Arkadasımın hoslandıgı cocuktan hoslanıyorum galiba?

arkadasımla aynı dershaneye gidiyoruz ve normal okulda da aynı sınıftayız. iki kisiden hoslaniyor ikisi de dershaneden. bi tanesını daha cok begeniyor ama cocugun sevgilisi var bu yuzden onu cok fazla sey yapamıyor fakat asıl olay diger cocuk. Diger cocuga da gonlunun kaydigini dis gorunusunu begendıgını soyluyor ama tam anlamıyla hoslanmıyo bence ve cocuga bi adım da atmıyo uzaktan begeniyo. soyle ki cocukla ben takiplesiyodum cocuk hikayeme yanit verdi biraz konustuk cocuk bana yurudu sonrasında ben arkadasıma soyledım boyle boyle bana yazdı dedım bi sey demedı aksıne dalga falan gectık ben arkadasıma ayip olmasın diye ve olmasi gereken bu oldugu ıcın arkadasıma da sorarak cocuga arkadasım senden hoslaniyo o yuzfen konusmamız dogru degıl dedım cocuk anlayısla karsıladı arkadasımla olmasını soyledım hatta olur musun dedım dusuncesını ogrenmek ıxın o da kibarca reddetti arkadasıma mesahlarını da okuttum. Cocuk dershanwde sımdı bizim sınıfa geldi tamamen ve bende o cocugu begendıgımı farkettim cocugun da bana karsı ilgisi var arkadasıma soruyorum o da hangisinden hoslandıgına karar veremiyo cocugu begeniyo ama adım da atmıyo takiplesmiyo yani ne istedigini o da bilmiyo. bugun bana yazdı arkadasım istiyosan sen konus cocukla istiyosan diye bende emin misin kirginlik olucaksa hic konusmiyim dedim kirginlik olur dedı bende o zaman hic sey etmiyim dedim ona biraktim yani ama cocugu da cok istiyorum ve napicagimi bilmiyorum sizce napmaliyim

Arkadasımın hoslandıgı cocuktan hoslanıyorum galiba?