Hovarda erkekler nasıl tavlanır?

Birinden hoslanıyorum tanısma seklimize gelirsek o benle tanısmak istedi hiç 2defa art arda yazmadım üstüne titremedim hoslandığımı belli etmedim acıkcası baslarda hoslanmadımda, cünkü altında arabası her gece bir mekana hep farklı kızlarla gidip sarmas dolas fotolar cekilen her gece bir kızla takılan birinden bahsediyorum. Her seferinde farklı kız arada espriyle senin haremin falan gibisinden takılıyorum. Gülüyor. Ben geceleri cıkmıyorum hatta okul dısı doğru düzgün cıkmıyorum bile dısarıya hep evdeyim okadar farklıyız ki benden daha güzel daha rahat kızlarla takılıyor. Beni asla sevmezmiş gibi geliyor.. Bugün konusurken sustuk bir ara online kaldım ona baktım o da online dı baska kızlarla konsuuto diye tahmin ettim whatsap screen shot ını atsana dedi bende onla konustugum pencereyi attım bu mu dedim bosver dedi üsteledim bosver dedi konusma böyle bitti anlamadım tam ne istediğini? Nasıl tavlarım ben bu çocuğu? Kendimi açıkçası cok kezban hissediyorum ona karşı
Güncellemeler
+1 yıl
Bugünn dedi kii yoruldumm dinleniyorumm şu an bir cafede filan bende hızlı hayat yordu tabi seni hep yorgun görmek istiyoruz dedimmm sen iste yeter dediii sizce ne demek?:))
Hovarda erkekler nasıl tavlanır?