Kızları uzaktan severim yani donumasın bana bende ona dokunmam 🤔bu mantık bir evlilik için işler mi ve sürdürülür mu dini veya yasal bir yaptırımı var mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam da bugün bu konuyu düşünüyordum. Senin de sorduğunu görünce şaşırdım 😳
Benle aynı fikirde misin
Aslında bana mantıklı da geliyor. Fakat sonra diyorum, ya iletişim veya başka güzel deneyimler de olmazsa evlilik ne olur diye. Bilmiyorum yani 😅
Bence bazı şeyler yapılır ama daha insani ve basit bir şekilde illa sıfır demeyelim. Yoksa evliliğin tadı kalmaz🤔 yani fikrim biraz değiştirdim çünkü yorumlar mantıklı geldi bana burada
Zaten hepten bir şeyler olmasa kabul edilebilir yanı olmaz ki. Ben kast ettiğim iletişim ne kalitede olur veya bir yere gidilir misal orada birlikte keyifli vakit geçirilebilir mi gibi gibi
Tartışılır. Yaş kaç yani hangi yaşta evlenmeyi düşünüyorsun bir kız olarak
23 yaşındayım ancak evlilik için daha erken. Belirli bir yaş kriterim yok ama zaten evlenmeyi de isteyen biri değilim 😄
Ben evlenmek istiyorum ama ülkenin ekonomisi işi zorlaştıriyor ve ben çok alışveriş ve düğün gibi şeyleri sevmiyorum gereksiz israf olarak göruyorum. Dünyanın en gelişmiş ülkesinde de bu saçma kültür yok ABD v. b ülkelerde sadece yasal süreç ve bu en mantıklısı
Evet, düğün gerçekten gereksiz. Ona verilecek para ile farklı bir ülkeyi gezmeyi tercih ederim
Yani 100bin tl mi kaç bilmiyorum ama o kadar para ile düğünde deli gibi dans edeceğimize dubai de balla gideriz veya başka ülkeyi gezeriz hem stres hem masraf olmaz. Ben her türlü düğün yapmam ev partisi belki büyükler gelir kutlar o kadar. Kız ailesi kabul etmese bende evlenmekten vazgeçerim.
Vazgeçmen mantıklı bir karar olur. Çünkü akıl kârı değil düğün yapmak
Kimse beni becermesine izin vermem.🙂 hepsi bir evlilik cahil bir şey görmemiş değilim. Koskoca zengin insanlar bile düğün ve kına yapmıyor. Evde eğlence yeterli misafir falan da gelmesini istemiyorum kimse gelip bizi kutlaması gerek yok. Davet atmam yani haber ederim gelen gelir. Basit bir ev etkinliği. Bu ekonomi ile alakalı bir durum değil ben sevmiyorum kimse güzel günümde görmek istemiyorum.😒😒
Hahhah haklısın
Yok ama eğer evlenecekse temas bağımlısı birini sevmen pek akıllıca omza derim 🙂
Niye evleniyorsun o zaman? Ev arkadasligi mi bu? Temizligini yemegini yapsin, kiraya ortak olsun diye mi evleniyorsun
Insanlar niye evlenir
Evlilik, sevgililik bunlar fiziksel temas iceren konular. Bir insani seviyorsan ona dokunmak istersin, cocuk değilsin herhalde. Bence bir rahatsizligin var, tedavi olmani oneririm.
Ayrıca dini yaptirimi da var, sosyal yaptirimi da. İnsanlarda hormon vardir bilirsin, evlenmeden iliski yasanmasin, zinaya dusulmesin diye evlilik helal kabul ediliyor. Yani insani bir ihtiyac bu ve bunu dogru sekilde yasaman gerek deniyor. Hic cinsellik yasamayacaksan evlenmezsin, hatta sevgili dahi olmazsin çünkü bazi seyler anormal ilerliyor demektir.
😐anladım o kadar açıklama için sagol ama ben iyim ya belki sorun T. R. kızlarında
Ne TR kizi be? Tüm dünya böyle yaşıyor, sen anormalsin. Hastaligina kılıf arama.
Anormal isem ne yapacagim 🤔 her konuda anormalsın diyorlar ben ne yapabilirim Türkiye deki doktorların samimiyetine de inanmam gidip şikayetim veya derdimi anlatamam ki ne anlatacagım onuda bilmiyorum
Kime inaniyorsun sen, doktora inanma, kizlara inanma, milletin temizligine pisligine inanma. Bir sen mi dogrusun? O zaman yasama Türkiye'de.
🤔 başka ülkeye gitmek zor vize istiyorlar çok şey istiyorlar uğraşmam sevmiyorum öyle uğraşmayı
O zaman sakın dışarı çıkma, hasta olunca da degerli doktorlarimiza ve insanlarimiza bulasma. Ne halin varsa gör. Kimse de senle ugrasmak zorunda degil.
Sacmalik evlilin temelinde cinsekik vardir temaz olur yani
Olmasa olmaz mi
Olmaz yani elbet arada biseyler geçer
Ya hastalik bulaşırsa bana korkunç kötü hastalıklar var diye duydum
evlenmeden önce hastaneye gidin kontrol yapiliyor zaten
😐birde kendime kontrul yapacağim midem kaldırmıyor
Ama titiz ciktin sende
Titiz ile alakası yok 🤢bir kere yaşadım daha istemiyorum
Evlenme abi niye evleniyosun karini sevmiceksen ve gey falansan...
Gey ne la🤣 değilim
Oyle olmasan tiksinmezsin. Bos yapma evlenme. kadina yazik.
Olabilir çocuk esirgemeden çocuk alırsın
🤔çocuk istemiyorum
Ne için evlilik düşünüyorsunuz? Hizmetçi mi arıyorsunuz?
Yoo eşim olsun istiyorum
Eş öyle olmuyor? Çocuk istemiyorsun, cinsellikte istemiyorsun e bu kadın senin peşini toplamak için mi yanında kalacak?
Kadin sadece onun için mi evleniyor yoksa🤔
Kadın senin yanında ne yapacak peşini mi toplayacak? Yemek mi yapacak sana hiçbir şey istemiyorsun? Oda arkadaşlığı istiyorsun sen eş değil ki?
Yemek yapmicak peşimi toplamicak çünkü evde çok olmam ki işlerle meşgulüm. Yasal olarak eş istiyorum o kadar
Ne yapacak peki o da işe gidecek ayrı odalarda kalacağınız oda arkadaşımı? İletişim yok, dokunma yok, aynı yatakta yatma yok, çocuk yok ne bu robot mu?
Tamam da bu saydıkların tam zıttı olmak zorunda mı genelde🤔
Sen bildiğin robot istiyorsun bir adet robot siparişi ver bence
Ama ona değer verecegim onunla aynı evde yaşicagım 🤔 ona yakın olacağım yani
Robot siparişi ver böyle bir kadın ülkede kusura bakma.
Ama ülkede sevilecek kız yok hepsi aynı🤨 aynı makyaj aynı kiyafet aynı kokular aynı zihniyet ben bunlarla ne yapım neyini seveceğim. Hiç biride samimi degil !
Ne yapalım? senin sevgine vicdanına mı kaldık kendini ne sanıyorsun sen?
🤨laf mı soktun sen?
arkadaş sakın evlenme kıza yazık
iyide ne dıye evleniceksın.. evlenme
Aseksüel misin
Yok hyr
Evlenme istegin neden var
Bunu söyleyemiyoruz maalesef
Ooo zebani
Aseksuel misin
Evlenmende ki amaç ne
Basit bir yolu var