Kizlar ilk adimi tercihen erkekten beklerler... ve dogal olani da budur. Ayni tabiatta hayvanlarda da oldugu gibi. Erkek, eslesmek istedigi disiye, kur yapar, bekler, dil doker, degisik cesitli seslerle, sabreder... sirf bir "peki... evet" cevabini alabilmek icin. Ve sansli olan emeline kavusur ve cabalari bosa gitmez...
Ancak insanda bu son yillarda degisim gistermistir. Cagdaslasma, medeniyet ve avrupayi hic gerisinde kalmadan takip etme cabalarimiz netice vermistir pek cok konuda. Erkek pasif ve cok cesaretsizse, kiz bu duruma devreye girer ve yapacak baska birsey olmadigindan, onun yapmasi gerekeni kendisi ustlenir. Evet , kizda ilk adimi atar... diyen arkadaslarin, karsi tarafin cekingenligi ya da yavasligindan sikilip bunu yaptiklarina iddiaya girerim.:) durum bundan ibarettir.11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel düşüncelerin için teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Bence atmalıdır. Her zaman söylerim bir ilişki 2 kişiliktir. İlla erkek açılsın diye koltuğunuza prenses gibi kurulmalar falan gereksiz. Bence asıl herşeyi erkekten beklemek kızın gururuna dokunmalı. Sen o kadar korkak mısın da hep başkalarının adım atmasını bekliyosun. Hem onu geçtim kızım sen bu çocuktan hoşlanıyosun git konuş en fazla ne olabilir. Gidip benim açıldığım bir ilişkim oldu, üstüne de 2 yıl sürdü. Kızlar, bu herşeyi hazır bekleme olayından vazgeçin. Aşk bu sonuçta hiç bir şekilde kuralı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız atar şöyle atar, kendi söylemek isteyipte söyleyemediği duyguları, erkeğe söylettirir hiç çaktırmaz bunu yaparken etkiler aşık olduğu kişiyi sanki ona karşı hiç duyguları yokmuş gibi hiçbirşey hissetmiyormuş gibi ( gurur ) 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen gurur :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/AqQ7YkufALIBence kızı erkeği yok bu işin.. Herkesin bir aşka talep hakkı vardır.
41 Yorumla
Soran+1 yılGurur olmasa hakki var kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Şu herşeyi ilk erkekler yapmalı saçmalığına karşıyıım evet tabi ki atar.. Diyelim ben birini sevdim hoşlandım vs beklerim baktım gelmiyor gider söylerimm ve ona göre yönlendiririm hayatımı kendi kendime bekle gelmiyor modlarına geçmem. Bunu basitlik olarak görenler var hatta çevremde böyle düşünüp bir türlü sevdiğine kavuşamayan ya da başkasına kaptıranlar var.. Bence biraz cesaret herşeyi çözer :)
43 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklisin :)
Atmaz, atamaz. Çünkü erkeklerde kendilerini biraz değerli hissetirdin mi seni gözlerinde değersizleştirme durumu var. Yani kız adım attığında erkeğin gözünde kolay görünüyor. Aslında kızın adım atması yanlış bir şey değil ama erkekler farkında olmadan bunu bu hale getirdiler.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynisini kizlarda yapabiliyor.
Soran+1 yılEvet olabilir.
+1 yılbir kere attim ama kalbine kimler girdi cikti bana yer bulamadi sevmedi
Bidaha Asla buyuk konus. iyim ama bir erkege duygularimdan bahsetmem belli ederim ama bir tarafini kaldircak kadar degil ve gidip sana karsi sunu hisediyorum demem . ben dersimi aldim11 Yorumla
Soran+1 yılPeki. kötü tecrubeymis
sevgılımle ılk goruste asktı benımkı ınanırımm buna cok bakıstık habersiz bırbırımızden hoslanmısız o benmle konusmaya gelmıstı markete arkamdan ben bakmadım sonra hoslanmıyorum sanmıs bakmamaya baslamıstı bende calıstıgı dukkanın kapısının altından kagıt attım ilk adımı ben attım ve 1 yılı askın sureden beri beraberz
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal
+1 yılEvet atar. Ben mesela en uzun ilişkimde benim sayemde çıkmaya başladık vr bayağ uzun sürdü ilişkimiz. Aşkta ilk adımı erkek atar kız atar diyr bir olay yok bence. Ama bu insanın karakteriyle de alakalı olan birşey. Ben girişkenim atılganım ve hislerimi kolayca ifade ederim onun bir avantajıda oldu benim için. Ama kafalardan yıkmak lazım o ilk adımı erkek atar kafasını.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru
+1 yılEve bu boyle gelmis boyle gidiyor. İlk adimin erkegi atmasi gerrkiyor cunku. İlk adimi kiz attigi zaman erkege bir haller oluyor ve kiz ne yazikki kasar konumuna sokuluyor. 'Bu kiz bana acilacak kadar cesaretliyse baskasina da acilabilir. O kizdan hayir gelmez' gibi dusunce var. Bu yuzden rutini bozmayarak ilk adimi erkek atsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladim
- +1 yıl
Su anda yorum yaptigima pisman oldum. Cevaba bak.
Soran+1 yılSöylediğin sözlerin üzerine daha mantıklı bişey söyleyemeyeceğimden , "hmm anladım" dedim. Bana göre olumsuz bir düşünceyi savunsaydın gerekli açıklama yaparak itiraz ederdim sana. İlk adım dediğimiz şey illa ki bir teklif olmayabilir. Bir gülüş bir bakış olabilir. Bir sinyal bile ilk adımdır.. Pişman olma yani :)
+1 yılYa öyle bir şey yok kız da atar. Ama erkeğin ilk adımı atması kıza güven verir. Bu adam cesur bu adam beni korur bunun yanında olabilirim der. Yani bana kalırsa sağlıklı ilişki için erkekler utangaçlıklarnı bir kenara bıraksın. Kızlar kendilerini seven adamları (eğer nefret etmiyorlarsa) rezil etmezler.
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm. güzel bakis açısı
Kızlar mutlaka karşı tarafa bir sinyal çakarda ondan sonra erkekler adımı atar. Yani kızlar erkekler gibi bir adım atmaz ama sevdiğini karşı tarafa hissettirerek en büyük adımı atmış olur çünkü çoğu erkek "acaba öğrenince ne düşünür, o da beni seviyo mudur" diye düşünür. Onun için kızlar adım atmaz ama ilk sinyali mutlaka verirler, vermelidirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen sinyal vermeli..
Valla kardeş çok aşık olduğum kişi ilk adımı bana attı, tanıştık falan, sonra ben ona tutuldum ve o bana çok ilgiyken geri kesti defalarca adım attım hala da atıyorum tabi artık bu son adımım. benim için bitti dayanamıyorum. Bence bir erkek ilk adımını atmalı kıza değer verdiğini göstermeli tabi kızın ilgisine emin olduğunda, Çünkü ben çok acı çektim kimse acı çekmesin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim
Diger yorumlari okudum ama kimse soruyu bence anlamamis arkadaş Askta ilk adimi kiz atar mi diyor erkilenmekte hoslanmakta değil ask cok daha derin bir duygudur bir sürü sacma alakasiz hareketler yaparsin umrunda olmaz cunku asiksindir her an onu dusunuyorsundur bu yuzden kizlar bile aşık olunca ilk adımı atar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen atmalida
+1 yılErkeğin atması daha doğal :) Bak ben bunun için bir soru sormuştum. Konuya kızların bakış açısını koyuyor. İncelemeni tavsiye ederim
www.kizlarsoruyor.com/.../q2126858-bir-iliskide-ilk-adimi-erkekler-mi-atmali-kizlar-mi03 Yorumla
Soran+1 yılBende yanit vermistim o zaman. Erkek adimi atarsa
Kizlardaki hava>> atmosferdeki hava demiştim hatta :))- +1 yıl
Ama anket sonucuna göre ilk adım erkeklerden bekleniyor :)
Soran+1 yılAtariz sinyali iyi versinler
Hem esitlikten bahsediyoruz ama erkekten adim gelmesse atmam oluyo ben boyle seyleri takmam adam gibi seviyosam soylerim adim filan beklemem hemde bana gore hoslandigin cocuga arkadasiymis gibi davranmak igrenc cunku onu arkadasin gibi gormuyosun sonra kanka ayagi g*t ayagi diyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBunun kizi erjegi yok bence. Seviyosam seve seve ilk adimi atarim. Hatta erkeklerin hosuna gider diye dusunuyorum. Cunku bir erkek ondan hoslandigini soyledigi kiza karsi ufacik da olsa duygular beslemeye baadigini dusunuyorum. Tabi egoist bisey degilse. Ben ilk adimi atmakla kalmaz suprizler falan yaparim :-) ask bu yani. Ne fark eder :-) evlenme teklifi bile ederim be :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana :))
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Şuana kadar şunu fark ettim erkek zaten seviyorsa daha kızın haberi bile olmadan atağa geçiyor, açılmaya gerek kalmıyor. fakat öte yandan kız sevse, aradan en fazla 2 ay geçse yinede bir cevap alamazsa yani yakınlaşma olmazsa erkek zaten ondan hoşlanmamıştır... Açılırsanız çok üzülürsünüz ha bakışmalar oluyor sık sık göz göze geliyoruz diyorsanız o ayrı. Gidin o zaman açılın. Ama bence iyice bir düşünün derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılatmaz cunku ilerde neden bana acildi diye dusunur erkek belkide bise yasadi bilmem ne ama kizda yoktur o. birde su var kizlarannedir olacaktir. kndini sey yptirma istegi gibi gelir bana. o gelsin ona bise olmayacK derim birde kotu ise kiz bana hzr gelmis vs deyip kullanabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılama erkek gelse guc kuvvet ask seks son planda helir akla. kndini sey yapmak icin gelmis olsa o da ynlis anlasilirdi. ki kimi kizla sapik der hoslanmadigi cocuga o ayri bir tur :)
Soran+1 yılHakli olabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsam gurur filan dinlemem. 'Seviyorum l*n seni' derim. Yapmacik olmam. Icimden geldiği gibi davranirim. Seviyorsam seviyorumdur ötesi yok. Kadın erkek eşittir her konuda diyorlar. Sevdigini soyleyen kadına ilk açılan kadına kötü gözle bakıyorlar. Eğer sevdiğim için kötü gözle bakıyorlarsa baksinlar. Ben sevdiğime sevdiğimi söylerim aşkıma bakarım. Gerisi bos.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olunca beklersin falan ama eğer kız güzel değildir erkekte baya yakııklıdır kızda alamıcanı düşünür açılamaz ya da tam tersi bunlara benzer durumlarda kız geri planda kalabilir utangaçlık vs ama normalde aşkta gurur olmaz diye boşa dememişler uzun bir süre bekleyeblir ama normalde bir yerde açılır
02 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken..
Cevap sahibi+1 yılöyle...
+1 yılVallahi bir turk kızları atmıyor. Atmazlar, naza cekerler. Ama bence atılır ben atıyyorum, ben yurumuyorum kosuyorum arkadaslar. Mutluyum huzurluyum 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılHaha iyiydi :)
+1 yılAşk bir birlerini severler aşk karşılıklıdır paylaşılır senin için deyil askin için kendi baskasına da asık ola bilir jime asık olurs senin için demesi herkes için deyil askini için bu sen olamasın senin için deyil...
01 Yorumla
Soran+1 yılKafam karıştı yazdıklardan ama aşkın karşılıklı olduğunu anladim
+1 yılKişiden kişiye değişen bir soru bu.
Mesela ben ilk son baş kıç aman filan hiç aldırış etmem. Ne hissediyorsam ne istiyorsam odur, başkasının ne düşündüğü sonraki aşamada önem kazanır benim için o yüzden daha netim ha ama boşa da kürek çekmem ;)01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) iyiymiş
Atar, aşıksa eğer bir adimda atar bes adimda atar. Sirf onu utangac buldugum icin herseyi ustlenerek bir cok kez adim attim. Karsilik alamadim, biraktm bende 14 ayin ardindan. Yani evet atar kadinda, dayanamaz cunku.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
gurur yapmaktan cok, ben kendi adima konusayim, hoslandigim kisinin de benden hoslanip hoslanmadigindan emin olurum ilk once. biraz garanticiyim yani o konuda. benden hoslaniyor ama ilk adimi o atmiyorsa, ben neden ona duygularimi acmayayim ki x)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin neden acmayasinki
+1 yılBelkı atma cesareti yakalayamaz.. Ama başka yöntemler deneyebilir bence :) Gurur erkegin her şeyi başta çekmesi değildir bana göre.. yeri geldi mi kız da arada elini cebine atmalı.. kalbi için neden atmasın ki..
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede :)
aşık birisi kendısıne hakim olamaz kı ilk adımı atar
şey gibi bu bıraz sonunu dusunen kahraman olamaz derler ya aşk oyle biraz43 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle..
- +1 yıl
günahkar?
Kişiden kişiye değişir ama bence hayat gurur yapacak kadar uzun değil. Gercekten seven insan her türlü ilk adımı atar.
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Atmaz atmamasıda gerekir. Zira güzel olanda budur. Erkek cesareti ve nezaketi ile kadınına özel olduğunu hissettirebilmeli zira. Bunun içinde ilk adımı atan olması kesinlikle gerekir, şarttır. Güzel olanda budur şeklinde düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi düşünüyorsun da özel olduğunu hissedince egosu tavan yapanlar var
+1 yılDuygularindan eminse neden atmasin ki bence gayet dogal.. ama su da bir gercek kiz attiginda basit ve degersiz bir konuma dusuyo hemen karsi tarafta
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru biraz
+1 yılTeori kısmında yardımcı oluruz beyler sizi teşvik ederiz duygyusal olarak ama pratikte herzaman erkekler adım atmalı. bir kızın adım atması bence hoş bişey değil. erkek olsam utanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılUtanmaziz biz :)
Bence asik insan gurursuz insandir ama sadece asik oldugu kisiye gurur yapamazlar bilmiyorum ben yapamiyorum bazi kadinlar kor kutuk kole olurlar oyleler gurur yapamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılGurur olmamali.
Sevgilim yok ama gerçekten aşık olursam ilk adımıda atarım daha öncede attım ama çoğu kadın kadın erkek eşitliği diye affedersiniz bir tarafını yırtarken aynı zamanda o erkek ilk o yazmalı ilk o aramalı gibi salak saçma düşünceler içerisinde
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kesinlikle
ben ilk adımı atmıştım bir kkere oğlan beni seviyordu belli ediyodu bende ondan hoşlanıyordum ama o çok utangaçtı bende gittim söyledim şimddii hala çok mutluyuz 2 senelik ilişkimiz var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal
+1 yılbnde onceden o sekilde dusumuyordum ama bir sure sonra farkettim ki kiz ilk onemli olan o iliskinin temelinin atilmasi adimin kimin attoginin pek bir onemi yokadimi atinca daha etkileyici oluyor ve bnce her iki sekilde de onemli olan o iliskinin temelinin atilmasi adimin kimin attiginin bir onemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede..
nededini bilmiyorum ama erkek herzaman ilk adımı atmalıdır bence kız evi naz evidir kızında adım attıgı oluyor ama çogu erkege itici geliyor kız ilk adımı attıgında buda bir gerçek
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılCok sevmissem askta gurur olmadigini bilirim. Ilk adimi atmisligim cok var. Ama ben o adimi attiktan sonra daha fazla adim atmayayim diyr sevdigimin yoluma bariyer koydugunu da bilirim. Ama seven insan ilk adimida atar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen...
+1 yılBen ilk adını atarım, seviyosam gider söylerim olursa olur olmadı eyvallah yani reddedilmeyi de gurur meselesi yapmam. Sevdiğim kişi beni sevmek zorunda değil sonuç olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Eğer gerçekten aşıksa ilk adımı kızda atar tabiki :) gurur meselesi değil bu sonuçta hem kadın erkek eşitliği var kızlar erkeklere bu kadar yüklenmeyin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYuklnmeyin bize :)
İlk adımı erkek atmalı ama kız da duygularını hissettirmeli :) Aksi taktirde yani kız ilk adımı atarsa dengeler baştan bozuk oluyo :( Öyle olmasaydı da beklemek zoruunda kalmasaydık ne olurdu sanki?
05 Yorumla
Soran+1 yılBekliyrsunuz iste :)
Soran+1 yılYok korkagiz biz :)
Soran+1 yılDuruyorum.
atmaz anca sana göre leveli düşük birisiyse ve ona rağmen senden çok hoşlanıyorsa belki ozaman. bu ülkede kezbanların hükümdarlığı sürdükçe biz bu davranışları çok bekleriz ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :) bilmem artik
+1 yılbak sana bunun cevabını veriyim atmaz yani karşısındaki erkek atıcak illaki. cünkü ben kendimden biliyorum ben de bir cocugu cok seviyodum sadece muhabbetimiz vardı o da bana iste sen cok güzelsin vs diyodu ama kendisi bana benim sadece arkadasımsın ben iste iliskilerin adamı felan degilim demisti zaten öyle bisey düsünmedim demistim ama kalbim cok kırılmıştı. neyse iste o söylemeseydi bile ben atmazdim erkeğin atması daha güzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için tsk
- +1 yıl
rica ederim
Aşkın kadını erkeği olmamalı bence ya. içinden geldiği davranilmali. . seviyor san asiksak söylemeli insan. . Çünkü zman çok çabuk geçiyor. . hiç bir şey ertelemeye gelmiyor. .
04 Yorumla
Soran+1 yılBncede söylemeli
Soran+1 yılOrasi öyle :)
+1 yılBu bence sevme derecesine bağlı dediğimiz üzere kadın ve erkek - birdir - eşittir. Ondan dolayı kız eğer seviyorsa elbet ilk adımı atar sana gelip çıkalım mı demez ama sevdiğini ima felan ederi.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantikli olan
Ben iki kiside ilk adimi attim ikisiyle de bir b*k olmadi. Simdi ucuncu geliyor ama hatadan ders almamis gibi sanirim yine ilk adimi atacagim.
11 Yorumla
Soran+1 yılValla sans diyelim. inşallah 3 te 1 yapmis olursun
fazlaca karmaşıklaştırıyoruz olayları.
seviyorsanız, hoşlanıyorsanız söyleyin arkadaşlar.
reddedilir miyim diye diye kendimize kapandık iyice.01 Yorumla
Soran+1 yılbencde..
Bunun gururla alakası yok. Kim önce adım atmak isterse o atar. Başka hiç bir sebep yok. Kadını erkeği farketmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum..
+1 yılbenim ona adım atmak için öncelikle bir yeşil ışık yakması gerek, ha onu yapmadıysa beklerim baktım atmadı atmasın boşver :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
Atar ki ben attım su anda da nisanliyim :) bayanlar delirmeyin bazı erkekler cidden utangac oluyo ilk adim büyük olmasa bile atın gerisi ip söküğü :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha helal kardeşim :)
+1 yılkiza gore degisir. ben ashkindan olsem bile ilk adimi ondan beklerim, asla ilk adim atmam cok kotu bisey bu askta gurur olmamali aslinda ama boyle maalesef :(
00 Yorumla
+1 yılBen attım. Hiç hoş bir şey değil😃 yapmayın erkekler ellerinin altında gibi görüp sizin aşka olan tüm duygularınızın canını okuyorlar!
01 Yorumla
Soran+1 yılPehhh
+1 yılGurur yapıp erkeğin atmasını bekler. En azından ben ve benim çevredekiler böyle yapıyor. Tabi ilk adımı atan kızlar da vardır elbet
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ilk adımı kız atsin diye beklemeyin sakın! ! Bu yüzden neler çekiyorum ben yaa
Soran+1 yılBeklerim zamanim çok :)
- +1 yıl
Sakın ya kıza yazık olur sonra o senden soğur falan
+1 yılYa bende atmak istiyorum şu ilk adımı hoşlandığım çocuğa arkadaşımla söyleticem ama kararsızım yapsammı ki
05 Yorumla
Soran+1 yılgaza getiriyo :D @nur20tn
- +1 yıl
Yapmıyımmı yani sence :)
- +1 yıl
Valla ben adımın k*şara çıkmasından korkuyorum yoksa yaparım
+1 yılBence gururla alakası yok kızlar erkeklerden biraz daha çekingen sadece. Ilk adımı atan kızlarda vardir tabi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki
Valla sevgilim daha flört zamanında seninim dedi. Bende sevglim olur musun dedm. Dger bir deyişle çıkma teklifi ettim yani. Gayette mutluym.
02 Yorumla
Soran+1 yılhah helal sana :)
Beklemeli bence. Isterseniz geri kafali diyin, erkek dedigin ilk adimi atmali, onuda kadinlardan beklemeyin artik.
03 Yorumla
Soran+1 yılBekleriz :)
Soran+1 yılHmm. Seninde hakli olduğun yönler var
+1 yılAtinca noluyo sanki? Gercekten bir degerin kalmiyo gozunde bence basit oluyosun erkege "o artik bende" ozguveni veriyosun. Erkek tabi bu. Onu ego yapip depoluyo
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz sanki yapmiyo :)
- +1 yıl
Erkegin yapmasi igrenc ama ya erkeksin hani sen agir basliligini koru
İlk adımı ben attım ve mutluyum gerçekten seviyosanız gurur yapmamalısınız tabi ilk adımı o atsaydi daha mutlu olurdum
06 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi olsun
Soran+1 yılSevsem beklenen, o severse o da beklemesin
Soran+1 yılBencede , begeniyorsan ilk atacaksin adimi gurur önemli degil
Çocuk salaklık yapıp anlamazsa kız da sonunda patlar ve söyler şahsen ben bu aralar düşünüyorum öyle bir şeyi ama cesaret edemiyorum azcıcık 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk anlamiyor galiba
Soran+1 yılHayirlisi..
+1 yılSeviyorsa çabalar ve çabasını gösterir fakat karşılığını alamadığında sizden bir adım bekler. Bekler ve bekler...
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk anlamazsa bekler tabi
- +1 yıl
Bence anlamasını sağlayacak kadar caba göstermeli. En azindan bunu yapabilmeli.
Soran+1 yılBencede
+1 yılGurur yapıp ilk adımı erkeklerden bekleyenler de var. Medeni cesaretini gösterip ilk adımı atanlar da var. Bn birincisini seçerim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde bisey diyecen sandim :)
+1 yılbe az daha atıcaktım tam cesarete geldim derken başka birini seviyomuş bunu öğrenince geri çekildim yaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılSans
- +1 yıl
aynen
+1 yılSevgilim yok ama fedakarlık yaparım sonuçta bu ilişki tek taraflı değil benim de. Gururu boş vermem gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklida olan bu. Tebrikler düşünce icin
- Devamını Gör (287)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler