Sevgilimle sürekli ayrıl. baris ilişkisi yaşıyoruz ne söylersek ne yemin edersek edelim sonunda yine barisiriyoruz genelde hep ben ayrıliyorm sonra pişman olup onu darlayip sürekli yazıp duruyorm ve sonunda barışuyorz bu defa onu biraz fazla kırdım ve yorulduğunu hissediyorum ben ona yine duramayip yaziyorm arada ama pişman olmuş şekilde değil hep biseyleri bahane edip onu sinir edip sıkıp darliyorm sil numaramı diyorm silmiyor bu kadar daralmasina rağmen hala engellemiyor ve silmiyor aslında engellese kurtulacak acaba hala sevdiği için mi bunu yapmıyor siz sevginizin bittiği sizi sıkan birini hiç düşünmeden engellermiydunz bu sevgisi olduğu anlamına gelirmi sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seviyor olmalı. Bence bu kadar kırma onu, içine atıyor olabilir. Sana dair tüm kırgınlıklarını biriktirip bir anda silebilir seni
Çok kırdım hemde çok her ayrıldığımızda bana seni asla affetmem diyor ama yine yenik düşüp affediyor bu kez de öyle olur mu bilmiyorum çok seviyorum onu ama hep kırıyorum da gerçekten istemese yazmamı engellemezmi sence
Evet gerçekten istemese ilişkinizi bitirebilir. Biraz kendini dizginlemeye çalış. O da bir insan
İlişkimiz bitti zaten bana çok öfkeli çok sinirli ben hala yerimde duramıyorum hergun ona yazacak gündem. olacak bişey bulup yazıp sıkıyorm ayrı olmamıza rağmen ve oda hala silmiyo hala engellemiyor tahammülü bile sevgisi bitse engellerdi demi
Evet engellerdi, bir süre yazma sinirin yatışsın. Eğer gerçekten seviyorsa seninle tekrar iletişim kurmak ister. Mantıklı olmaya çalış, duygularının esiri olma. Çocuğa üzüldüm gerçekten. Biraz da senin çabalaman lazım canım
Ona bende üzülüyorm onu hep kırıyorum sonra pişman olup tekrar yazıyorum bir şekilde barışuyorz çok büyük yeminler etti artık bitti olmaz diye hepsini yedi yine benmle oldu yine beni affetti ben de hep söz vermeme rağmen hep aynı seyleri yaşattım bana diyor şimdi seni affetssm üç gün sonra yine aynı şeyleri yapacaksin sana sevgi yetmiyor sen haketmiyorsn diyor haklı hemde çok ama çokta seviyorum 😔
Ne yapıyorsun ki neden onu kırdığını düşünüyorsun
Özelden konuşalım mı 🥺
Olur ekle beni
Ekledim. bana yazarmisn ben mesaj atamiyorm
tamam
Nude için engel atmaz yeniden görüşmek için fırsat bırakır
Hiç atmıyorum ki böyle bir ihtimal yok yani
Atmaz isen ayrılırsınız tabi
Nude cinsellik yaşamayan mı kaldı
İstemiyorki öyle şeyler öyle birisi değil alfa bir adam
İlginç
Hayırlısı olsun o zaman
Seviyor ihtimali neden hiç hesaba katmiyorsun 😃
Bu kadarmi umutsuz bakıyorsun ilişkilere
Yoo ben çok umutlu bakıyorum ilişkilere de konu sen olunca böyle düşünmek zorunda kaldım
Senden olmaz
Sevmek aşk kalp mutluluk birini karşılıksız sevmek sana göre değil kuzum 🙄
Sen beni ne kadar tanıyorsun ki böyle düşündün yargısız infaz etme bence ben onu çok seviyorum
Sana inanmıyorum
Neden ama
Sevgilin varken başkası ile flört eden ben değilim
Ne alaka kimle flört ettim öyle bişey yokki sende ne uydurdun ama
Yemin edermisin
Yemin ederim
🤣😂🤣
Niye bana açıklama gereği duyuyorsun bilerek yazıyorum tepkine bakmak için sakince bıkmadan sinirlenmeden cevap veriyorsun bana tebrik ediyorum seni 🤝👍🙈
Sakinliğin çok güzel
Evlenilecek kadın 🤣
😅😅ne bilim açıklama yapmak zorunda hissediyorum suçlayıcı konuşunca sen
🤣😂
😃😃
Komik mi 🙄
E sende güldün
Ben güldüm diye gülme 🙄
bir şey diyeceğim sana
Tabi buyur söyle
Biz şimdi flört mü ediyoruz 😳🙄😬🙈
Yok ya niye edelim durduk yere
Bende öyle düşünmüştüm iyi geceler
İyi tanıyor demekki seni
Beni çok iyi tanıyor bana yazma diyor ben duramıyorum yine yazıyorm bu huyumu çok iyi biliyor buna inandığı için kolayca yazma diyor bana ama rahatsız olsa yazmamdan engeller geçer bu kadar basit demi kendi ağzıyla diyo bana sana yapma dersem daha istekli yapıyorsun herşeyi diye bunu bilerek böyle demesinin başka açıklaması yok demi
Cözmüş seni
Oo hemde nasıl. bana seni senden iyi tanıyorum diyo sence bunu da bilerek mi diyor yazma diyince yazacağımı biliyo yani bilmesine rağmen demesi ve engellememesi sil dememe rağmen silmemesi bilerek değilmi
Evet bir adım sonra ne yapacagını biliyor herşeyi dökülmüş sün biliyor seni
Evt öyle bunuda söylüyor zaten açıkça hatta bana direk diyor ki sana sevgimi göstermeye korkuyorum içimde yaşamak daha kolay sen benim sevgimden emin olunca beni hiçe sayıyorsn cepte görüp şımarıp beni yok sayıyorsn diyor
Vayy ben taktik verim sana o seni devamlı arasın 😂
Nasıl lütfen verr
Karışmam ben şaka yaptım ikinizin arasında 😂
Yaaa ama çok umutlandırdn beni
Kölen olur o senin 😂
E nasıl ama lütfen yardım et bana ben ölmeyi bile istiyorum bu acı canumi çok acıtıyor 🥺
Sevdigi icin yapıyorda sen neden adamı bıktırdın
Ben çok aptalım ufacık şeylere takılıp dünyanın lafını sayip defol diyorm bunu kaç kez yaptım her defasında seni asla affetmem dedi ama yine yenik düşüp affetti ben her defasında söz verdim ama aynı b. ku yine yedim yine gittim bu defa daha çok kırıldı bir anlık sinirle herşeyi yıkıp dökuyorm sonrada pişman oluyorm
Doktora görün belki hastalıgın felan vardır
Kesinlikle var bundan eminim bir anlık öfkeyle neler yapıyorum benim takıldığım nokta sadece onun beni seviyor olması sevmemiş olsa direk engellemezmi silmez mi hala ayrı olmamıza rağmen onu darlayip saçma sapan sıkıyorm ve oda hala silmiyo engellemiyor sil dememe rağmen