neredeyse 1.5 - 2 yıl olacak ama hala etkileniyorum.
yarım kaldı fazla konuşulmadan üstü kapanarak zamanla bitti gitti. hayatına başkalarına girdi çevremde diye bunları da gördüm. artık hiç irtibatım yok kalmadı.
yarım kaldı bir şeyler yaşanıp bitmediği için mi böyle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yarım kaldığı için aklında kalmış evet ama bırazda duygu olarak fazla bağlanmışısın anlaşılan onunda etkısı var
maalesef :/
şöyle bakınca onu geri istemiyorum eskisi gibi değilim soğudum ama hala his kırıntıları var
sevgilisi ile ikisi hakkında bir şey duyunca istemsiz kendimi kötü hissediyorum
Çünkü hala bağlarını tam anlamıyla koparmamıssın zamanla duzelıcek geçiçcek daha güzel zamanlar insanlarla yasıcaksın hayattan vazgecmıs bıtmıs gıbı davenırsan tabıkı bunu basarmazsın
kötü etkilendim gerçekten koparamamışım.. tam anlamıyla bir ilişkimiz yoktu ama beraber sık vakit geçirdik ve beni ne sevgili ne normal arkadaş konumuna koydu. arada bir yerdeydi ilişkimiz ben duygu beslerken onda pek bir şey yokmuş belki de sadece çekimmiş.
ben de daha yeniyiz diye sesimi çıkartmadım biz neyiz diye ürkütücü kaçırtıcı sorular sormak istemedim. kendiliğinden zamanla bir şeyler gelişir zannettim.
aramızdaki çekim heyecan muhabbetten hoşnuttum o yüzden fazla karıştımasın istedim ortalık. aramıza soğukluk getiren olay da şuydu kendisi cinsel birliktelik için ortam hazırladı ben de fazla ileri gitmeyince ertesi gün ve sonrasında uzaklaşmalar başladı. kısa cevaplar, mesaj atmamalar.
gücüme giden şey ise şu benden sonra başkalarıyla sevgili olması.
bir ilişki yaşayabiliyormuşsun demek ki.. hatta ciddi ilişki içinde. kendimi değersiz hissettim. bana karşı o denli duygusu yokmuş
bu olaydan sonra da bi gelip bi gidip aklımı yine karıştırdı hep bi umut besledim ondan
Bak işte sen kendını degerlı hossetmelısın ozman neden bılıyosumusun seven hıc kimse sevdgını cınsellık olmuyor dıye bırakmaz aksına dahada bağlanır çünkü cınsellıgı yasasaydı yıne bırakacaktır senı Buda sana tesalkı olsun asla bırakmaz yasada yasamasada bunu bul önce sen kendını degerlı hısset kı oyuncağı olmamısın
Gelip gitmesınede izin verme aklını karıstırmasın madem bıraktı başkasıyla gıdıp ısını onunla görsün zaten ınsan olsa dürüst olsa bu hareketı yapmaz doğrumu
doğru. benle sevgili olmaya gönlü yoktu ama sevişmek için uğraştı. ben de hoşlanıyorum diye sürdürdüm. benim de ona karşı çekimim vardı. ben de isterdim cinsellik ama duygusal olarak yoğunlaşmadan yapamazdım. ondan o duygu güveni görmediğim için yapmadım işte.
yok artık gelemez iyice koptu ortamımız da yok aynı yerde değiliz benim için iyi oldu
hayatında sürekli bir partneri olan, flörtöz yapıda bir insan. bende nasıl bir insan için üzülüyorum.. işte…anlam veremesem de duygu beslemişim. bitsin istiyorum işte
Bencede iyi olmuş gerckten oyle yanı gercklerı görmüşsün geç olmadan geç olsaydı daha çok uzulucektın pısman olurdun
Biter zaman ve kafanı odaklmanla olur bu işler başka şeylere arkadaş ortamına muhabbet ortamınla defıstırırsın bunu merak etme
inşallah bakalım. şimdi daha iyiyim biraz önce kötüydüm gerçekten. yazmak paylaşmakta iyi geldi teşekkür ederim :)
Rica ederiz faydası olduysa ne ala yanı nekadar paylasırsan bırıktırmezsen okadar rahat olursun. bol şans dıyelım ozman
inşallah boş şans herkese :) umutsuzluğa düşüyor insan işte böyle hüsrana uğrayınca
doğru düzgün bir insan çıkmayacakmış iyi bir ilişkim olmayacakmış gibi geliyor
Umudun hiç bıtmıcek bu hayatta asla noterde ozman kaybedersin
hayattaysak umutta vardır demektir ama yorulduk
Yokuş çıkarsın yorulursun ınsrsın rahatlarsın hep çıkmak olmaz ıllakı ınecefın zamanlarda olacaktır
Sigarayı kül tablasina bırakır gibi bırakırım, kimse ne aklımda ne yanımda kalamaz ben istemedikten sonra. 😎😂
Izler kalır izler kalırsın
Yarım kalan ilişki
geçmiş olsun
Yarım kalan