Aşk İlişkileri Bir erkeğe direkt ilgi belli edilmeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Belli etmeli Belli etmekle etmemek arasında davranmalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir erkeğe direkt ilgi belli edilmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,7b cevap paylaştı. Belli etmeli 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı. Etmeli bence. İki taraf da ne hissettiğini ve istediğini açıkça ifade edebilirse daha rahat bir ilişki kurulabilir bence. 0 0 Yorumla
ruhumpamukprenseesss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kişiye göre değişir bence ya ilgi vereceksin ama canını sıkarsa bırakacağını da bilsin arası odur ben her anlamda gönlünü hoş tutuyorum ilgi veriyorum erkek gibi hissettiriyorum ama biliyor ki kafam atarsa yanlış yaparsa resti çekerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu önemli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etme kolay lokma olursun sonra 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Edilmeli bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani karşı taraf emin olsun Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
1ridvan1mayk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yess 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin olsun mu yani Yorumla 1ridvan1mayk +1 yıl Çok kafanı yorma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli etmeli
Etmeli bence. İki taraf da ne hissettiğini ve istediğini açıkça ifade edebilirse daha rahat bir ilişki kurulabilir bence.
Kişiye göre değişir bence ya ilgi vereceksin ama canını sıkarsa bırakacağını da bilsin arası odur ben her anlamda gönlünü hoş tutuyorum ilgi veriyorum erkek gibi hissettiriyorum ama biliyor ki kafam atarsa yanlış yaparsa resti çekerim
Bu önemli
Direk dansı yapsan kurtarmaz
Etme kolay lokma olursun sonra
Bana da öyle geliyor
Edilmeli bence
Yani karşı taraf emin olsun
Hayır.
Bence belli edilmemesi lazım
Kişiye göre değişir seven var sevmeyen var
Yess
Emin olsun mu yani
Çok kafanı yorma