Kocamin abisiyle ( manken gibi adam) bir seferden bisi olmaz diye basladi kocamin butun arkadaslariyla aldattim nerdeyse son bir tanesi kaldi ona biraz yanastim kocama soylemekle tehdit etti ne yapmaliyim?
Hayir erkekler daha cok aldatiyor eskort ve hayat kadini sayisi bile esini aldatan kadin sayisindan fazladir bir eskort demek is hayati boyunca yuzlerce binlerce belki onbinlerce erkek demek
Erkekler aldatıyor diyorsun da kocan da aldatıyor mu şu an seni? Şayet aldatmıyorsa senin yaptığın hak mı? Allah’ından bul yaa sizin gibi o…ruspular yüzünden kimseye güvenemez olduk
Kocam beni %95 aldatiyordur aldatmiyorsa bile erkeklerin en az %80 i aldatiyor cogu kisinin tahminine gore bu kadar kisi aldatirken bide ben aldatmisim. ne olmus yani tek esli olamamak normal birsey kabullenin artik sunu
Senin çoplugune yaklasmak gibi bir niyetim yok ben zaten senin bulundugun sokaktam bile geçmem o pislik kokun butun sokagi sarmistir ve cevrendekilerde senin gibi toksik insanlardir
Ha bir ha 10 fark etmiyor ki alet alettir onemli olan seks yapma aralığı ve miktari bir kocayla haftada 4 kere yapan da ayni 4 erkekle yine haftada 4 kere yapan da ayni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sarımsakı ne kadar saklarsan sakla, en sonunda kokusu çıkar... sadece kocana üzüldüm...
O arkadaşını ona kötüle. Sana bakışlarının konuşmasının bir tuhaf olduğunu ondan korktuğunu söyle
tam bir şeytansınız
Takımı bozmamalisin. Mutlaka onunla da birlikte olmalisin
İyi halt yemişsin yazık kocana rezilsin resmen
Lütfen bana özelden yazar mısın? Seninle konuşmak istiyorum
Senin ar damarın çatlamış seni anca yenilir paklar gözünüde toprak doyurur
Boşan niye ayrılmıyorsun adamdan zaten yapacagını yapmışsın yazık adama
burcunu ve yükselenini söyle de ona göre yaklaşmayalım o karılara
Burca yükselene göre insan seçen erkekte bi zahmet erkeğim demesin hiç
@Susidil aşağı yukarı tutuyor karakterler emin ol
Senin işin ölçü almak gibi olmuş meraktan. :D
ohaa harem kurmussun yahu neden kı. kac yasındasın
Harem kelimesinin anlamını bilmeden boş boş her yerde kullanmayın
@kpss2024 snane ln sanamı sorucam
Alışkanlık mı
hadi arkadaşlarını anladım da abisi nasıl yanaştı ne midesiz herifmiş
Sende nasıl bir ateş varmış kimsemi seni tatmin edemedi bana gelmiyor böyle azginlar bee
Geneleve git bari olmuşun sen
Yanaşma o zaman sende
Niye aldatıyorsun
Bi tur daha dön
En son ne zaman vurdurdun
En son kocana yürü. Onu onunla aldat (!)
Hedefini büyük bence bütün memleketle yap
Kocanla arkadaş olmak isterdim senide red ederdim
kocana üzüldüm.
Sonra neden kadın cinayetleri artıyor diyorsunuz
Ml erkekler de aldatiyor her aldatilan kadin oyle bir canilik yapsa erkek kalmaz nerdeyse dunyada
Kadınlar daha çok aldatıyor.
Pskilopatliga bahane bulmaya calismayin
yine de sözümün doğruluğu değişmiyor
Hayir erkekler daha cok aldatiyor eskort ve hayat kadini sayisi bile esini aldatan kadin sayisindan fazladir bir eskort demek is hayati boyunca yuzlerce binlerce belki onbinlerce erkek demek
Ve bu erkeklerin cogu evli
Erkekler aldatıyor diyorsun da kocan da aldatıyor mu şu an seni? Şayet aldatmıyorsa senin yaptığın hak mı? Allah’ından bul yaa sizin gibi o…ruspular yüzünden kimseye güvenemez olduk
Sozun dogru degil aciklama yukarda
Kocam beni %95 aldatiyordur aldatmiyorsa bile erkeklerin en az %80 i aldatiyor cogu kisinin tahminine gore bu kadar kisi aldatirken bide ben aldatmisim. ne olmus yani tek esli olamamak normal birsey kabullenin artik sunu
Kimi insanlar tek esli degildir ve bunu evlendikten sonra fark eder olur boyle seyler yani
Gayet insani bir durum
Yav bi sktr git or…ospu seni kabulleninmiş senin ben yüzüne tükürmem tükürüğüme yazık
Ama vahsilik saldirganlik hayvanliktir ve o tur düşünceleri olanlar ormanlara salinmali ordaki vahsi hayvanlarla dogasinda yasamalidir
@nevergiveup0007 Boşuna uğraşıyorsun.
Aynen mesela senin gibi o…rospuların da kerhanelerde takılması lazım ne işin var burada
@theNitroZeuss çok sinirlendim şu soruya ya rezil insanlar çoğaldı
Aptalsin sadece beyninin calisma dugmesi varsa bas bi calistir saksiyi sonda cik karsima da oyle konus havlamak ile olmaz bu isler
Senin beni anlamaya kapasiten yetmez aptalll olan sensin keva şe seni
Ben esc degilim zevk icin yapiyorum bu laflari soyleme hakkin yok
Haklısın escler senden daha namuslular
Dogru namuslu degilim olmak zorunda da degilim özgur ruhlu olmak benim tercihim namus senin olsun
Daha dogrusu senin namus inancina gore degilim
Tamam abla si…kismeye devam et
Sen kucuk coplugunde takilsana insan icine cikma bence farkli hayatlar gorup ufkun acilcagina kuduz kopek gibi saldiriyorsun
Mmmkismek dunyanin en guzel zevklerinden biri tabiki devam :) farkli ciceklerden bal almakta bir ayri guzel :)
Benim yaşantımın yanına yaklaşman için çok bedel ödemen lazım o yüzden sen kendi çöplüğünde devam et
Senin çoplugune yaklasmak gibi bir niyetim yok ben zaten senin bulundugun sokaktam bile geçmem o pislik kokun butun sokagi sarmistir ve cevrendekilerde senin gibi toksik insanlardir
Pardon sokak mi dedim kabile demeliydim. Pek asina olmadigim kelimeler bunlar pardon ayicim
Peki
Peki girsin sana
OK
Ok gibi sokarim sana hee kasinma
Kes
Kesmiom lan
Pki
Pok yi
Korkak popolar seni nasil da gizlenmis hemen
Okkk
hıc seven olmadımı senı
Kocam aşık
pekı sen
İnandinizmi ya troll istee
Güzel fake hikaye
Güzel hikaye
Vay mk...😄
Noldu be
A. M. ın nasıl dayanıyor o kadar alete
Ha bir ha 10 fark etmiyor ki alet alettir onemli olan seks yapma aralığı ve miktari bir kocayla haftada 4 kere yapan da ayni 4 erkekle yine haftada 4 kere yapan da ayni
Ama aletler kocaninkinden kalınsa kocan farketmiyor mu genişlemeyi
Soylemesını engelleyebılırsın
Nsll
Umarım kocan ögrenir sizden kurtulur.
Umarım söyler:)
Boşan bence
Trolllll
Umarım şakadır
Faruk abi yeter uyu artik
İnşallah söyler
Defolmalısın
yok artık yaaaa 😒