Aşk İlişkileri 30 yaşında bir erkeğin bekar olmasının nedeni fakir olması mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yanı erkeğim güzeli çirkini olmaz derler ben yinede çirkinim ancak bir erkeğin otuz yaşına hâlâ bekar olmasının sebebi fakir olması mi? Güncellemeler+1 yıl Fgg Güncellemeler+1 yıl Kk 30 yaşında bir erkeğin bekar olmasının nedeni fakir olması mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kim diyor güzeli çirkini olmaz kıvanç ile sen ben aynı miyiz aga 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağa ona takılma sorumuza cvp ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aga Şu an evlilik için belli bir ortalama da olmak lazım açıkçası fakir birinin evlenmesi, ilişki kurması zor Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle paranın gözü kör olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kim diyor güzeli çirkini olmaz kıvanç ile sen ben aynı miyiz aga
Ağa ona takılma sorumuza cvp ver
Aga Şu an evlilik için belli bir ortalama da olmak lazım açıkçası fakir birinin evlenmesi, ilişki kurması zor
Kesinlikle paranın gözü kör olsun
Evlenmek istememe sebebi de olabilir
Evet.