Ayrıca krallar kraliçeleri bile senin gibi statü gözetmiyorlar. Hem sen bu soruyu neden gizli soruyorsun cahil bakışın açığa çıkar endişesi ile değil mi?
Çok sığ bakıyorsun. Ekonomik statü her şey degildir. Kaldi ki ulkemizde uzman doktorlar bile 1688€ maaş ile hollanda ve batı avrupa ülkelerinin asgari ücretine denk ya da daha az alırken hiç önemli değil ekonomik statü. Karakter, zevkler, uyum, karşılıklı sevgi ve saygı çok daha önemli. Bakış açın dediğim gibi çok sığ. Değiştirmeni öneririm.
O senin fikrin. Kardedin seninle paralel düşünmüyor demek ki. Onun hayatı ve bireysel secimleri seni ilgilendirmiyor. Her şeyin para ya da mesleki statü olmadığını görmeniz dilegiyle.
Cehalet ne acı bir durum. Kardeşiniz sizin aksinize mantık sahibi bir insan belli ki. Onun adına sevindim. Yorumlarda da insanlara karşı çirkefleşmişsiniz. Kardesinizin degil senin kendi hayatını degistirmen gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen neden rahatsızsın alan memnun veren memnun durumu , üstelik ikside okumuş reşit insanlar. !
Biri altı sene biri iki sene
Tamam da arada sevgi olamaz mı?
Ayrıca krallar kraliçeleri bile senin gibi statü gözetmiyorlar. Hem sen bu soruyu neden gizli soruyorsun cahil bakışın açığa çıkar endişesi ile değil mi?
Sizi ilgilendirmeyen bir şeye karışmamanızı tavsiye ederim. Üzülen siz olursunuz.
Sen olsan
ona sen değil kardeşin karar verir ve vermişte zaten.
Sen olsan yerimde
Karışmam.24 yaşında okumuş, birey olmuş bir yetişkin. Kendi hayatı hakkında kararlar alabilir.
4 yaş çok büyük bir fark degil zaten.
Kız sekreter parçası doktor kardeşim
Çok sığ bakıyorsun. Ekonomik statü her şey degildir. Kaldi ki ulkemizde uzman doktorlar bile 1688€ maaş ile hollanda ve batı avrupa ülkelerinin asgari ücretine denk ya da daha az alırken hiç önemli değil ekonomik statü.
Karakter, zevkler, uyum, karşılıklı sevgi ve saygı çok daha önemli.
Bakış açın dediğim gibi çok sığ. Değiştirmeni öneririm.
Ne alaka sekreter parçasıyla doktor komik
O senin fikrin. Kardedin seninle paralel düşünmüyor demek ki. Onun hayatı ve bireysel secimleri seni ilgilendirmiyor.
Her şeyin para ya da mesleki statü olmadığını görmeniz dilegiyle.
Senin zoruna giden ne
Cehalet ne acı bir durum. Kardeşiniz sizin aksinize mantık sahibi bir insan belli ki. Onun adına sevindim. Yorumlarda da insanlara karşı çirkefleşmişsiniz. Kardesinizin degil senin kendi hayatını degistirmen gerekiyor.
Kadin büyükse dominant taraf odur ki ben kabul etmezdim
Üslubunu duzeltmissin iyi. Bir süre sonra kafanı da düzeltmem dileğiyle
Erkek kardeşini gömülü seni ilgilendirir
Senin kardeşin bu durumda olsa?
Mutluysa ve mutlu ediliyorsa benlik bi durum yoktur. Sen statü var diyerek uygun görmüyorsun. Sorun sende onlardan değil.
Yaşı büyük ayrıca
O sorum etmediyes sorun yoktur. Allah senin gibi görümcelerden korusun.
Benim yaşımda kadınla ne işi var anlamıyor musun
Sana ne sen kendi işine bak.
Sen olsan sanki bırakacan kız ilişkiye bile girmiş böyle pislik biri
Ya yürü git mağarana Allahin cahili.
Sennnesin ne okuyorsun söyle?
Napican beni
Tıp okusam statü den dolayı kardeşine mi uygun görücen?
Öyle
İşte bu yüzden kardeşin seni s. klemiyor.
Güzel kızsın yaşın 21 kardeşimde 24 yaşında sen ne okuyorsun
Bi erkek kadının statüsüne bakmaz kadin bakar.
Düşünmez misin kardeşimi mesleğin ne
Sanane çocuğun hayatından
Nasıl banane
Sana ne ya, kardeşin sevişiyor, mutludur
E yatakta çok iyidir bwlki
Sanane be bırak takılsnlar
Takılmıyor işte kızın bekaretini almış
Ohh evlenirler ne güzel
Yok istemiyorum
Istersin ister
aklını almış
Nasıl ayırırım