor
- +1 yıl
Belki kıskandığını itiraf edemiyor
Soran+1 yılAllah belamı versin kıskanmıyorum dedi
- +1 yıl
😡😡😡
Soran+1 yılpeki ne düşüneym şimdi ben
- +1 yıl
Bal gibi de kıskanıyor
Soran+1 yılöyle mi dersin bana sen neden gelmek istiyosun amacın kendini mi göstemek diyor
- +1 yıl
İşte bak burdan anla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDikkat çekmeye çalışıyorsun demesine rağmen yemin ediyorsa biri vardır. Direkt sorsana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki esin erkeklerden dolayı istemiyor seni belki sen aldatacagın zannediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın yoksa sizi erkeklerden kıskanıyor olabilir , anlamak zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekki milletin sana bakmasindan rahatsiz oldu. fatkli gozle bakan varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok takma. istediğin kahve olsun. ben ısmarlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbaza muhabbetleri döndüğü icindir
18 Yorumla
Soran+1 yılevet dönüyor arada anlatıyor bana ama ben karısıym benim muhabbetimi de döndürmezler
Cevap sahibi+1 yılDondurmemeleri için eşin gitmeni istemiyor. Yani belliki birki serefsizden şüphelendi o nedenle.
Bence eşi bin bu düşüncesine saygı duymalısın
Soran+1 yılbana söylerse saygı duyarım ama söylemiyor bi de birdenbire bu tepkilere girdi eskiden bu kadar sert değildi bu tespitinde doğru olabilir
Cevap sahibi+1 yılBence. Hasaslasmistir o tarz muhabbeti duyunca
Cevap sahibi+1 yılEsin sonuçta saygı duy. Kimse karısının hakkında yanlış bir konuşma duymak istemez
Cevap sahibi+1 yılSende biraz nasıl desem anlayışlı yaklaş bence
Cevap sahibi+1 yılAyrıca söylemese de seni kıskanıyor ve seven insan kıskanır
Soran+1 yılanladım teşekkürler
+1 yılBaşka biri olabilir. Yapmaz etmez deme sakın, yapmaz dediklerimiz yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbi kaç defa gittim ayrıca kadın az
Belki de erkeklerin sana bakmasından çekiniyor haklı yani
014 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum telefonu hep açıktır şifresini bilirm ne zaman arasam açar özel numara falan denk gelmedim hiç ayrıca burası küçük bi yer duyulur
Soran+1 yılevet güzel kadınım fiziğimde fena değildir çok bakarım kendime
Soran+1 yılAllah belamı versin kıskanmıyorm dedi ama
Soran+1 yılözelden kabul etmiyorum ama ne gibi problemler açık açık yazabilirsin her yorumu kaldırırım
Soran+1 yılzarar vermezsiniz okey ama eşim istemez görse falan kriz geçirir
Soran+1 yılanladım ancak özelden merhaba bile yazsan sorun olur öyle diyim sana
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın erkeğin mahremi...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ne iş yapıyor, nasıl bir ortamda çalışıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılgümrükte
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bi durum var
Ortamdaki erkeklerin konuşmalarından onların karakterlerini çözmüştür
Mesela dışarda kadına kıza bakan tipler ise ve bunu da eşin biliyorsa
Bile bile o ortama gelmeni istemez
Hoş giyimin dekolte vs değilse çok sorun olmaz
Ayda 1 kez de kabul edilebilir bir ziyaret aslında
Soran+1 yıldoğru tespit evet abaza muhabbetler dönüyor ama açık giyinmiyorum pantolo. kazakla bile istemiyor tabi güzel kadınım o ayrı ama açık değilim
Cevap sahibi+1 yılBence tek sorun yanındakiler
Ama ben olsam giyimin bu şekilde olduktan sonra eşimin bi kahve içimi yanımda olmasını isterim
Hatta şu anda bile arada geliyor
Benim yanımdaki bacanağım ya olur mu gidiyor
Soran+1 yılbizimki komplexli sanırım
Cevap sahibi+1 yıldiğer ortamlarda nasıl peki
Soran+1 yılinsanlara rahat gözükmeye çalışır ama rahat değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman ortam müsait olsa da seni iş yerinde istemez
Baş başa iken nasıl
+1 yılSen niye istiyorsun onu anlamadım
15 Yorumla
Soran+1 yılonunla birlikte kahve içmeyi seviyorum
- +1 yıl
Evinde iç iş yeri ne alaka biraz daha ısrar edersen adam şüphelenmeye başlıcak
Soran+1 yılevimde tek içmektense onunla içmek daha güzel yerimden kalkmıyorum zaten
- +1 yıl
Kafede için
Soran+1 yılyaşadığımız yer köy gibi kafe falan yok
Aldatmasına meydan vermiyorsun diye olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılaldatcak adam her türlü aldatır
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Seni kıskanıyor olabilir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılyemin etti kıskanmıyorum die ama bana da kendini mi gösteriyosun dio
Soran+1 yılpeki erkek neden kıskandığını söylemek istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılsekreterini görmeni istemiyor anlaşılan arkadaşım
05 Yorumla
Soran+1 yılsekreteri yok odada çalıştığı kişi de erkek
- +1 yıl
peki senin aklına neler geliyor smaimicene söylermisin arkadaşım.
Soran+1 yılkıskançlık
- +1 yıl
senimi kıskanıyor yani kimse görmesinmi istiyor
Soran+1 yılyorumlardan anladığım o
+1 yıliş arkadaşlarından huzursuz olduğu için olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbi yorum vs mi yapmışlardır
- +1 yıl
olabilir. veyahut ortam elit değildir. kişilerin ahlaki ya da hayat bakışları uymuyordur olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıyor olabilir mi acaba diğerlerinden 🤔
010 Yorumla
- +1 yıl
Kıskanıyor demekki çok üzerine gitme sende
Soran+1 yılpeki erkek kıskansa da inkar eder mi karısı olsa bile
- +1 yıl
Eder evet
Soran+1 yılkendini göstermeye geliyorsun senin amacın bu onun için gerek yok diyor
- +1 yıl
Giyiniş tarzın nasıl peki?
Soran+1 yılaçık giyinmiyorum ama çok güzel kadınım bakan bi daha bakar fakat yüzüm öyle şu an pantolon kazak var üstümde
- +1 yıl
E adamın kıskanması normal o zaman güzel kadınsan neden kıskanmasın bide erkek çoğunluklu işyeri diyorsun ülke abaza kaynıyor
Soran+1 yılkıskanmıyorum die yemin etti az önce bu ne perhiz ne lahana turşusu
- +1 yıl
O kadarını da nereden bileyim ben istemiyosa gitme işte ne işin var işyerinde o kadar önemli mi yani
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Dekolte vb giyiyorsan belki kıskanıyordur
08 Yorumla
Soran+1 yılkıyafetlerime takılıyor ama dekolte giymiyorum
Soran+1 yılsorduğumda da kıskanmıyorım diyor neden gelmemi istemiyosun dediğimde gerek yok diyor
Soran+1 yılkadınlarda var ama kadın sayısı az ayrıca nolcak yiyceklermi beni onu anlamıyorum
Soran+1 yılya da eşin beni kıskanıyomusun die sorsa hayır mı derdin
Soran+1 yılgüzel kadınım ama açık giymiyorum bi de eşimin yanında otururyorum işyerinde
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılKesin biri var karsilasmanizi istemiyor
10 Yorumla
+1 yılKıskanç mı eşin belki ondan olabilir
00 Yorumla
+1 yılbaşkası ile yatıp kalkıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHımmm neden acaba biri mı var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlık olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbirçok sebebi olabilir bunun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni kıskanıyor olabilir mi
08 Yorumla
Soran+1 yılnormal giyinirim ama bakımlıyımdır ve gizelimdir
Soran+1 yılolabilir o zaman benimle evlenmeseydi ben heryerde dikkat çekiyorum bunalıyorum bu tavırlarından
Soran+1 yılbeş yıl evet karışır
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kıskanıyor mk daha ne konuşuyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
😂
Soran+1 yılçok abartı değil mi dönüp kimseye bakmışlığım yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılnazar değmesin diye olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kıskanıyor dediğini yapsan iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılyemin etti kıskanmıyorum die
Cevap sahibi+1 yılBence orada çok erkek varsa senin oraya gelmen onun hoşuna gitmiyor
Seni kıskanıyor çok seviyor daha ne istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılutanıyordur senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin fizik çok belirgin bakarlar diye kiskaniyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah belamı versin kıskanmıyorum diyor
- +1 yıl
kiskaniyordur
- +1 yıl
kalçan falan çok belirginse kiskaniyordur
Soran+1 yılyolda yürüsem herkes döner bakar güzel kadınım erkek yalan yere kıskanmadığını söyleyebilir yani
- +1 yıl
üyleyse kiskaniyor
- +1 yıl
çokmu çekicisin
+1 yılİş yerinde sevgilisi olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbi kaç defa gittim bi sorun yoktu ayrıca kadın sayısı az
- +1 yıl
Az olması sevgilisi olmayacağı anlamına gelmez
Soran+1 yılbi yamuğunu görmedim hissetmedim öyle diyim o zaman
+1 yılBisey ceviriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Kadin bence. ya da senden utaniyir
Soran+1 yılutanılcak bi kadın değilim her erkek benim gibi bi karısı olsun isteyebilir görsel anlamda yani
Kiskaniyordur seni
00 YorumlaAldatıyor
00 Yorumla
+1 yılvuruş
00 Yorumla
+1 yılerkekler sana bakicak diye kari meselesi degil ise
00 Yorumla
+1 yılCevap sorunun içinde aslında...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne iş yapıyor eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizkaniyor olabilir
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun altında bişey vardır acaba siz ordayken size bakan birini mi gordu de istemiyor
Soran+1 yılbilmiyorum ki bana sen kendini göstermeye geliyosun diyo
Cevap sahibi+1 yılguzel birimisiniz
Soran+1 yılevet güzelim
Cevap sahibi+1 yılBunu asmanin yollarını bulmaliyiz ve dışarı çıkmama veya seni sinirlendirici neler var
Soran+1 yılkıskanmadığına yemin etti az önce
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanıyor olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehlikeli durum eşin ne halt yiyor acaba
00 Yorumla
+1 yılBi kac sebep
20 YorumlaAyrılknk
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz bekliyim
Kıskanç mı
06 Yorumla
Soran+1 yılbenm iyi onun değil
Soran+1 yılisteksiz ölü gibi
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri