Beni reddeden erkek kız kankasiyla olduğum ortama gelip gözüme sokar hallerde nispet oyunları kuruyor sizce yaptığı insanlık mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Çocukça
Hakkımı helal etmemekte haklı miyim sizce
Yani çok abartmışsin. 😂
Reddedikten sonra gelip arkadaşıyla kiskandirma oyunu kurmanın amacı nedir
Belki kıskandırmak gibi bir niyeti yoktu. Böyle bişey varsa çocukça olur ama bu net değil bence.
Beni görür görmez kız pat diye beline girdi
O zaman evet haklısın ama yinede abartmışsin
Hayır abartmadin biz sürekli bakışıyorduk kendisi başlattı sorunca da benim sevgilim var diyip egolu pis bakışlarla uzuntumden egolar kastı daha sonra bu yaptığından sonra benim peşimde koşup dolanıp duruyordu ben sert çıkınca da bana iftira atıp kaçtı şimdi kim abartmış?
O zaman evet sen haklısın. Bunları başta söylesen daha iyi olurdu. Bilemem değil mi?
Abartmiismiyim sevgilim diye reddedip kankasiyla olduğum ortama gelip gözüme sokmalar sonra peşinde kosmayinca kendisi peşimde koşuyor ben sert çıkınca da iftira atıyor beni suçlu gösteriyor bu insan mı hakkımı asla helal etmiyorum
Diyorum ki haklısın
Ee başta dedin abarttin
Allah'ım yaa kafayı yiyicem sen bunları başta söyledin mi? Müneccim miyim bende söylemediğin şeyleri bileyim.
Hahahaha haklısın peki her şeyi öğrenip yüzüne vurunca benden niye kaçıyorlar
İnsanlar pohpohlanmak ister. Kendisine gerçekleri söyleyen kişileri sevmezler
Yok onu demedim. arkamdan oyun oynadığını öğrendigini söyledim ikiside engelleyip kaçıyorlar
Çocukların işlerine akıl sır ermez 😂
29yaşında
Çocuk olmak yaşa bağlı değil ki 😂
İstersen 40 yaşında olsun bazı kişilerin düşünceleri hep çocukça olur. Olgun değil yani
Peki şimdi peşimde dolanıp bin pişman gezmesine ne diyorsun🤷🏻♀️😂
SaIak olduğunu düşünüyorum. Çocukça bir şey yapmış ve pişman olmuş
Ee yapmadan önce tüm olasılıkları dusunmemelimiydi sizce.
Düşünmeliydi tabi ama işte onda o akıl olsa kıskandırma işine girmezdi 😂
Sevgilim var dediği kişiyi niye kiskandirir ki zaten konu orada kapandı.
Aklı sıra seni peşinden koşturup kendi egosunu tatmin edecekti ama olmadı
Kendisi peşimde koşunca ben rahatsız oldum diye sert çıkınca da bana iftira attı sözde getirdiği sevgilisiymis ben anlamıyor muşum aralarini bozmusum falan da filan.
Bu kişilerle cidden uğraşilmaz. Ben 22 yaşındayım bu tarz düşüncelere girmiyorum. O kişi 29 yaşında @ptal gibi davranıyor
Peki bir şey sorucam peşinde koşturup ne yapacaktı? Ben ısrar edince mi kabul edecekti?
Egosunu tatmin edecekti. Kabul eder miydi bilmiyorum ama edersede seni ezik ve gurursuz biri olarak görecekti. O ilişki de hep kendini üstün görecekti.
Tamam da sevgilim var diyip başka kızı getirip nasıl peşinde koşmami bekledi?
İşte orası apt@llik. Apt@la ne yaptığı sorulmaz 😂
Ve şöyle bir şey de oldu kız beline girdi ya bu ben görünce bana hesap verir halde kizi itmeye çalıştı şimdide gelmiş kendisi benim peşimde koşuyor Allah aşkına bu ne yapmaya çalıştı aşırı saçma değil mi hem kıskandırmak için kız getiriyor hem ben yanlış anladım diye hesap veriyor sonra kendisi berbat halde koşuyor ben hiç anlamadım
Dengesiz biri olduğu belli. Bence sen bu kişiden uzak dur.
En bombasida şu oldu beni peşinde koşturmaya çalışırken kendisi benim peşimde koştu 😂😂
😂😂 cidden rezil birisi 😂
Dur bak ona ne yazdım Beni engelleyince seni bulamam mi sandın arkadasinla gelip bana kiskandirma oyunu oynadiniz benimle eğlenip dalga gectiniz sonra utanmadan peşimde koştun ben sert çıkınca benim hayatımda biiri var sana söyledim sen anlamıyorsun diyip iftira attın egolu egolu pis pis bakışlarla yüzüme bakıp utanmadan ego kastın sana hakkımı asla helal etmiyorum öyle kaçınca kendini kurtardığını sanma özellikle her yerden yazıyorum ki görmeme ihtimalin bile kalmasin. O kız gelip bana insanları taciz ediyorsun da diyemez. Beni bilerek taciz eden benimle uğraşan sizsiniz. Seni rezil etmekte hoşuma gidiyor hadi buradan da engelle karakter yoksunu rezil seni
Güzel yazmışsın ama bundan sonra bende bişi yazma ve uğraşma. Senin için de bu durum yıpratıcı olur.
Yıpratıcı ama insanın zoruna gidiyor. Peşinde koşturmak ego tatmini o gün beni reddedigi gün nasıl üzüldüm biliyor musun tamam reddetti bitti gitti hâlâ daha gelip kankasini getirip kiskandirma oyunu kurmalar beni rahatsız etmeler sonra baktı planı elinde patladı peşimde kosmalar falan bu nasıl rezil biri ya
En azından böyle biri olduğunu başta gördün. Bu kişiler çocukça ve dengesizce oluyor. Ucuz kurtulmuşsun
O kuzenimdi