Sevgilimle birlikte yemek yerken eski nişanlısı aradı, şaşırdı o da ama ben ordan kalkıp gittim yalvardı gitme dedi ama canım yandı
şimdi kaç kere yazdı aradı sessizim
yanlış mı?
Sevgilimle birlikte yemek yerken eski nişanlısı aradı, şaşırdı o da ama ben ordan kalkıp gittim yalvardı gitme dedi ama canım yandı
şimdi kaç kere yazdı aradı sessizim
yanlış mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adamın suçu yoksa adamı ne meletiyorsun? Uzatmanın alemi var mı?
Evet ama canım yandı …
Adamın suçu yok gitme demiş bide daha napsın
Canın yandı diye adamı ne yakıyorsun
Ya hep konuşuyorlarsa
Kendiside şaşırdı dedin, güvenmiyorsan konuşmayacaksın bir daha. Engellettir arayamasın.
İyide adamın ne suçu var tamam üzülmüş olabilirsin ama açıklama şansı bile vermemişsin hani bi konuşsaydınız oda suçlu neden engellememiş
İşte neden engellememiş? Ve. O nasıl yüz buldu da aradı?
Müsait misin diye sormadan pat diye aradı, sürekli mi konuşuyorlar diye şüpheye girdim
Öyle olsa şaşırmaz paniklerdi sen şaşırdı demişsin beklemediği bir anda olmuş engel atar olur biter ama sen konulmazsan eski nişanlıya kapı aralanır tercih senin seviyorsan sahip çık
Lan niye sessiz kaliyorsun, ogren ne oldugunu yol ver gitsin
Ya hep konuşuyorlarsa? Söyleyecek m
Biraz utanmasi varsa dogru duzgun anlatir sana ne olup bittigini, sen de ona gore isine bakarsin
Çok mutsuzum yaaa offf
Yanlis yapmissin cocugun da haberinin olmadigindan eminsen gonlunu al nerden bilsin arayacagini
Ya konuşuyorlarsa?
Bunu anlarsin zaten zamanla ama uzakta kalirsan bu ihtimal de kalkar ortadan ya konusmuyolarsa? O zaman da kuruntunla bas basa kendini yiyip bitirirsin
İçim acıyor, sızlıyor. Konuşmaya cesaretim gücüm yok…
Konus mutlaka sonra daha cok pisman olursun
Direk boşan sen kanka
Bence sessiz kal.
Kaç süre..
Tamamen
Bilmem bir dene