+1 yılerkeğin zaman lazım demesi "dur ben iki dk düşüneyim sana döncem" demekten başka bi'şey değildir. Erkek kafasındaki düşünceleri toplamaya çalışıyordur, aylarca bile sürebilir.
İkinci senaryo ise senden sıkıldığıdır. Seni kırmadan başından savmak için böyle birşey söylüyor olabilir. Daha da başka bir ihtimal olamaz zaten.07 Yorumla- +1 yıl
Ya işte işin o kısmı en boktan olan tarafı. Ne zaman meselesi hikaye. Ya yedek oyuncusundur yada kovulan. Bence sen hiç uzatma bu mevzuyu, kafanı başka yerlere ver. Daha da uğraşırsan daha da soğursun daha da üzülürsün.
Hatayı kendinde araman da güzel birşey, ama çok seviyorsan bu aptallıktır.
Yok ben ille de öğrenmeliyim diyorsan, ona bi kısa mesajla durumu izah et. De ki "Benim kafam beynim çatladı, al sana istediğin kadar zaman, ama beni haberdar et" de. İnan sana dönüp cevap verecektir. - +1 yıl
Olabilir yani sonuçta erkek bu sağı solu belli olmaz :D
- +1 yıl
Offff :( durumlarımızaynı sayılırr tabi neden ayrıldğınızı bilmiorm amaa.İçimdehem soğukluk var diyorum ki bazen o kadar dedim ettimm hiçe saydımm niye uğraşıosun dedim kendi kendime bi yandan da aklımdan çıkmıyor iştee.İyi senin arkadaşın yine sne yazdğnda yazıyor..:) Umarım hayırlısı olur olumlu olur ilişkilerimiz.. !
En İyi Cevaplar
Senin onunla birlikte olmak için can attığını görüyor. O da kendini ağıra satıyor hergele:)
025 Yorumla- +1 yıl
Kafası karışık belliki zaman lazım demesi, sakin kafayla bir karar almak istiyor. Belkide senden ayrıldığı için hata mı ettim diye düşünüyordur. Madem ki zaman istiyor ona istediği zamanı ver. Simdiye kadar ona lazım olan zamanı vermemişsin, yine mesajlarla başının etini yemişsin:)) şimdi ona son bir mesaj at ve artık onu rahatsız etmeyeceğini ve istediği zamanı verdiğini ve bu lazım olan zaman bittiginde
cevabını bekledigini soyle - +1 yıl
Öncelikle kendine guvenmelisin bu sekilde kafasında guzel kendine guvenen bi kiz profili çizersen çok daha etkili olursun. Kendine guvenmeyen ve yapışkan kizlar erkeğin gozunde aciz gorunurler.
Demek istediğim simdiye kadar donecegi varsa bile tavrinla onu engellemissin. Sonuçta ona rest cekmiyorsun sadece istedigi zamani vereceksin ve verecegi karar senin icin olumlu olma ihtimali daha yuksek olur. - +1 yıl
Off çok güzel yorum yapmşssn yaa :) Gerçekten şimdi düşününce ona gerekli zamanı vermediğimi düşünüyorumm.daha 3 ün once attm aradan 10 gün geçmişti atmayalı bişey ben.Sirkecide olduğumu sınavım olduğunu ve beni unutmaması için yazdğmı soyledim bide umarım olumlu olur bizim için' demiştim.Şimdi dediğin gibi yazmayı düşünüyorumm.İnşallah bu süre zarfında unutmaz beni bende onu.. :)
- +1 yıl
Aramızdaki çok şyi kaybettik demişti bana doğruda soyledi ama ben bu laflarıan rağmen yapıştım çocuğa zaman zaman soğuyorum zaman zaman boyle oluyorumm.Aklımı kaybediorm galiba:p
Dediğin gibi yapıyımm herkes farklı şeyler soyledi çok ama en mantıklısı geldi senin soylediklerin yada oyleolmasına innandığım için...Teşekkür ederim tavsiyelerin içinn :) - +1 yıl
Son zamanlarda çok kavga edioduk ben çıkarıodm daha doğrusu çünkü ilgi gostermiodu bende daha da üsütne gittim.Erkek arkadaşım da bana iyi olmadığnı soylemişti çünkü hem sınava hazrlanıo dershnaeye gidiyor(dgs) hem işte çalışıyor site falan yapıodu yoğundu.İiyi değilim dediğim halde üstme geldin vs dedi çokta haklı.Ama ben onun bu zamanlarında destekçi olmak istiyorıumm.Ayrıca az once facete gordm birisinin d.gününü kutlamş istese silebilir ilişki durumunu vs. çok uzun yazdm kusura bakma :)
Eğer zamn istiyorsa bu ilişki bitmiştir ama seni de bırakamıyordur sana çünkü ayrılalım dememiş sadece zaman istemiş ama bu zamandan sonrada dönersen bu ilişki yürümez ama seven bir erkekde zaman istemez
15 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sanırım o zaman zarfında kendisine uygun birisini bulamadıki süreyi uzatıyor yeternce zaman vrmişsiniz bundan sonrasında bir şey olmaz umudunu kes mantıklı hareket etmiyor karşındaki insan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. niye bekliyosun yahu dünyada başka insan mı kalmadı ?
saplantılı olmayın, başka birini bulmuş ya da istemiyor işte..00 Yorumla
+1 yılsen elimin altında dur ben biraz takılıyım, listede birkaç kız daha var onlarla da biraz birşeyler yaşayım, sonra bir gün bunlardan bıktığımı hissedersem işte o zaman seninle yakinen ilgilenirim.
00 Yorumlazaman lazım diyorsa git başımdan istemiyorum seni demek istiyor olabilir.
011 Yorumla- +1 yıl
bi yerden sonraçokkavga etmeye başladık çok sıktm onu o da hem dgsye sınava hazrlanıyor hem işte çalışıyorum.İyi hissetmiyorum dediği halde üstne çok gittamam yazmıosun etmiosun diye ama kaybetiğimi düşündüğüm daha doğrusu ilgilenmediği için bu kadar bunalttm..Sana karşı sevgim azaldı da demişti yüzüme karşı..en son işte zaman lazım dedi iyi yada kotu olması içinn
- +1 yıl
hemen taktik değiştiriyorsun. madem senden bıkmış şimdi ne yazarsan ne dersen seni yanlış anlayabilir. şimdi herşeyi zamana bırak. zamana bırak derken çok fazla zaman değil. bekle 1. hafta yada 15 gün seni özlesin oda seni merak etsin sonra ararsın neler yapıyorsun işlerin nasıl diye .aradığın zamanda ilişkilerden bahsetme hiç konuş onunla sadece. zamanı gelince o sana söyler.
- +1 yıl
çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim tavsiyelerin içinn.!Ben ona 3 ün once yazdm beni unutmanı istemediğimiçin sms attm umarım bizim için olumlu olur dedimvs.dediğin gibi yapıcam ilişkimiz konusunu açmıcam ,aradığımda belki bi kahve içebilirmiyiz deyip davet edebilirim...
- +1 yıl
önemli değil. bak şimdi sana bir taktik vericem. ona güzel temiz kağıda şiir yazabilirsin. şiir sevgi ile alakalı olursa güzel olur. eğr hangi şiir yazıcam diyorsan ben sana bitane vericem onu yaz . sonra parfümünden biraz sıkarsın şiir yazdığın kağıta .. ilk konuştuğunuz zaman ona şiiri ver. senin için yazdım sen yokken yanımda hep seni düşünüyorum dersin. o zaman kesin yelkenleri suya indirir.:)
gerçekten seven biri zman istemez ya da o an kafası karışıktır senin tepkini öğrenmek istiyordur 1.5 aydır bişey yazmadıysa bu işte başka bişey vardır
02 Yorumla
+1 yılşu demek oluyor
şu an bir kız var ,ondan bir sonuç bekliyorum
ondan gelecek cevaba kadar bana zaman ver demek02 Yorumla- +1 yıl
valla istediğin kadar güven, belirtiler şu an aklında başka biri olduğunu gösteiyor
Elimdeki malzeme tukensin zorda kalirsam gorusuruz demek :-) :-) :-)
00 Yorumladaha aradığını bulamamış, seni de elden çıkarmak istemiyor, bulamazsa arar için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılBekleme güzelim hayatına devam et demek bu ...
00 Yorumlabiraz daha uzakdur pişman olduğum zaman döncem :d
02 Yorumla
+1 yılmuhtemelen seni yedekte tutuyordur.
016 Yorumla- +1 yıl
belki sadece sana ilişkisi var diye gösteriyordur. yeni ilgilendiği kıza açık değildir ilişki durumu. bilemezsin. uyanık ol. neler oluyor şu hayatta her ihtimali düşünmelisin. hele ki ilişki işlerinde olmaz olmaz aman diyim...
- +1 yıl
yok artık yaa daha neler 1.sene 6 aydır çıktık tanıyorum oyle bişey yapmaz.Hem bi erkek oyle bişey dşünse silmezmi direk çıkarmaz mı hayatından :S Peki geri kazanmam için ne yapmam gerekir :( ne kadar süre veriyim daha cmtesi günü yazmştm beni unutmanı istemiorm o yüzden yazdm vs diye .cevap gelmedi iyi yada kotu..
- +1 yıl
bu senin ilk ilişkin mi?
- +1 yıl
alışkanlık oluşmuş arada demek ki. döndürmek istiyorsan gerçekten onunla iletişimini tamamen kes. facebook unu kapat. telefonuna cevap verme. onunla karşılaşma. seni kaybettiğini hissettir. bak nasıl dönüyor sana :)
- +1 yıl
o zaten aramıyor etmiyor telden de yazmıodu bazen benim yazdklarıma bi deoyle üstne gittm.Ama daha dasoğumaz mı unutmazmı harlatmazsam kendimi.. slayt yapıp ondermeyi düşünüyorum evine içine mektup gibi bişey yapıyımm diyorum..Yoksa hiç bişey yapmamakmı en iyisi çok düşürdüm çünkü kendimi.
- +1 yıl
sen dediğime kulak ver seni kaybettiğini iliklerine kadar hissettir bak sonra nasıl dönüyor. erkekler ayrılık sonrası sürekli arayan kızların yapışkan olduğunu düşünür ve nasıl olsa cepte diye geri dönmek istemezler. sen ağır ol o zaman kıymetli olursun. kendimden biliyorum :)
- +1 yıl
wuhuuuu :) çoook teşekkür ederimm yorumların içinn. Ama soylediği laflarda beni çoook soğuttu gerçekten ama eğer o da emek verirse bişeyleri tekrar hissediceğimize inanıyorum..Yada 15 gün geçtikten sonra falan arıyayım mı ilişki konusunu açmadan hiç bi kahve içelim mi vs gibilerinden :) Allah'ım ne hallere düşütümm..=)
- +1 yıl
hayır ya ne araması :) bırak o seni arasın. sen ona gitmeyeceksin o sana gelecek. emek verecekse o versin diyorsun sonra da acaba kahve teklifi mi yapsam diyorsun. ;) bu işlerde sabırlı olmak çok önemli. sabır da kolay bişey değil. gerçekten seviyorsa bunu sana mutlaka belli eder. şairin dediği gibi bırsak sevdiğini gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...
- +1 yıl
eee sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır diye boşuna dememişler :) bir de herşeyin hayırlısını istemek lazım dimi. yani belki de senin için doğru insan değildir. dışarıda daha çok sevebileceğin seni de daha çok sevecek insanlarda vardır. kimseyi hayatının merkezine yerleştirme. ilişkilerde yapılan en büyük hata bence bu. hayatta seni mutlu edebilecek onlarca şey var. biraz da kendinle ilgilen. unutma hepimiz bir gün öleceğiz :)))
- +1 yıl
gelişmelerden haberdar et beni de olur mu? :) hayırlı haberlerini bekliyorum ;)
+1 yılbahsettiği zaman lavramı sadece bir An dır
03 Yorumla- +1 yıl
anlamazsınız işte :(
Ayrılmak için bahane arıyor başka bir sebebi yok.
01 Yorumlayeni birini arıyodur bulamazsa sana cevap yazar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler