Lütfen zaman ayırıp okur musunuz, benim için çok önemli?

Okulda hoşlandığım biri var (Hakan) ve çocuk çok yakışıklı, etrafında kız çok fazla ve sınıfta 2 kız (Şeyma ve Melisa) hem sınıfta hemde telefon mesajda peşindeler çok belli gözle görünüyor herkes farkında. Ben sınıfın en bakımlı ve şık kızıyım inanınki ego veya ukalalık olsun diye demiyorum ama sınıfın kızları bakımsız bana göre.
Kızlar ona takip attı takipleştiler ben her şeyin farkındayım o yüzden ben çocuğa takip atmadım ama o bana attı 2 hafta önce takipleşiyoruz.

Geçen çarşamba Şeyma ve Melisa’da bardı karşıma geçti kahvesini aldı beni izliyor uzaktan göz göze geliyoruz gülüyoruz falan ve ertesi gün Şeyma bana takip attı oysa asla samimi değiliz ama Melisa’yla samimiyim.

Dün akşam buz pateni organizasyonu yapmış Şeyma ve erkek bir kankası (Murat), herkesi davet ettiler işte bende kabul ettim gitmeyi ve sınıftan kız arkadaşlarımdan birini aldım giderken. Arkadaşım bana demesin mi Hakan grupta geleceğini söylemedi ama büyük ihtimal gelir çünkü İngilizcede Murat dediki Şeyma ve Hakanın arasında birşeyler oluyor/olacak gibi yani ilişkiye başlayacaklarını söyledi. Ben hayatımın şokunu yaşadım. Onların yanında bana kur yapan muhabbet açan sürekli yanıma gelen adam gerçekten arka planda o kızla ilişkiye başlamak üzere olabilir mi? Ben ne yapayım şimdi?

Lütfen zaman ayırıp okur musunuz, benim için çok önemli?