Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaslar bugun hic yazmadi zaten kimseyi fazla ipleyen bi tip degil. Sizce napmaliyim?
Ben iliskiye karsi oldugumu, nisanli evli oldugumda olacak olan bisey oldugunu anlattim ama karşı taraf sevgililik donemindede yakinlasma olma taraftari, bu nasil yorumlanmali?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Rüya sahibinin huzura ereceğini hayır kapılarının açılacağını ve zenginliğe kavuşacağına yorumlanır
Cinsellik artık sevgili durumlarında normal sen istemiyorsan saygı duyarız onun yerinde olsam bırakırdım seni
Asil ben onu birakicam
Hayatım ölü balık mısın evliliğin %90ı cinsellik sen sevgiliyken vermezsen evlenince hiç vermezsin
Ya sacmalama
😘😘🫶
ufak seylwrbolabilr ama yani neyse yazarsam sikinir olmaz bazı syler
Bırak gitsin sapık herifi iğrenç..
Akilli adam denemeden almayacak iste
Bu kullanir seni bırakır ne ver nede yuzeysel yasa
Bende oyle duusunuyorum. Tamamen sileyim mi sence
Sen bilirsin sevgin yoksa sil gitsin daha karsina cok insan çıkar
Ya karsima neyin cikacaginin onemi yok sonuc olarak ciddi dusuncesi olmayan biri hic olmasin daha iyi ama ben tam olarak cozemedim ssvgim yok yeni tanistik ama begeniyorum
Kullanilip birakilmayi ömür boyu kaldiramazsin bir begeni uğruna da sen bilirsin, yeni tanismada da cinsellige girdiyse yol ver gitsin
Ya begeni ugruna degil elbette sadece yanlis aceleci davranmaktan korkuykrum
Anlatimindan güvenilir olmadigi cinsellik icin yaklaştığı izlenimi olustu bende enazindan iliskinizde bir süre geçtikten sonra bu konu acilabilirdi
Ben basta hic boyle dusunmemistim ama Şu an bendede boyle izlenim olustu ama aceleci yanlis karar almak istemiyorum tamameb silsem mi napsan bilemedjm
Bi kac gun daha konus ufak bir falsosunda ayrıl gitsin
Bide benden yas olarak kucuk
Bırak gitsin bnce o zaman niyeti asla ciddi değil
Bende oyle dusunuyorum şu an
Senin bosa zaman kaybı olacak birisi bide bunun birakacagi izleri düşün istersen bırak gitsin
Ya acikcasi daha yeni oldu bu konusma cok az biraz daha sans verip ona gore davranicam
Sen bilirsin ama niyetini belli etmis aklının bir köşesinde hep olsun bu
Ya aslinda analiz ettigim kadariyla biraz siradisi biri ve tabulari falan sevmio dolayisiyla niyeti kotude olmayabilir ama benim prensiplerime ters
Karar senin iste sınırları olan biriysen sınırsız olan biri zorlar seni yapamazsin cok çakışırsiniz
Ya normalde baska konularda bende oyleyim yani sorun yok yakinlasma konusundada eşim olacak insana maximumu yaparimda evlilik disi iliski benlik degil ve bende net bi sekilde tavrimi belirttim bi konuda
Banada oluru yok gibi gelio
Banada öyle geliyor o yuzden başında bitir bence
Cok az bi zaman vericem tepkisini gorme amacli cunku aceleci davranmak istemiyorum sonra kararimi veririm
Karar senin umarim dogru bir karar olur
Tsk ederim. Buarada o hemen bulusmak istiyodu iyi ki once tanimayi sectim
Bu sekilde mantıklı davranirsan kaybeden sen olmazsin
Her zaman temkinli ve saglam adimlarla ilerlerim. Tipi iyi egitimi durumu vs hepsi iyi baskasi olsa balik gibi atlayabilirdi ama cok sukur once tanimayi sectim
Karakter daha önemli
Ya karakter bir numara zatende olay şoyle bizim karakterlerde cok uyumlu enerjimiz falan cok tutuyo ilk defa bu konusa çelisiyoruz
Evlenmeden yaşama boş ver
Yok ya asla
Yüzeysel sekilde de yapma cunku bunu isteyen biri isi yuzeyselden alıp sonuca getirebilir o yüzden mesafeli ol bundan sonran
Yok ya ne yuzeyseli ne hicbir turlusu olmicak ben sevgili olmayida kabul etmicem zaten istemiosa yolu acik olsun ki zaten ben biraz zaman vericem tepkisine bakicam eger kotu hissederaem bwn yol veriri.
En mantıklısını yapıyorsun
Aynen
Ben müsaadeni istiyorum
Musade senin bende uyucam iyi gunler
Iyi günler
niyeti iyi değil belliki
Bendede soru isareti olustu
oluşması doğal tabiki
Napmaliyim
dikkatli ol yeter uzak dursan iyi olur
Sileyim mi tamamen
bence sevgi yoksa yol yakınken şutla derimm
Yok sevgi olusmadi daha henuz yeni tanistik sadece begeni var ama emin olamadim
o zaman dikkatli ol
Tamamen uzaklasayim mi kararsiz kaldim
onada sen karar ver ilerde sıkıntı yaşama
Kullanmak istiyor sonrada terkeder
Aklında başka şeyler var
Ne var aklimda
seviyor
Seven insan boyle talepte bulunmas
sen ne düşunuyorsun
Cozemedim
oluruna birak
istedigini aldiktan sonra deyişir
Zamana birak diyosun oyle mi? Silsem tamamen?
evet
Sileyim mi sence
sil tabi
istek atar misin
konuşalimi
Yaklaşma boş ver
E heralde yanide niyeti ne bunun
Seni düdüklemek ne olacak
Ver boş versen