Uzak mesafe ilişkim var ve erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor, ne yapacağım?

Benim bir uzak mesafe ilişkim var erkek arkadaşım nişanlılık hemen evlenmek istiyor ben de aynı şekilde hemen kavuş ve evlenmek istiyoruz birbirimizi çok seviyoruz onun ailesi ona baskı yapıyor evlen diye çevresi onu durmadan evlendirmeye çalışıyor benim ailem ise beni daha vermek istemiyor yani annem biliyor ilişkimi ona hiç evlilik konusu açmıyor sevgilimle tanışmak istemedi ortada fol yok yumurta yok neden tanışıyım şimdi dedi annem ilişkimi kabul ettiğini düşünüyorum çünkü bana ayrıl derdı istemeseydi çok zordayım ne yapacağım bilmiyorum eğer biraz daha ailemle konuşamazsam ilişkim çok kötü bir yere gidecek bitecek diye korkuyorum babamın kabul etmemesinden korkuyorum kızmasından korkuyorum yandan çok seviyorum ben ne yapacağım bitmiş vaziyetteyim düşünmekten stresten kendimi kaybetmek üzereyim erkek arkadaşımın bütün ailesi biliyor ve benim sırf annem biliyor diye üzerime çok geliyorlar her defasında benim bütün ailem biliyor senin tek annen biliyor diye suratıma vuruluyor ama bir yandan da çok seviyorum ne yapacağım ben

Uzak mesafe ilişkim var ve erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor, ne yapacağım?