Sevgi, aşk, güven kolay bulunan şeyler mi ki bu kadar kolay vazgeçiliyor?

Bir yıllık ciddi giden bir ilişkimiz vardı aileler tanıştı evliliğe giden bir ilişki. Ve aşık oldum sevdim sorunlarımızı kolay çözüyorduk anlayış ve iletişimle sevgiyle hallediyorduk düşe kalka ailesi oğlu da istediği için ev alacağını söylemişti. Yılbaşında bile yanına gittim bu olaylar olmadan önce annesi hasta diye aradın uzun uzun konuştuk ve sıcak davranan insanlardi ertesi gün annesi beni aradı beni istemediğini boy boy fotolar attığımı ev istersem oğluna bir daha mesaj atmamam gerektiğini ayrılmam gerektiğini herseyi söyledi. Onları oldurecegimi yuva bozacağımı vs saygımı korudum ve birsey demedim konuşuruz biz dedim sonra durumu anlattığımda annesine kizdiklarini annesinin üzüldüğümü ağladığını söyledi sonra evlenelim dedim kendimizce birseyler yaparız dedim ama bunu derken ailenle herzaman olursun çoğumuzu götürürsün dedim ama annenle gorusemem dedim ama bunu derken annesinin sesi dedikleri kulağımda cinlarken söyledim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedi. Tercih değil teklif sundum başka birseyim kalmadı Guven sevgi aşk kolay bulunan şeyler miydi?

Sevgi, aşk, güven kolay bulunan şeyler mi ki bu kadar kolay vazgeçiliyor?