Güncellemeler
+1 yıl
sevdiğim adam sürekli dostlarıma küfür ediyor. çünkü dostlarım onunla olmamam için adama çemkiriyor. adam da dayanamayıp sövüyor. bu durumda napacağımı şaşırdım. onu seviyorum evet ama kendisi gerçekten sorunlu bir insan. dostlarım da beni korumaya çabalıyor fakat aşkımı yok sayıyorlar. diyorum hepsini hayatımdan postalayayım yesinler birbirlerini :D cidden çok yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu durumla karşılaştığımda verdiğim tepki onları olabildiğince ayrı tutmaktı. İlişkime 3. Bir kişinin dahil olmasını istemedim ve sevgiliminde arkadaşlık ilişkilerime burun sokmasını istemedim kendi fikrin var sonuçta kimin ne yaptığını anlayabilirsin kimseden kimse hakkında akıl alma kendin düşün ve sonuca var ama sevdiğin kişi hakkında olabildiğince objektif olabilmelisin kendine olamıyorsanda böyle bir platformu kullanabilirsin fikir almak için
sevdiğim adam sürekli dostlarıma küfür ediyor. çünkü dostlarım onunla olmamam için adama çemkiriyor. adam da dayanamayıp sövüyor. bu durumda napacağımı şaşırdım. onu seviyorum evet ama kendisi gerçekten sorunlu bir insan. dostlarım da beni korumaya çabalıyor fakat aşkımı yok sayıyorlar. diyorum hepsini hayatımdan postalayayım yesinler birbirlerini cidden çok yoruldum
Hayatındaki adamın kötü biri olduğunu dile getiriyorsun kendin peki niye kendine işkence ediyorsun ki? Yapma bence bu arkadaş sevgili meselesi değil bu s3nin hayatın kızım bir kez geliyorsun zamanın her saniyeside ayrı değerliyken bundan anlamayan biri ile zamanını kaybetme. Küfrettiğini ve arkadaşlarına saygı duymadıüını söylüyorsun bu insanın kimseye saygısı olmaz sanada dahil
kız arkadaşlarım da ona sövüyorlar. ilk başlatan benim dostlarımdı. adamın sorunları da ailevi yani. mantıklı baktığımda adamı haklı buluyorum. ilişki yaşamak istediği kızın arkadaşları sürekli engel olmaya çalışıyor.
Aşkına saygı duyuyorum ama insanın hayatına aşk tekrar girebilir ama bir kez özsaygını kaybedersen hayattaki duruşun yıkılır. Yapman gerekeni yap acı çekersin belki ama bittikten sonra hafiflersin dersin ki evet iyi yaptım acımı çektim ama saygımı yitirmedim
kızlar da bana sürekli bize küfür ediyor neden onunla konuşuyorsun diyorlar. fakat ilk kendileri başlattı. yani eğer seçeceksem bir kısmı o kesinlikle ilişkim olur. ben ara bulmak istiyorum.
çocuğun bana hiçbir yanlışı olmadı ki
Olmayacağı anlamına gelmiyor. Olduğu gibi kabul ediyorsun çünkü ona karşı merhametlisin ama bu hayatta kimin ailevi sorunları olmuyor ki? Bunlara verdiği tepkiler çok önemli. Şunu anlamıyor genelde insanlar bu gün sana zatrarı dokunmayan bir hareketinin yarın dokunmayacağı kesin değil. Şu an kendine zararı olabilir ama ilişki ilerleyip evliliğe gelirse ikinizin hayatları birbirine karışacak ve o zaman seni etkileyecek bu gününü yaşa yarınını planla
Ha arkadaşşarını onaylamıyorum orası ayrı onlara üslupları hakkında bir nutuk çekebilirsin
çok teşekkür ederim haklısınız peki arkadaşlarıma nasıl açıklayabilirim bu durumu. beni etkileri altına almak için sürekli manipüle etmeye çalışıyorlar. rahatsız oluyorum ama dostluğun hatrına kıyamıyorum da
En güzel konuşma şekli duyguları direkt aktarma şeklidir onlara üsluplarının rahatsız edici olduğunu ve amaçlarının bu olmadıüını bilmene rağmen manipülatif davrandıklarını dile getir. İlişkinde yanında olavak kişiyi senin seçtiğini aslında ona karşı olan davranışlarının sana nasıl bir saygısızlık olduğunu anlatabilirsin onları sevdiğini dile getirmeyi unutma seni anlamalarını iste ve bu dönemde karşımda değil yanımda durmanıza ihtiyacım var diye ekle
Teşekkür ederim <3
Yardımcı olabildiysem ne mutlu umarım ilişkin düzene girer ve mutlu olursun💜
Onları biraraya getirmemeye çalışırım. Onların arası bozuk diye çocukça ben de seninle küsüyorum diyecek değilim ne dostuma ne de sevgilime. Saçma olur bu sebepten biriyle araya mesafe koymak. Olgun bir davranış sergiler ve o kişilerden de aynısını beklerdim. Bu benim değil onların sorunu.
İlişkiye karışan arkadaş dost değildir bu maalesef kadınlar da çok var
devam ederim biri benim için doğruysa doğrudur vazgeçmem
Dost insanın iyiliğini ister
Değmezsin
Devam ederm