Okulda hoşlandığım biri var (Hakan) ve çocuk çok yakışıklı, etrafında kız çok fazla ve sınıfta 2 kız (Şeyma ve Melisa) hem sınıfta hemde telefon mesajda peşindeler çok belli gözle görünüyor herkes farkında. Ben sınıfın en bakımlı ve şık kızıyım inanınki ego veya ukalalık olsun diye demiyorum ama sınıfın kızları bakımsız bana göre.
Kızlar ona takip attı takipleştiler ben her şeyin farkındayım o yüzden ben çocuğa takip atmadım ama o bana attı 2 hafta önce takipleşiyoruz.
Geçen çarşamba Şeyma ve Melisa’da bardı karşıma geçti kahvesini aldı beni izliyor uzaktan göz göze geliyoruz gülüyoruz falan ve ertesi gün Şeyma bana takip attı oysa asla samimi değiliz ama Melisa’yla samimiyim.
Dün akşam buz pateni organizasyonu yapmış Şeyma ve erkek bir kankası (Murat), herkesi davet ettiler işte bende kabul ettim gitmeyi ve sınıftan kız arkadaşlarımdan birini aldım giderken. Arkadaşım bana demesin mi Hakan grupta geleceğini söylemedi ama büyük ihtimal gelir çünkü İngilizcede Murat dediki Şeyma ve Hakanın arasında birşeyler oluyor/olacak gibi yani ilişkiye başlayacaklarını söyledi. Ben hayatımın şokunu yaşadım. Onların yanında bana kur yapan muhabbet açan sürekli yanıma gelen adam gerçekten arka planda o kızla ilişkiye başlamak üzere olabilir mi? Ben ne yapayım şimdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence peşinde dolanma ağır başlı ol seven gelir
Zaten hiç dolanmadım sadece göz göze geliyoruz o gelir muhabbet açar falan ve lnstada takip attı takipleştik. Başından beri o kızların farkındayım onlar gibi olmak istemedim geri planda kalsamda onlardan biri olmak istemedim yani peşinde olan kızlardan biri. Sence göz göze gelmeye ve o benle muhabbet açarsa aynı devam edeyim mi yoksa tripli ya da ilgisiz mi olayım?
Uzak dur sadece seyret seven gelir zaten
Okulda göz göze falan geliyoruz ya hiç bak miyim mi yoksa göz göze gelmekten bir şey olmaz mı? Samimi muhabbet ediyoruz o zamanlar nasıl tavır takınmalıyım?
Böyle bi söylenti varsa zaten uğraşmaya değmez bile canım sadece o çevreden uzak insanlarla Arkadaş ol ama yinede onlarada birşeyini anlatma zaten sevseydi seni gerçekten çoktan çabalardı üzülme
Bakma muhatap olma bak seven adam mutlaka bir yolunu bulur ama böyle söylentiler varsa ve doğruysa tamamen önünü kapat yoluna bak canım
Çabalıyor tuhaf olan o zaten bende diyorum amcana kız çok peşinde koşuyor çocukta zaten kibarlıktan kırılıyor samimi konuşuyor herkesle o yüzden mi böyle bir dedikodu yayılmasına kasıtlı mı sebep oluyor? Düşünsene çocuk karşıma geçip beni izledikten sonra onun yanında kız bana takip attı
Zaten aralarında bir şey olduğunu görsem suratına bile bakmam ama bu kadar vizyonsuz olmasına şaşırıyorum kız hiç layığı değil
Herkesle samimi mi? boş ver o zaman başın ağrır hep karar senin. Ayrıca boş çaba olmaması lazım bir yandan onları yapması saçma ayrıca ne biliyorsun belki layığı onlardır fiziki olarak bakma
Herkesle derken şöyle mesela kızlara karşı aşırı kibar kimseyi kırmaz incitmez bir kıza durduk yere gitmez ama o kızlar ona gitti yanına oturuyorlar tenefüste yanına gidiyorlar falan ben hiçbirini yapmam ama o mesela o iki kızdan uzak bir yere geçer benim görüş açımda arkasındaysam arkasına döner bakar bazen göz göze geliriz falan öyle ama yapısı samimi o kızlarla kanka gibi benle daha böyle seviyeli bir sınırımız var ben çok ağır başlıyım istesemde öyle samimiyet kuramam bir erkekle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!