Sevgilimi çok seviyorum onunla gelecek düşünuyorum ama tipi benim algılarımın dısında ve hayal ettigimden kisa... o 1.75 boyunda bende 1.64 boyundayım topuklu giyince aynı boya geliyoruz ve baska ciftlerle karsılastırdıgımda onlar bizden çok daha fazla yakışıyor kiskaniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimi çok seviyorum onunla gelecek düşünuyorum ama tipi benim algılarımın dısında ve hayal ettigimden kisa... o 1.75 boyunda bende 1.64 boyundayım topuklu giyince aynı boya geliyoruz ve baska ciftlerle karsılastırdıgımda onlar bizden çok daha fazla yakışıyor kiskaniyorum
Sevgilimi çok seviyorum onunla gelecek düşünuyorum ama tipi benim algılarımın dısında ve hayal ettigimden kisa... o 1.75 boyunda bende 1.64 boyundayım topuklu giyince aynı boya geliyoruz ve baska ciftlerle karsılastırdıgımda onlar bizden çok daha fazla yakışıyor kiskaniyorum
KISKANMA NEDEN KISAKNIYON ALLA ALAL
126 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok daha fazla yakisan çiftler var
Cevap sahibi+1 yıl198im ben mesela
Soran+1 yılYuh öyle boy mu olur
Cevap sahibi+1 yılvar işte evet testesteron çok bende
Soran+1 yılEvlenelim idhdbdkdhdhw
Cevap sahibi+1 yılolur ausfıoanklafa bebısım
- +1 yıl
Nasil da satmiş sevdiği çocuğu oc hani seviyordun PAUHHAHAJAJA kendini kandiriyorsun kizim
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx 😂
- +1 yıl
Sg oc
- +1 yıl
komik mi mk salaği bi koyucam elimin tersiyle
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx ben miyim oc 😔
- +1 yıl
😯😯😯OOO - CCC
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx 😔😔😢😓 off
- +1 yıl
@Cemeren__ ne gulüyonuz mk kafayi mi yediniz gidin pesimden bi
- +1 yıl
@Cemeren__ elimin tersini görmeden sg sende kuduruk 🤗😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx sen şimdi erkeklere veriyorsun dur iyicene
- +1 yıl
ben senin belani si*mezsem görürsün sen bekle oc neyse uğraşamicam
- +1 yıl
@Cemeren__ havlama kuçu kuçu tm
- +1 yıl
@Cemeren__ ben ağlamam ağlatirim 🐱🤷🏼♀️ defol artik
En İyi Cevaplar
+1 yıl
İlişkilerde fiziksel çekicilik önemli olabilir, ancak bir ilişkinin sürdürülebilir olması, sadece fiziksel özelliklere dayalı bir çekicilikle sınırlı değildir. Bu tür durumlar, duygusal ve zihinsel bağlantıların ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak farklılık gösterebilir.
İlk olarak, bu durumu anlamak ve kabul etmek önemlidir. İnsanların fiziksel özellikleri değiştirilemez, ancak bu durumun sizin için önemli olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Eğer sadece fiziksel özellikler ilişkinizin temelini oluşturuyorsa ve bu sizin için sürdürülebilir bir durum değilse, bir terapistle konuşmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak yardımcı olabilir.00 Yorumla
Seven kişi beğenir her haliyle sen sevmiyorsun kendini kandırıyorsun içini rahatlatmak için sevgi herseyinle sevmek demektir sevip de beğenmiyorum olmaz ya seversin tam ya sevmezsiniz bahane üretmeye gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de başta öyleydim neredeyse 1 yıl boyunca tipini beğenmedim ama artık beğeniyorum bana güzel geliyor. Her şey tip değilmiş
014 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle mi dersin ne kadar süredir sevgilisiniz
Cevap sahibi+1 yıl1 sene
Cevap sahibi+1 yılHer şey tip değil ya
Sana karşı davranışları önemli
Soran+1 yılBana karşı davranısları iyi efendi biri beni hiç üzmez ailem de onay verdi aslında bazen beğeniyorum bazen beğenemiyorum ikilemdeyim bide senin boyun kac sevgilinin boyu kaç
Cevap sahibi+1 yılBen 1.61 o 183
Soran+1 yılSende yüzünü mü beğenmiyordun
Cevap sahibi+1 yılBen ondan hiç hoşlanmıyordum başkasını beğeniyordum o başkası da beni beğenmiyordu ben de zorlamadım bitirdim. Sonra bu devam etti beni kendine aşık etti ben başta kıl kapıyordum kendini sevdirdi çok iyi davrandığı için sevdim onu kimse bu kadar iyi davranmadı bana bu kadar da sevmedi. Sevmesini sevdim hırsını peşimden gelmesini o kadar terslemeye rağmen dik durmasını sevdim. İyi ki de sevmişim.
Cevap sahibi+1 yılAslında çirkin değil sıradan bir tip ben ona göre lüksüm. Tipini yeni yeni beğeniyorum işte
Soran+1 yılAslında ben seviyorum mutlu bir iliskimiz var ama ben minyon bir kız degilim doğal olarak yanımda kalıplı dursa daha iyi olurdu öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBildiğim şey şu ki onlar hep değişir kalıp kilo yüz ama huy sana karşı davranış tarzı değişmez
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun uzun boylu ama kötü huylu olsa daha kötü olurdu
Cevap sahibi+1 yılAma ben de misal kalıplı uzun boylu tatlı suratlı erkek severim
Soran+1 yılOff kafam karısık ayrılsam kopek gibi pisman olurum ve geri dönsem o affetmez biliyorum ama devam etsem diğer çiftlerle bizi kıyaslıyorum takıntılı olmak üzereyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İnsan sevince kusurları görmez. Sen seviyor musun sahiden bence bunu sorgula. Evet uzun erkek çekici ama kalbine hitap edebilir mi uzun olan bunu da sorgula. Birlikte keyif alıyor musun, sohbet edebiliyor musun, değeeli hissediyor musun herseyden önemlisi buna bak derim.. en çok..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorsun. üstelik arzulamıyorsun da. senin sevgin bir çocuğa beslenilen sevgi gibi sadece, arkadaşa verilen değer gibi seviyorsun sadece. Gerçekten seven insan bunlara takılmaz. ya da sadace alışkanlık olmuş o kişi
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO adam daha iyisini hak ediyor onun için dua edecegim senden kurtulsun diye!
75 Yorumla- +1 yıl
Hayat ne kadar acımasız değil mi görüyorsun
- +1 yıl
Hayat acımasız degil sadece biz zayifiz.
- +1 yıl
Et edelim de kurtulsun çocuk yazik ya böyle yazanlari gördükçe sinirden kafayi yiyorum mk beyinleri yok
- +1 yıl
Seninle evlensin kotu mu yani
- +1 yıl
🐱
Yazdıklarına ve yaş sınırına bakarsak ergenussun yoksa başka açıklaması olamaz, sen bir şey yapma mümkünse sizin gibiler sevgili felanda yapmasın israfsınız yemin ederim ya.
28 Yorumla
+1 yılayril o zaman mk salaği aynen çok seviyorsun ama tipi sana göre değil sevsen tipinden bahsetmezsin zaten gözün kör olurdu
31 Yorumla- +1 yıl
Füze mi attın roket mi
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
10 Yorumla
+1 yılO çocuğun hangi kötülüğünün karması olarak karşısına sen çıktın çok merak ediyorum
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTip ve yapısına için ısinmadi ise bence zaman kaybetme bitir
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil iste 2 senelik ilişkimiz var birbirimize zor zamanda destek olduk ailelerimizin bir kısmıyla tanıştık
- +1 yıl
Yasiniz kac , yas farki kac merak ettim 🙄
- +1 yıl
Biraz da emek verince bağlılık oluyor dimi
Soran+1 yılO 23 yasında ben 20 yaşındayım
Soran+1 yılAslında çok emek verdik o askeri okulda okuyor her zaman görüşemiyoruz ona rağmen 2 sene yürüttük geleceğimizi beraber planladık birbirimize destek olduk hemde hiç kolay değil öyle boyu kısa geldi diye bırakmak
- +1 yıl
Ablam içine sinmeyen biri ilede nebilim , sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılBen kendisinden bana davranıslarından memnunum konusurken o kadar mutlu oluyorum ki saçma gelecek ama uydurma değil o varken huzurlu olup gece hemen uyuyorum ama o yokken sabaha kadar hiç uyuyamıyorum o gelene kadar :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin mantığın buysa HEMEN AYRIL.. HEMEN !
Bence siz birbirinize KESİNLİKLE UYGUN DEĞİLSİNİZ.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1.95 kenan imirzalıoğlu mu arıyon ablam senin boyuna 1.75 erkek gayet normal 😂
10 Yorumla
+1 yılLütfen ayrıl da sevgilin senin gibi bi kızdan kurtulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
00 Yorumla sevgilinle bunu açık açık konuşmalısın.
seni acilen terk etmesi lazım çünkü.00 Yorumla
+1 yıl1.75 neyine yetmiyor. Basketbolcu mu arıyosun. Arada aşk meşk bitmiş. Bence hemen ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver bulursun başkasını şimdi kasma bu kadar ya sal boyu da iyi bence fena değil
00 Yorumla Bence takma kafana. Mutluysan ve seviyorsan düşünme bunları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl1.75 boy en ideal boydur 1.64 boy da kız için iyi. ne istiyorsun ki sen?
013 Yorumla- +1 yıl
1.80 den aşağı kabul etmiyorlar kendileri çok uzun gibi canım 😂
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ "Bence onun boyu da, partnerinin boyu da çok iyi. Bence bu kız manyak :)
- +1 yıl
Aynen öyle bu kızların uzun boy merakı neyse aptallar ya 😂
- +1 yıl
İşte bu yüzden sevgili falan yapmıyorum sektir et gitsin diyom bazen 😌
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ yok merakı olabilir bunda sorun yok ta ,1.74 boyu kısa görmesi tuhaf geldi bana
- +1 yıl
Kendi daha kisaya kız 1.64 😂
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ bende uzun boylu kızlardan hoşlanmam 1.64 çok iyi. insanlara göre değişir ya
- +1 yıl
Ya bende hiç sorun etmem boy pos nedir Allah aşkına yaaa kız benden uzunda olsa hoslanirsam sorun etmem
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ yok ya en son sevgilim benden uzundu. insanlar tuhaf bakıyor bide kendini ona yakışmıyor gibi hissediyorsun ki bence de yakışmıyor :)
- +1 yıl
İnsanların ne düşündüğünü umursama yoksa mutluluğu yakalayamazsun
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ doğru ama kendim de yakışmadığını hissediyordum
- +1 yıl
Öyle hissedersen sende mutsuz olursun nidecen öyle düşünüp hayatın tadını çıkar birkez geliyoruz dünyaya birdaha gelmeyez
- +1 yıl
@apo_CerrahpaŞaLı_ ondan ayrıldım zaten , bidahakine bakarız artık
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani kadın erkek hiç fark etmez birbirine yakismak önemli cidden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2.20 adamlarla takıl yanında tıfıl kal öyle daha da komik olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen önce zihniyetini değiştir. Sorunlu karı
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadınların bir yerinin rengini dahi kriter haline getiriyor kızlar boyu kriter haline getirince mi sorun oluyor?
Cevap sahibi+1 yılSen git bu yorumu söylediğin şeyi dert eden adamlara söyle, bana değil.
Soran+1 yılSenin dert edip etmediğini nereden bilebilirim profilinde mi yazıyor? Genel olarak konuşuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay liminey vay , seviyosun? Begenmedigin birsey varsa soylersin guzelcene ne olacak.
00 Yorumla
+1 yılGözüne hitap etmiyosa kalpten sevgin yetersiz kalıyorsa ayrıl. Cünkü ilerde gözünün dışarı kayması, aldatman büyük ihtimal.
10 YorumlaSenin canın büyük bir yarag yemek istiyor anladığım kadarıyla.
20 YorumlaSevgilinin de senin de ta dünden beri bu geliyor karşıma
01 Yorumla
Soran+1 yılDrama baglama
+1 yılSevdiğin halde beğenmiyorsan gerçekten sevmiyorsundur. Seven insan karşısındakini her şekilde sever çünkü, güzel gelir gözüne
00 Yorumla
+1 yılYa sektir et boya niye takiliyon ki çok saçma yaa aynı ayakkabı giyince aynı boyda oluyon diye ayrılmak mı istiyon yani 😂😝
00 Yorumla
+1 yılBoy önemli değil ama biraz yardımcı ol giyiminde falan
010 Yorumla
Soran+1 yılGiyimi falan iyi ama çelimsiz duruyor zayıf
- +1 yıl
Söyle biraz spor yapsın
Soran+1 yılAskeri okulda okuyor konusmaya bile zor vakit buluyoruz
- +1 yıl
Sizin ilişki zor ablam
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Ablam zor vakit buluyoruz diyorsun
Soran+1 yılHic konusmuyoruz demedim ki en az 3 saat konusuyoruz
- +1 yıl
Ablam baya zor vakit buluyormuşsunuz
Soran+1 yılBazı şeylerden fadakarlık yapıyoruz konusurken
- +1 yıl
Allah mutlu etsin ablam
+1 yılBen 174 üm eminim yolda görsem bakmazdim sana :)
22 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten sen bakıyor musun diye bakmazdım emin ol
- +1 yıl
Yani tabiki uzun seviyor olabilirsin , ama gerçek olan bir şey varsa yanındaki çocuğa aşık değilsin. Özgür bırak o babayigidi kendine aşık olacak bir kız bulsun
Pişirme tekniğini değiştir... doneri seviyorum ama şu restoranta kini değil gibi
00 Yorumla
+1 yılSeni bacağından bogaz köprüsünden sallandırmak lazım, neymiş seviyormuş ama boyu gözüne takiliyormus
00 Yorumla
+1 yılSeviyor fakat beğenmiyorum diyorsan seninkisi Sevgi'de değil bence ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBence siz ayrılın bunu duşuneceksenizse her defa gerek yok ilişkiye
01 Yorumla- +1 yıl
Ya bu kızların boya takılmalari aptalca bir şey haa hepsi öylemi bilmiyorum ama erkek illa uzun olacak yanlarında ne anlarlarsa
+1 yılAdamı görmeden mi sevdin 😂😂😂 ya sabır
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama görerek sevdim ama şimdi daha çok farkına vardım bir seylerin
Ayrıl yazik ikinize de
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılher şey dış görünüş değil.
10 YorumlaSeviyor olsaydın böyle düşünmezdin sanki.
10 YorumlaSende topuklu giymeyiver hallolsun sjsusb
00 Yorumla
+1 yılBende 176 boyundayım boyum gayet iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. şekilci olma yani ambalaja para verme
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsun sevdiğini sanıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gözün doymuyor sanki
00 Yorumla
+1 yılBoyunuz uyumlu ama tipini bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanın sevdiği yanına yakışmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence ayrıl çocuk da kurtulsun yazık.
00 YorumlaSevgilin senden ayrılsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırsın geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sevmiyorsun ya neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılayrıl zamanla aldatırsın hıc olmasa ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbokunu çıkarmayın ya çocuk uzun işte senden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kalbin kötüyse adam napsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap ma bee kimmiş oo 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevme begenme ver yol
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Derdini seveyim senin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl böyle kıza güven olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmiyorsun sadece sorun boy mu
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece boy değil de sorun sadece dış görünüş diyim ama iyi anlasıyoruz 2 senelik sevgiliyiz
- +1 yıl
Tipini mi sevmiyon. Yani görünüş dediğin şey geçicidit
Soran+1 yılTipini sevmiyorum diye bir sey demedim aslında herkes yanlış anlamış efendiliği bana değer vermesi falan 2 senedir hiç kavga etmedik sevmem konusunda ciddiyim ama boyu biraz daha uzun olsa ve yapılı olsa fena olmaz diyordum ben minyon biri değilim çünkü
- +1 yıl
Eee sonuç ilişkiyi bırakacak msb
Soran+1 yılHayır bırakmam söz konusu bile degil
- +1 yıl
Pek memnun değilsin de
+1 yılSevipme beğenmemegi nasıl başarıyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrılmayı dene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılvalla kalbine bak sevgilinin onla gurur duy
00 YorumlaBir büyük boyunu al seneyede kullanırsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem