Şizçe seven erkek aldatırmı veya bırakırmı? Seviyorum ama ilişkide eksik diye aldatım bunu affetme rağmen yinede ayrıldı neden?

Sevğilim beni terk eti ve güzel oldum halde. her şey çok güzeldi benimle evlenmek istediğini falan söyledi ailesiyle tanışdırçaktı beni. İşte bi ay önçesi bana hisslerinin gitiğni söyledi. Çünki ben ona evlenmeden hiç bir şekilde yakınlaşamıyçamızi söyledim evinede ondan gelmek istemediğimi. Oda beni aldatı odan onu affetim yinede beni bıraktı yabançı kızı şeçti şimdi onunla beraber. Bana senin gibi tertemiz bir kizla evlenmek isterim falan dedi ama Şu an ciddi bir ilişkiye hazir değlim falan dedi yani belki yine bir gün döner bilmiyorum o kızla öylesine takılıyordur şu an onla evlençeğni düşünmiyorum çünki yabançı tek kulaniyodur ama işte anlam veremiyorum demeki kız onu etkilemişki benden tamamen vazgeçebilmiş. Yani sizçe kız beni unuturmuşmudur ona? Onu seviyormu sizçe?

Şizçe seven erkek aldatırmı veya bırakırmı? Seviyorum ama ilişkide eksik diye aldatım bunu affetme rağmen yinede ayrıldı neden?