Erkek arkadaşım için farklı bir ülkeye geldim ve onunla yaşamaya başladım. Fakat o sanırım öfke problemleri olan birisi. Ona zamanında aile problemlerimden bahsetmiştim. Ama sanırım bunu fırsat bildi. Sudan sebeplerle bana vurmaya başladı. Ona yatakta hayır dediğimde bile. Ve normal bir isteği yok. Hayatında kız görmemiş gibi davranıyor ve isteği olmadığında vuruyor. Biriyle telefonda konuşmamı bile istemiyor, hatta evde telefonda birkaç dakikadan fazla Türkçe konuşmamı bile istemiyor. Evden onsuz çıkmam zaten imkansız, o evde yokken evde durmak bile imkansız. Uyku ve yemek saatlerimi bile o belirliyor. Ve ahlaksız işlerle uğraşıyor. Ama ayrılık konusu açıldığı zaman ağlıyor. Fakat geçen günlerde hastalandığımda ve ateşim çıktığında bana acımadı hatta onunla beraber olmadığım için yine bana vurdu. Ekim ayında bana karşı işlediği suçlardan (t*cavüz ve darp) göz altına alındı ve dava açıldı. 5 sene hapis cezası alabilirdi. Fakat davada ona merhamet ettim çünkü ona karşı hâlâ duygularım vardı. Polisi bile dinlemedim ve hapisten çıktığında ona geri döndüm. Bir süreliğine Türkiye'ye döndüm ama ailem sahip çıkmadı, yine onun yanına geldim ve onunla yaşamaya başladım. Ama o huylarından vazgeçmedi vurmaya devam etti hatta polis geldiğinde polislerle konuştuğum için beni suçladı. Türkiye'ye gitmek istediğimi söyledim zaten hastane işlerim de var. Bunu ona söylediğimde çok sinirlendi ve yine tartıştık ve yine bana vurdu. Sonra yine gözleri doldu sarılıp Bana iyi davrandığı zamanlar da oluyor ama eğer bir istediği şey bile istediği gibi olmazsa kıyameti koparıyor. Beni korkutmaya devam ediyor. Kendi yaptığı bir şeyi ben ona yapsam muhtemelen ortalığı ayağa kaldırır ya da travma geçirir. Türkiye'de üniversite okuyorum annem kiralık bir öğrenci evi tutacağını söyledi. Ama bir türlü beni göndermeyi kabullenmiyor. Ya çok sinirleniyor ya da ağlıyor. Polise de gidemem çünkü dava henüz kapanmadı, araştırılıyor hâlâ hapse girme ihtimali var ve polise gidersem muhtemelen hapse girer. Gizlice kaçmayı düşünüyorum ama onu üzmek de istemiyorum çünkü o hâlâ gelecek planları yapıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sizce arada bir şiddet varsa ayrılmak mı mantıklı yoksa kalmak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aptallığınız karşısında dumura uğruyorumher seferinde. Gelmiş birde yazıyorsun. Ne düşünmesi ya adamı gidip hapse attır sen aptal mısın nesin? hadi ordan canım iki gün sonra bir köşede ölü bulunacalsınız arkanızdan aptal diyeceğim vebenim gibi çok insan var
Hayatta ondan başka kimsem yoktu.
Sen kendine yeteceksin başka erkeğin seni kaldırmasına ihtiyaç duymaya devam edersen sonun tabut olacak gg kardeşim
Kaldırmasına ihtiyacım yok sadece hayatta yalnız olmak istemedim. Bu başıma gelen ilk t*cavüz vakası değil. Ama diğer insanlar bunu bana yaptıktan sonra asla hiçbir yerde yargılanmadılar bile. Üstelik sağlıklı bir ailem yoktu. Hep psikolojik ya da fiziksel olarak bir şekilde şiddet gördüm. Bir ailem olsun istedim sadece.
Zor bir hayat yaşamışsın anlıyorum ama bu birinin sana tecavüz etmesine ve şiddet uygulamasına üzin vereceğin anlamına gelmez. Anlamıyorsun galiba ÖLECEKSİN ÖLECEKSİNNN
Haklısınız. Bir yolunu bulup ondan kaçacağım.
Geçiştirdiğini düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur iki gün sonra haberlere cinayet olarak çıkmanı istemem.
Yok zaten kaçmaya karar vermiştim ve eminim.
Gelinlik yerine kefen giyerim diyosun yani sen piskopatla berabersin kızım farkındamısın ülkede olman daha şans aslında burada kolay kurtulamazsın ama ordan ondan kolay kurulursun adelet işliyor en azından ayrıl ayrıl arılmalısın
Ayrılmak istiyorum ama polislerle iletişime geçmek istemiyorum. Hapse girebilir. Ve polislere de düşman kesildi, bana yardım eden polislere ceza kesmek istiyormuş.
Ayrıl ondan kaçıyomusun ülkemi degiştiriyorsun bilmem ama bir an önce kurtul
Onu başta soracaksın sonradan değil seninkisi ben istediğim önce yaparım sonra milletten yardım dilenirim
Yardım dilenmiyorum akıl danışıyorum
lütfen polise bildir hapse girsin toz ol o ülkeden yoksa biz buradan haberlerinizi izleyeceğiz
bulunduğun ülkede adalet hukuk yok mu? neresi orası hangi ülke?
Almanya. Polise gitsem zaten kesin yardım ederler. İlk olayda polis kurtardı, hatta ben onun hapisten çıkmasını isterken onlar yargılanmasını istiyorlardı. Ben mahkemede tutuksuz yargılanması için her şeyi yaptım. Ama onlar bana sığınacak yer verdi, devlet maddi olarak yardım da etti. Dava da zaten daha kapanmadı hâlâ durum riskli.
polisin işine karışır gibi olmuşsun yanlış yapmışsın, bırak adalet tecelli etsin ki edecektir eminim her yer türkiye değil.
Üzmek mı istemiyon? Kızım sen şya falan mısın?
Bana "ben sana vurmadım, vurmuş olsaydım şu anda bir yerlerin kırılırdı ya hastanelik olurdun ya da ölürdün. Bir yerin bile kanamadı" dedi.
E bı de vursaydı bari. Senin gibi seven bir kıza kaşların catılıp dahi bakılmaz
Sikiğe bak ya delirecem. Sikini kes lan adamın sonrada ben sana zarar vermedim sünnet ettim dinin şartı der geçersin
Aynen valla. Bı de şey de kesmek istemedim eğer isteseydim t*şakların da giderdi de
Mantıklı değil kesin ayrılmalı
Ayrıl direk.
Ayrıl şiddet olur mu yaa