Aşk İlişkileri Biten bir ilişkide kalan mı daha çok yanar yoksa giden mi? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Biten bir ilişkide kalan mı daha çok yanar yoksa giden mi?#mutlugünler Güncellemeler1 yıl Ay ne cinselliği yaaa bu neee 😱😱😱😱 Biten bir ilişkide kalan mı daha çok yanar yoksa giden mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabiki de kalan yanar.. Gidenin gidecek yeri olmasa gider miydi ya da seviyor olmuş olsa bırakıp gider miydi.. 2 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Gitmezdi tabi 🙄 Yorumla m TatlıKızzzz34 1 yıl Aynen öyle.. Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kim unutmakta isteksiz ve yeteneksizse, kim gönülden bağlanmışsa, nett o. Giden kalan farkı yok burada. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. aşktan arzu doğar arzunun sonu cinsellik ondan o kategoriye almış zekiye arkadaşımız 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂neyse kalan yanar gidenin gidecek bir limanı olmasa gider mi? 1 11 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Sıcak fazla yakmış onu belli 😬😬😬 merakettimmişte 1 yıl yananı görür ALLAH 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Allah cezasını verir elbette 😃😃😃 merakettimmişte 1 yıl ahahahah niye hakikaten bu kategoriye almış kör mü bu aşk sorusu ile ne alaka 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Yanmak geçiyo ya ondan herhalde 😬😬😬 merakettimmişte 1 yıl artık kaslı soru sormuyo musun 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Düşmüyolar ya görmüyorum hiç 😃😃😃 merakettimmişte 1 yıl senin keşfette imana geldi terbiyelendi 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Hiç hoşuma gitmiyo bu hali resetlemem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum 😃 merakettimmişte 1 yıl bi kaç esmer kaslı izle oldu bitti 😀 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl İnstaya çok sardım bu ara biraz ara vereyim sonra denicem yine 😃
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 209,7b cevap paylaştı. Cinsellik sorusu değil ama yanmak dendiği için sanırım bu etikete düşmüş. biten bir ilişki en çok seven tarafın canı yanar tabi ki de. ama zamanla geçer ben mesela beni sevmeyen hiç bir kimsenin peşinden koşmam 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 101% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Kalmak gitmek nasıl oluyor? Terk edenin mi terk edilenin mi demek mi istedin? 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Giden teekeden oluyo Yorumla tekinaymelisa 1 yıl Kalanın canı daha çok yanar. Tecrübeyle konuşuyorum Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kimin gittiğinin ya da kimin kaldığının önemi yoktur, gidem bazen sevdiği için, sevdiği halde gidebiliyor. Her 2 tarafta seviyorsa 2 tarafta yanar... 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli olmaz bu kişilerin karakteriyle alakalı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kalan hetalde daha çok yanar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki de kalan yanar.. Gidenin gidecek yeri olmasa gider miydi ya da seviyor olmuş olsa bırakıp gider miydi..
Gitmezdi tabi 🙄
Aynen öyle..
Kim unutmakta isteksiz ve yeteneksizse, kim gönülden bağlanmışsa, nett o. Giden kalan farkı yok burada.
aşktan arzu doğar arzunun sonu cinsellik ondan o kategoriye almış zekiye arkadaşımız 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
neyse kalan yanar gidenin gidecek bir limanı olmasa gider mi?
Sıcak fazla yakmış onu belli 😬😬😬
yananı görür ALLAH 😂
Allah cezasını verir elbette 😃😃😃
ahahahah niye hakikaten bu kategoriye almış kör mü bu aşk sorusu ile ne alaka 😂
Yanmak geçiyo ya ondan herhalde 😬😬😬
artık kaslı soru sormuyo musun 😂
Düşmüyolar ya görmüyorum hiç 😃😃😃
senin keşfette imana geldi terbiyelendi 😂
Hiç hoşuma gitmiyo bu hali resetlemem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum 😃
bi kaç esmer kaslı izle oldu bitti 😀
İnstaya çok sardım bu ara biraz ara vereyim sonra denicem yine 😃
Cinsellik sorusu değil ama yanmak dendiği için sanırım bu etikete düşmüş. biten bir ilişki en çok seven tarafın canı yanar tabi ki de. ama zamanla geçer ben mesela beni sevmeyen hiç bir kimsenin peşinden koşmam
Kalmak gitmek nasıl oluyor? Terk edenin mi terk edilenin mi demek mi istedin?
Giden teekeden oluyo
Kalanın canı daha çok yanar. Tecrübeyle konuşuyorum
Kimin gittiğinin ya da kimin kaldığının önemi yoktur, gidem bazen sevdiği için, sevdiği halde gidebiliyor. Her 2 tarafta seviyorsa 2 tarafta yanar...
Herkes yanar be..
Daha çok sevene zor gelir..
Belli olmaz bu kişilerin karakteriyle alakalı
Kalan hetalde daha çok yanar