Flört aşamasından sevgililiğe doğru ilerlerken konuştuğunuz kişinin sürekli karşı cinsten birilerini eklemesi aldatmaya girer mi sizce?
Evet girer
Hayır sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flört aşamasından sevgililiğe doğru ilerlerken konuştuğunuz kişinin sürekli karşı cinsten birilerini eklemesi aldatmaya girer mi sizce?
Bu konuda herkesin farklı sınırları ve beklentileri olabilir, bu yüzden genellikle net bir cevabı olmayabilir. Ancak, flört aşamasında bir ilişkinin ne olduğu ve hangi davranışların kabul edilebilir olduğu konusunda açık iletişim çok önemlidir.
Flört aşamasında olan bir ilişkide, her iki taraf da birbirlerine karşı dürüst ve saygılı olmalıdır. Eğer kişi flört aşamasında sizi rahatsız edecek davranışlarda bulunuyorsa, bunu açıkça dile getirmek önemlidir. Belirli sınırların ve beklentilerin konuşulması ve anlaşılması ilişkinin geleceği için bir zemin oluşturabilir.
Bir ilişkide aldatma kavramı da kişisel sınırlar ve beklentilerle belirlenir. Kimi insanlar için karşı cinsten birilerini eklemek veya onlarla iletişim kurmak başkasını aldatma olarak görülebilirken, kimileri için bu kabul edilebilir bir davranış olabilir. Burada önemli olan, partnerlerin açık iletişim yoluyla birbirlerinin beklentilerini ve sınırlarını anlaması ve buna saygı göstermesidir.
Eğer flört ettiğiniz kişi, sürekli başka kişilerle iletişim kurmak sizi rahatsız ediyorsa, bunu ona açıkça ifade etmek ve nasıl hissettiğinizi paylaşmak önemlidir. Partnerinizle bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, ilişkinizin geleceği ve beklentileriniz hakkında anlaşmaya varabilirsiniz.
Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve herkesin beklentileri ve sınırları farklıdır. Önemli olan, partnerinizle iletişim kurarak her iki tarafın da rahat hissettiği bir noktada buluşabilmektir.
Benim daha önce ciddiye aldıklarım beni hiç ciddiye almadılar ya o yüzden bence aldatmaya girmez ilişki ciddiye binmeden karşındakinin ne olacağı belli olmuyor çünkü karakterini koruyan sen oluyorsan kendini kısıtladığın için kendine kızıyorsun sonra ha arkadaş anlamında konuşmak aldatmaya girmez sevgili gibi konuşup flörtleşme değil dediğim neyse
Cevap
19Cevap
Evet tabi ki de aldatmaktır.
Bir tane insan ile yola çıkacaksın. Onu görmüşsün, beğenmişsin ve tanımaya çalışıyorsun. Özen gösteriyorsun. Sonra bir bakıyorsun o başkalarıyla da flört ediyor. Aynı özeni değeri sana göstermiyor. Bu aldatmaktır. Yeni ilişkiye başlayacağın birisini "Ben iyi karakterliyim, sadece seninle ilgileniyorum." diyerek dolandırmaktır.
Aldatmaya girmez. Ama böyle biriyle o yola da girilmez. Başkalarıyla konuşacaksan ben niye varım diye sorarım ben olsam. Ve asla kapının önüne bile çıkmam böyle biriyle.
Flört aşaması önemli bence birbirini tanıma , sevgiliğe giden yol başkalarını eklemesi hatta konuşması aldatmadır benim gözümde güvenimi kırar ve soğurum o kişiden.
Efet tabiki girer, sen ve diğerleri seçenek olmuş oluyorsunuz. Hanginize daha çok eglenirse onunla devam edecek , öyle düşün.
Cok haklisiniz hanimefendi
Girer sirf bu yuzden kavga etmisligim var sonucta ciddi bi sey baslatmak icin konusuyoruz ciddiyetsizlige yer yok
Bir kişi varsa, ikincisi aldatmadır. Ne konumda olursa olsun.
Flört ama seviyosa, girer. Flört ama sevgi yoksa, tabi ki degil
Bence seni sevgili olarak göremiyor sence gerçekten sevmiş olsa bir başkasına bakmaz
Arayışta olduğunu gösterir, sadakat sonradan yüklenen bir özellik değil ne yazık ki
Biriyle flirt ederken. Baskasiyla iliskide olan tek kelime ile Serreffsiizzzddirrr!!!
Aldatmaya girmez. Normalde de girmez. Herkes sosyal medyayı sizin gibi kullanmıyor. Birini eklemek onunla yatacağınız anlamına gelmez.
Aldatmak sadece yatınca mı oluyor, değer verdiğini ciddi düşündüğünü söyleyip saçma sapan ucuz kişiler eklemek cidden sadakat göstergesi mi? Ayrıca nasıl kullandığımı nerden bilip de yorum yapıyorsun?
Başkalarını eklemeyi aldatmayla ilişkilendiriyorsun. Bu şekilde düşünüyorsan sosyal medyayı kullanırken karşı cinsle olan etkileşimin bu temeldedir. Bu yüzden aynı tutumu erkekte gördüğünde kesin aldatacak diye düşünüyorsun.
Birilerini eklemek sadakat göstergesi değil. Ayrıca o kişi sevgilin değil. Olacağı varsa olur. Olmasını istiyorsan oldurursun ama hiçbir şey yapmayıp, yattığın yerden onu ekle bunu çıkar diye emirler yağdıracak kleopatra konumunda da değilsin. Haddinizi bilin. Dünya sizin (tekil) 250 gramınızın etrafında dönmüyor.
Siz haddinizi bilin neyin ne olduğunu bilmeden abuk sabuk yorumlarınızı kendinize saklayın. Benim eklemekten bahsettiğim kişiler normal profilde kadınlar değil, kendisini teşhir edenler. Onu çıkar bunu çıkar demek yerine de zaten uzaklaştım, dünyanın kendi etrafımda dönmediğini bilecek yaştayım. Genişliğinize hayran kaldım, boynuzlar pardon başarılar dilerim 👋🏼
Analizini kendin yapabiliyorsun belli ki. O halde neden soruyorsun. Eskortları ekleyen birine güvenmemekte haklısın buna itiraz edemem. Ama prensip olarak karşılıklı söz vermediğin birini kısıtlaman doğru değil bunu demeye çalışıyorum.
Evet zaten karar vermiştim acaba acele mi ettim düzelebilir miydi diye kafama takıldığı için sordum, aynı düşünmek zorunda da değiliz, teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏼
Ne kadar saçma ve ergence bir düşünce bu kendi hesabı istediğini ekler istediğini çıkarır böyle şeyleri pek önemsemeyin
Peki bunlar normal arkadaş değil de kendini teşhir eden kadınlar olsa?
Yani böyle bir şey yapan birini terk edince aceleci davranmış olmamışımdır değil mi
Girebilir, dikkatin dağılır odaklanamazsın, aklın kayabilir.
Girer tabi ki öyle biriyle konuşuyorsan direkt muhatabı kesmen gerek çünkü tek konuştuğu kişi sen değilsin emin ol
Sevgiliyken sayılırda flört te normal bence
Tam olarak aldatmak sayılmasa da bence saygısızlıktır
O an aldatmasa bile aldatmayı kovaladığını gösterir
@selinbhdr doğru tespit
Bence girer ya bir güvensizlik oluşur
Sevdiğinden başka birisiyle konuşursan tabikide girer
Hayır neden girsin ki
Başka kızı beğenip ekliyor girmiyor mu yani
Bence girer aldatmaya
Sevgili aşamasına gecilemeyecegini ifade eder.
Evet girer
girer
Evet aldatmaya girer kesinlikle
Evet girer
Aldatma olur
girmez ama etik degilh bence
Flört bu sevgili değil.
Alakası yok
Niyet onemli
Bence hayir
Normal
Bence hayır.