Ben 23 yaşındayım sevgilim 31. O hayata geç kalmış hissediyor bense daha mezun bile olamadım. Yazın Kpss'ye gireceğim atanmadan evlenmek istemiyorum. Sevgilim ise sınavdan hemen sonra istemeye geleyim diyor. Birbirimizi çok seviyoruz çok da güzel anlaşıyoruz şükürler olsun ama kendimi daha evlenmek için hazır hissetmiyorum. Bunu ona deyince de tavır yapıyor benimle ciddi değil misin diye
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani kudurmuş belkide bilemiyorum fakat senin için erken farkında olman güzel , birde yaş farkı olunca böyle olabiliyor maalesef
Kudursa sevgili yapmayı tercih etmezdi bence
Sevgili olmadan nasıl evlenilecek?
Günübirlik ilişki yaşardı yani
He yakışıklı diyorsun yani
Ozaman bilemem ama sen burada yazdıklarını belirt bence kendisine
Polis zaten üniforması yeter kızları biliyorsun
Bilemiyorum maalesef sen dediğim gibi fikrini belirt kendisine
İşte yaş farkının önemi yok diyenlere bir örnek. Var kardeşim var yanlışı baştan yapmışsınız. İstisnalar kaideyi artık bozar.
Farkindamisiniz adam 31 yasinda hakli daha ne kadar beklicek
Ama beni de düşünmesi gerekir
Ya bişey diyicem sen nasil kendinden 8 yaş büyük biriyle ilişki yapabiliyorsun noluyor bu hayatta ya
Anlamadım normal yaş farkı ben 20 adam 40 değil ki
Bir erkeğin zaten hayatını kurması, okuması, askeri derken 30a yaklaşıyor
Allah allah bende niye olmadi acaba 18 yaşinda ben mezun oldum liseden kpss deli gibi calistim iyi bir puan aldim memur oldum şuanda bir arabam ve evim var diyebilirim kredisi bitmedi daha ama olsun askerligimide bu sene gidicem üniversitemde bu sene bitti 23 yaşindayim ama evlenmicem çünkü kızların çoğu kalpsiz ve çikarci alinma
Tamam ama herkesi kendinizle kıyaslayamazsınız ki üniversite okumak isteyenlere +4 daha ekleyin ki benim sevgilim normalde fen bilgisi öğretmeni mezun olmuş askere gitmiş sonra birkaç sene atama beklemiş özelde çalışmış vb en son da polisliği kazanmış herkesin hayatı aynı işlemiyor maalesef şu an sınıf arkadaşlarım da 24-25 yaşında. Aynı şey kadınlar için de geçerli ben de liseden mezun olup 18'imde evlenip sonradan okumak da isteyebilirdim ama ben de okuyup atanıp o şekilde evlenmek isteyince yaşım 25-26'yı buluyor yani. Üstüme alınmıyorum her insan farklıdır. Yine kendi tanıdığınız insanlarla kıyaslamaya gidiyorsunuz dünya maalesef siz ce çevrenizden ibaret değil ki her insan, her insan yaşamı ayrıdır.
Amenna ama şahsen ben 31 yasindaki bir kadinla olmayi düşünmem
Siz erkeksiniz çünkü toplumda böyle bir yanılgı var kadının büyük olması kabul pek edilmez ama erkeğin büyük olması normal karşılanır tabi o da belli bir sınıra kadar
Şahsi görüşum en fazla 4 olabilir o bile fazla gibi
bu işler aceleye gelmez hazır olana kadar bekle o da buna saygu duymak zorunda
Aşko bence buralar tehlikeli sular aman dikkat et iyi düşün
Millete ciddi erkek geliyor kabul etmiyor ben evlenmek istiyorum ama ciddi erkek yok
Kabul etmemek değil ama birkaç yıl beklemesini istiyorum. Senin de kısmetin vardır
Niye beklesin? Padişah kızı mısın? Ayağına gelen fırsatı tepme
Padişah kızı ile ne alakası var zaten Kpss gireceğim atanıp atanmayacağım belli değil e atansam nere olacak o belli değil atanmasam babam askeri personel tayin olacağız gelecek yaz bir ton karışıklık var bu kadar şeyin içinde evlenmek çok zor zaten
Belli olmayan şey kasmaya gerek yok evlen gitsin
Man, kafanın tekiymiş bencede vazgeçir. Erkekler genelde evlilikten uzak durur
Vazgeçiremezsin muhtemelen. Evlenmek istiyor çünkü. Tavır yapıyorsa seni anlamıyor demekki.
Ciddi ve keskin şekilde ifade et başka türlü anlamaz
Ediyorum ama olmuyor. Ayrılmak da istemiyorum gerçekten çok uyumluyuz. Evlenmek tabi istiyorum ama 2-3 sene sonraya bile laf ediyor
Bunu söyle yoksa pişman olacağın şeyler yaşarsın geri dönüşü daha zor olur
Adamın yaşı gelmiş Knka oda kendince haklı sende kendince haklısın ama ortak yol bulmaya çalışın
Siz ne yapardınız bu durumda
Evet ona da hak veriyorum zaten ayrılmak da istemiyorum bunun için ama çıkar yol bulamadım
@hkn_cokolota evlendikten sonrada okunulur engel değil
Siz kaç yaşındasınız ayıptır sorması
@hkn_cokolota 21
Yani bence erken ya kadın kendi ayakları üzerinde durmalı bir erkek olmadan da hayatını idam ettirebilmeli.
Evlilik bir kadının sadece sevdiği insanla hayatımı birleştirmesi paylaşması olmalı. İki bireyinde kendi hak ve özgürleri olmalı bunu evlenmeden iki taraf da elde etmeli
O Zaman noktayı koy
8 yaş fark aynısını yaşadım ve tekmeyi vurdum
Ne için vurdunuz
Çocuksu ve ilgi isteği ve ben daha küçüğüm ayakları
Sizinki farklı bir konu o halde
Kuşak farkı var işte onun kanı kaynıyor denemek ve öğrenmek istiyor sizin gibi:)
Ayril
Ayrilarak
Niye vazgeciriyonki
önce kariyer
Saçmalamasın