Aşk İlişkileri Erkek dilinde zamana ihtiyacım var ne demek? Balii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkek dilinde zamana ihtiyacım var ne demek? sizce? unutamadığı var Erkek dilinde zamana ihtiyacım var ne demek? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ben başkalarıyla da takılayim sana bir ara ugrarim demek 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Zamana ihtiyacım var demek adam bir yere yetişecektir bırak gitsin 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Öfff bıktırdı bu erkeklerin aldatıldım, ıssız adamım, bağlanamıyprum, güvenemiyorum tripleri 0 0 Yorumla
Mehmetttt17 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Sevmiyorum demek ya da sorunlarım var sana zaman ayıramam demek 0 0 Yorumla
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok alakası yok 0 1 Yorumla Balii +1 yıl Yani ne demek istiyor Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Size güvenmiyor. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Evet 1 2 Yorumla Balii +1 yıl Evet derken cevabı ne işte hayır mı demek istiyor yoksa evet mi Yorumla respectemir +1 yıl Blmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben başkalarıyla da takılayim sana bir ara ugrarim demek
Zamana ihtiyacım var demek adam bir yere yetişecektir bırak gitsin
Öfff bıktırdı bu erkeklerin aldatıldım, ıssız adamım, bağlanamıyprum, güvenemiyorum tripleri
Sevmiyorum demek ya da sorunlarım var sana zaman ayıramam demek
Aklım halen ex de dmeek
Yok alakası yok
Yani ne demek istiyor
Yakında senden ayrılacağım demek
Size güvenmiyor.
Evet
Evet derken cevabı ne işte hayır mı demek istiyor yoksa evet mi
Blmem
Seni cepte tutuyorum demek
Seni umursamıyorum demek
İstemdigi