Aşk İlişkileri Yarın bana görücü geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben 25 yaşındayım haber göndermişler gelelim mi diye kabul ettim ama çok kiloluyum çocuk kesin reddetcek bir kere daha gururum kırılcak kabul etmese mıydım? 160 boy 100 kiloyum Yarın bana görücü geliyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kendi gelip kendi reddetmesi saçma.. bence sen seçici ol asıl 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Reddetcek mı? Görmeden mı geliyorlar jsjskdksBu ne mk sürpriz yumurta mı bu djdjkd Bir gidelim bakalım ne çıkacak diye mi geliyorlarNe saçma gelenek 1 0 Yorumla
Deniz_uysal_67 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne alakası var? Bakımlıysan ve kendin olabiliyorsan sıkıntı yaşamazsın, ayrıca herkes kabul etçek diye de bişey yok 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. cidden cok kilolusun da cocuk kari bulamazsa kabul eder. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla varus55 +1 yıl gorucu usulunde direkt kör randevu olmaz ki ya önceden birbirinizin fotografini vs az cok bir sryler ogrenilir yani. bu isler boyle bildigim. Yorumla varus55 +1 yıl bilerek gelirler. Yorumla Soran +1 yıl Yok ya biri aracı oldu sadece daha önce görmedim işte şimdi gorucez tamam dersek devam Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Görmüş de haber göndermişler demek o yüzden sıkma canını 0 0 Yorumla
Hgjjhjbkk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kilon yüzünden Red yiyeceksen zaten hiç olmayıversin. 0 0 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Resmini görmeden niye istemeye gelsin ahfhsjsj 0 0 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnsan bilmediği insana gorucu gidermi mutlka begenmistir ki geliyorlardir 0 0 Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl bence sen bir an önce kilo vermeye baksonra evliliği düşünürsün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hala görücü gelme var mı ya , kendini beğenmen önemli olan dimdik dur her şey kilo değil alınır verilir ozguvenin yerinde olsun 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ortalama bir tipin varsa niye kaçsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm çirkin değil zaten ama bu kiloya kim kaçmaz Yorumla JackRocker +1 yıl Normal bir insansa kiloya takacağını zannetmem sonuçta zamanla verilebilen bir şey Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Onlar sana gelip bide red mi edecekler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani çocuk obez olduğumu nerden bilsin Yorumla
pembekaplumbagacik Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Onlar teklif etmis bos ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar etti ama beni daha görmediler ki Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Gormeden teklif etmicek o zaman kendi dusen aglamaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görücü geldi beğenmedi bu böyle de olabilir 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O da çok kötü ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla bir şey istemeyin bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten zenginmiş😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte korkutma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 gün önce de bana görücü geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Noldu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 15 dakika oturup gittiler haber göndereceklermiş olumlu ya da olumsuz Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O biliyordur öyle olduğunu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyor Yorumla mahsun3636 +1 yıl Hiçmi soruşturmamış araştırmamış Yorumla Soran +1 yıl Yakın değiliz aracı olundu Yorumla mahsun3636 +1 yıl O aracılar söylemiştir Yorumla
yermiyizz Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Belli olmaz ya, reddetmez belki 0 1 Yorumla yermiyizz +1 yıl Ama sen gene de bi 50-55kg ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendi gelip kendi reddetmesi saçma.. bence sen seçici ol asıl
Reddetcek mı? Görmeden mı geliyorlar jsjskdks
Bu ne mk sürpriz yumurta mı bu djdjkd
Bir gidelim bakalım ne çıkacak diye mi geliyorlar
Ne saçma gelenek
Ne alakası var? Bakımlıysan ve kendin olabiliyorsan sıkıntı yaşamazsın, ayrıca herkes kabul etçek diye de bişey yok
cidden cok kilolusun da cocuk kari bulamazsa kabul eder.
🤣🤣
gorucu usulunde direkt kör randevu olmaz ki ya önceden birbirinizin fotografini vs az cok bir sryler ogrenilir yani. bu isler boyle bildigim.
bilerek gelirler.
Yok ya biri aracı oldu sadece daha önce görmedim işte şimdi gorucez tamam dersek devam
Görmüş de haber göndermişler demek o yüzden sıkma canını
Kilon yüzünden Red yiyeceksen zaten hiç olmayıversin.
Resmini görmeden niye istemeye gelsin ahfhsjsj
İnsan bilmediği insana gorucu gidermi mutlka begenmistir ki geliyorlardir
bence sen bir an önce kilo vermeye bak
sonra evliliği düşünürsün
haber et gelmesinler ve bi an önce kilo vermeye bak
Hala görücü gelme var mı ya , kendini beğenmen önemli olan dimdik dur her şey kilo değil alınır verilir ozguvenin yerinde olsun
Ortalama bir tipin varsa niye kaçsın
Yüzüm çirkin değil zaten ama bu kiloya kim kaçmaz
Normal bir insansa kiloya takacağını zannetmem sonuçta zamanla verilebilen bir şey
Onlar sana gelip bide red mi edecekler
Yani çocuk obez olduğumu nerden bilsin
Onlar teklif etmis bos ver
Onlar etti ama beni daha görmediler ki
Gormeden teklif etmicek o zaman kendi dusen aglamaz
İlla fotonu görmüştür
Belli olmaz belkide beğenecek
Görücü geldi beğenmedi bu böyle de olabilir 😂
O da çok kötü ya
Fazla bir şey istemeyin bari 😂
Zaten zenginmiş😂
Tamam işte korkutma