Merhaba arkadaslar cok kotuyum?

Arkadaşlar merhaba zor bir dönemden geçiyorum buraya nişanlımla alakalı kacıncı yazışım bilmiyorum yine sorunlar var aramızda düzeltmek için uğraşmıyor benim uğraşmamı istiyor elini bile kıpırdatmıyor sen yapacaksın sen edeceksin diyor biz aynı şehirde yaşıyoruz neredeyse 1 hafta öncesine kadar her günümüz beraber geçerdi pazartesiden itibaren bileyler oldu seninle boyle standart hayat yasarız bişey yapmıyoruz eğlenceli değilsin bana sürekli birilerinden çevresinden örnek verdi bunun nişanlısı bunu zorla dısarı cıkarıyormus yorulmus artık iyice sen bize hiç bişey söylemiyorsun ben söylersem buluşuyoruz dedi bir anda aramız buz kesti ne olacaksa olsun artık sen yapscaksın bileyleri aramızı sen düzelteceksin eskisi gibi olmamı bekliyorsan bişeyler yapscaksın cok yoruldum artık diyor ben ne yapacağım yüzüğünüde takmadığını öğrendim az bir kavga ettik mi hemen gelir aramızı düzeltirdi şimdi yok akşam ben zorla çağırdım geldi konuştuk çok daralıyorum yıpranıyorum sarılmadı bile bana eskisi gibi ne yazıyor ne arıyor arkadaslarımla daha mutluyum falan diyor, onceden beni 5 dk görmeden işe gitmeyen adam 3 günde bu hale geldi, bana soğuk davranıyor. akşamda bizim ortak arkadaşlarımız var onlar çağırıyor pazartesi hazır ol dedi bende sen böyle yaparken seninle bir yere gitmem dedim önce mecbur gideceksin dedi sonra sen bilirsin dedi’1aydırda psikolojik ilaç kullanıyor ilacım fayda ettimş hiç sormadın etmedin aklına bile gelmedi diyor onu bile sorun yapıyor ben ne yapabilirim, çok yoruldum bir kere böyle ailelerin karsısına geldik ayrılamadık ne yapmalıyım ben seviyorum diye ayrılamayacagjmı bu hareketlerini kabul edeceğimi falan düşünüyor galiba içimin ferahlaması için dua eder misiniz ne yapmalıyım
Merhaba arkadaslar cok kotuyum?