Çocuğu sürekli aşağılıyor buna sen nasıl baktın diye. Biz ayrılalı baya oldu çocuk sürekli bana yazıyor barışmak için yakın zamanda da görüştük ama ben reddettim hala yazıyor arada duygularını da söyledi. Arkadaşım da diyor ki o boş zamanını dolduruyor senle eğleniyor seni sevmiyor bilmem ne. Seven insan yazmaz gurur yapar bu sana yazıyor sevmiyor o yüzden. (onun eski sevgilisi ona yazmıyor sevdiği içinmiş)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskanıyor ap açık:/
Benim 24 saatim sevdiğimi sevmekle geçiyor ne alaka şimdi.. çok kıskanç bir arkadaşın varmış
Son görüşmemizde beni görmek için 3 saatlik mesafeden mahalleme kadar geldi. Bunu arkadaşıma anlatınca uzun süre cevap vermedi ne oldu dedim ağladım kimse benim için böyle bi şey yapmadı dedi. Şok oldum anlattığıma da pişman oldum nazar eder diye. geçen de seven yazmaz muhabbeti çıkarmış kendi eski sevgilisi ona yazmıyor sevdiği için yazmıyormuş falan. Apaçık kıskanıyor gibi değil mi. En yakın arkadaşım Bi de. Diyor ki çocuk seninle boşluğunu dolduruyor vakit geçiriyor ama çocukla aramızda cnsell Bi şey yok temas bile yok
Kıskandığını da yüzüne vuramıyorum ama sinirden yzüm kızardı artık
Bende x e yazmıyorum aslında yazıp yazıp engelliyorum çünkü utanıyorum vs ama herkes farklıdır bunu da arkadaşın seni ondan soğutmak için söylüyor
aldırış etme aşkına gölge düşürme
Haklısın 👍 belki de hayatımın yolunda gitmeme sebebi bu kızın nazarı hiçbir şeye sahip olmamı istemiyor bu gece iyice farkına vardım.
Teşekkür ederim ben barışmayı düşünmüyorum aslında ama bu kızın böyle demesi çok sinir ediyor sevmeyen insan neden bu kadar çabalasın üstelik yeni de değiliz 2 yıldır tanışıyoruz
Ona sırını verme derim
2 yıl dile kolay. Bu kıza mesafe koy ya
Evet artık muhatap dahi olmıcsm
Üzülme ama demek dost değilmiş
Yok artık bu gece de sondu. Vakit geçiriyor oyalanıyormjş benimle öyle olsa bana yanlış Bi hareketi olurdu. Resmen kendi eski sevgilisi ona yazmıyor diye beni de mutsuz etmeye çalışıyor küçümsüyor bana yapılanları
Aynen öyle geç farkettim bu zamana kadar enerjimi modumu nasıl düşürmüş neyse geç olsun güç olmasın
Amin 🙏 canım..
Uzak olsun bizden fesat nankör insanlar 🤲
Arkadaşının düşüncesi yanlış seven erkek yazar sevmeyen yazmaz arkadaşını dinleme seviyorsan konuş barış
Son görüşmemizde beni görmek için 3 saatlik mesafeden mahalleme kadar geldi. Bunu arkadaşıma anlatınca uzun süre cevap vermedi ne oldu dedim ağladım kimse benim için böyle bi şey yapmadı dedi. Şok oldum anlattığıma da pişman oldum nazar eder diye. geçen de seven yazmaz muhabbeti çıkarmış kendi eski sevgilisi ona yazmıyor sevdiği için yazmıyormuş falan. Apaçık kıskanıyor gibi değil mi. En yakın arkadaşım Bi de. Diyor ki çocuk seninle boşluğunu dolduruyor vakit geçiriyor ama çocukla aramızda cnsell Bi şey yok temas bile yok
Ohaa insan öyle der mi yakın arkadaşın birde dediğin gibi seni çok kıskanıyor hiç bişeyini anlatma ve bence onunla artık arkadaş olma benim arkadaşım birini sevecek destek olurum başarısına sevinirim aşk hayattı iyiyse mutlu olurum asla ağlamam onun var benim niye yok bariz seni kıskanıyor 😯
Biliyor musun hiç şüphelenmemiştim kıskandığına ta ki ağladım kimse benim için böyle yapmadı diyene kadar.
Seni kendisiyle kıyaslıyor ona yapıyorlar bana niye yapmıyorlar kıskanıyor işte sen iyi yerlere gelsen diyecek o geldi ben niye gelmedim onun arabası var benim niye yok onun kocası ona çiçek alıyor bana kocam almıyor kıskanıyor seni uzaklaş bence
Zaten öyle evet mesela ben tam burslu özel Bi üniversitede okuyorum Bi ara yorulduğumdan bahsettim direkt dediki sen haketmiyorsun okumayı keşke senin yerinde ben olsaydım. Bunu diyince kavga ettik tabi. Kendisi okul kazanamadı
Ayy bayılacam lütfen gidip onu engeller misin ya da siler misin böyle arkadaş mı olur olsa olsa düşman olur sinirlendim şu an hak etmiyorsun ne ya pis kıskanç 🤦♀️
Çok sağ ol sohbetin için. Engellemicem ama artık yazdıklarına cevap vermicem hayatta başarısız Bi insan olduğu için gözü bendr kalıyor bunu iyice anladım
Aynen öyle konuşma onunla seni sevseydi seni desteklerdi
arkadaşın ya kafayı yemiş ya da kötü niyetli
çok fena kıskançlık var kızda bence muhattabı kes
Evet artık muhatap olmamayı düşünüyorum fazla yazsa da cevap vermicem
Kıskandığını ima edince de nankör olarak suçluyor beni
Onu istiyo bile olabilir
Bilmiyorum sürekli yaş farkımız laf ediyor tipine laf ediyor. Erkek arkadaşımın iyi bir kariyeri var bu yüzden olabilir işini bile kıskanıyor